آحه میخوای سربازا ببینی که چی ؟
اونا باید هویتشون مخفی بمونه هر کسی نباید ببینه
حتما اگه نشون بدن چند وقت دیگه هم میگین سرباز زن به بازی اضافه کنید
ehsan
آحه میخوای سربازا ببینی که چی ؟ :|
اونا باید هویتشون مخفی بمونه هر کسی نباید ببینه:|
حتما اگه نشون بدن چند وقت دیگه هم میگین سرباز زن به بازی اضافه کنید :shock: :P :icon_4:
من رو اینکه تو جاوا میشه همچین کاری رو کرد یا ن خبری ندارم اما مسخره میش اگر نشون میداد حالا میگیث چرا بهت بگم
چونکه فقط با نشون ندادنشه که کسی میتونه با هوش بازیش کسی که دو یا جحتی 3 برابرش نیرو داره رو شکست بده شاید برای کسی که داره دفاع میکنه کار سختی هستش که تعداد نیروهای مهاجم رو نداره اما برای مهاجم هم خیلی ریسک داره حمله کردن به ی جا .....
من رو اینکه تو جاوا میشه همچین کاری رو کرد یا ن خبری ندارم اما مسخره میش اگر نشون میداد حالا میگیث چرا بهت بگم
چونکه فقط با نشون ندادنشه که کسی میتونه با هوش بازیش کسی که دو یا جحتی 3 برابرش نیرو داره رو شکست بده شاید برای کسی که داره دفاع میکنه کار سختی هستش که تعداد نیروهای مهاجم رو نداره اما برای مهاجم هم خیلی ریسک داره حمله کردن به ی جا .....
اووووو منظورت اینه که مثل مثلا جنگ ههای صلیبی نشون بده جنگ رو؟
خوب بچه جون سرعت خیلیا نمیکشه یکیش خود من...
سرعتم 256 مخابراتع
ایول سرعت من 128 مخابرات دارم
حیف که چند روزه درگیرم
به قوله خودت تو مگه دسمال اریایی ؟
ببخشید حواسم نبود آقا اریا
[quote][div][b]mohammadnezhad[/b][/div][div]اووووو منظورت اینه که مثل مثلا جنگ ههای صلیبی نشون بده جنگ رو؟
خوب بچه جون سرعت خیلیا نمیکشه یکیش خود من...
سرعتم 256 مخابراتع[/div][/quote]
ایول سرعت من 128 مخابرات دارم
داداش اگه اینطوری بود یه دونه نیزه دار می فرستاد به کسی که کتیبه یا گنجینه ی فعال داره یا شهر گینگیز ها ، می شد جاسوسی و تعداد نیرو هارو درجا می فهمید !
این مطلب در 1393/06/26 01:06:13 نوشته شده است و در 1393/06/26 01:07:50 ویرایش شده است .
داداش اگه اینطوری بود یه دونه نیزه دار می فرستاد به کسی که کتیبه یا گنجینه ی فعال داره یا شهر گینگیز ها ، می شد جاسوسی و تعداد نیرو هارو درجا می فهمید ! :icon_9: :icon_13::icon_9: :icon_13::icon_9: :icon_13::icon_9: :icon_13::icon_9: :icon_13: :icon_9: :icon_13:
داداش اگه اینطوری بود یه دونه نیزه دار می فرستاد به کسی که کتیبه یا گنجینه ی فعال داره یا شهر گینگیز ها ، می شد جاسوسی و تعداد نیرو هارو درجا می فهمید !
البته باید نیرو هارو بشماره که چن سالی طول میکشه چند میلیون سرباز رو بشمره.
[quote][div][b]احسانین[/b][/div][div]داداش اگه اینطوری بود یه دونه نیزه دار می فرستاد به کسی که کتیبه یا گنجینه ی فعال داره یا شهر گینگیز ها ، می شد جاسوسی و تعداد نیرو هارو درجا می فهمید ! :icon_9: :icon_13::icon_9: :icon_13::icon_9: :icon_13::icon_9: :icon_13::icon_9: :icon_13: :icon_9: :icon_13:[/div][/quote]
البته باید نیرو هارو بشماره که چن سالی طول میکشه چند میلیون سرباز رو بشمره.:icon_4:
مورد بعدی که هس اینه که جا برا سرباز ها نمیشه.
این مثلا صحنه ای از ارباب حلقه ها فقط چند هزار سرباز کجای قلعه میخوان جا شن خدا میدونه.
http://upload7.ir/imgs/2014-09/51653092642932692897.png
مورد بعدی که هس اینه که جا برا سرباز ها نمیشه.:roll:
این مثلا صحنه ای از ارباب حلقه ها فقط چند هزار سرباز کجای قلعه میخوان جا شن خدا میدونه.
http://upload7.ir/imgs/2014-09/51653092642932692897.png
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.