من نبودم اسپم طبیعی شده ؟
هرجا نگاه میکنم یه نفر اسپم میده
آقای مدیر رسیدگی کنید لدفن
کجاش اسپم بود
جواب تخصصی داد
این مطلب در 1393/06/20 14:45:09 نوشته شده است و در 1393/06/20 14:45:20 ویرایش شده است .
ehsan
[quote][div][b]saske[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div]:icon_4:[/div][/quote]
:| من نبودم اسپم طبیعی شده ؟
هرجا نگاه میکنم یه نفر اسپم میده
آقای مدیر رسیدگی کنید لدفن[/div][/quote]
کجاش اسپم بود :|
جواب تخصصی داد :mrgreen:
اره خیلی خوبه من خودم پلیرش بود برا 4 سرور مولتی نداشت اصلا حتی یه دف سازم نداشت
تازه سکه هم نمیزنه فقط همون 125 تا
ایدی گارنا:22534916
دیدار همه دوستان قبل از شروع مدارس
30 شهریور ساعت 22_ انجمن بینگو - ادرس خصوصی
اطلاع دهید
[quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div]:icon_4:[/div][/quote]
:icon_4:[/div][/quote]
نظر شما هم اینه ؟؟؟
واقعا بدون مولتی غارت میکنه؟[/div][/quote]
اره خیلی خوبه من خودم پلیرش بود برا 4 سرور مولتی نداشت اصلا حتی یه دف سازم نداشت
تازه سکه هم نمیزنه فقط همون 125 تا:ugeek:
پلیر کی بودی ؟
ehsan
[quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div]:icon_4:[/div][/quote]
نظر شما هم اینه ؟؟؟
تازه سکه هم نمیزنه فقط همون 125 تا:ugeek:[/div][/quote]
:shock: :|
پلیر کی بودی ؟ :|
[quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div]:icon_4:[/div][/quote]
نظر شما هم اینه ؟؟؟
منم موافقم :|
پلیر کی بودی ؟
پلیر
ایدی گارنا:22534916
دیدار همه دوستان قبل از شروع مدارس
30 شهریور ساعت 22_ انجمن بینگو - ادرس خصوصی
اطلاع دهید
[quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div]:icon_4:[/div][/quote]
نظر شما هم اینه ؟؟؟
تازه سکه هم نمیزنه فقط همون 125 تا:ugeek:[/div][/quote]
:shock: :|
پلیر کی بودی ؟ :|[/div][/quote]
پلیر :icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.