با سلام به همه ی شما که برای درست کردن این بازی عصر پادشاهان تلاش کرده اید انصافا بازی خیلی خوبی هست ولی یه ایراد کوچیک داره که در هنگام جنگ سربازان نشان داده نمیشن نابود شدن یا نابود کردن قلعه دشمن اگر نشان داده شود دیگر رو این بازی بازی استراتژیکی دیگری نیست مثلا چرا بازی * of Clans بهترین بازی استراتژکی اندروید هست بخواطر همین نشان دادن جنگ و جنگیدن سربازان من اومیدوارم در سرور های دیگه کارکنان عصر پادشاهان این امکان رو گذاشته و این بازی رو بهترین بازی جهان کنند با آرزوی موفقیت .
نظرسنجی
موافق هستیم
موافق نیستیم
با سلام به همه ی شما که برای درست کردن این بازی عصر پادشاهان تلاش کرده اید انصافا بازی خیلی خوبی هست ولی یه ایراد کوچیک داره که در هنگام جنگ سربازان نشان داده نمیشن نابود شدن یا نابود کردن قلعه دشمن اگر نشان داده شود دیگر رو این بازی بازی استراتژیکی دیگری نیست مثلا چرا بازی Clash of Clans بهترین بازی استراتژکی اندروید هست بخواطر همین نشان دادن جنگ و جنگیدن سربازان من اومیدوارم در سرور های دیگه کارکنان عصر پادشاهان این امکان رو گذاشته و این بازی رو بهترین بازی جهان کنند با آرزوی موفقیت .
اووووو منظورت اینه که مثل مثلا جنگ ههای صلیبی نشون بده جنگ رو؟
خوب بچه جون سرعت خیلیا نمیکشه یکیش خود من...
سرعتم 256 مخابراتع
دوست عزیز اولن من بچه نیستم دومن من میگم مثل بازی * of Clans که با سرعت 20 هم میشه مخابرات
[quote][div][b]mohammadnezhad[/b][/div][div]اووووو منظورت اینه که مثل مثلا جنگ ههای صلیبی نشون بده جنگ رو؟
خوب بچه جون سرعت خیلیا نمیکشه یکیش خود من...
سرعتم 256 مخابراتع[/div][/quote]
دوست عزیز اولن من بچه نیستم دومن من میگم مثل بازی Clash of Clans که با سرعت 20 هم میشه مخابرات
با سلام به همه ی شما که برای درست کردن این بازی عصر پادشاهان تلاش کرده اید انصافا بازی خیلی خوبی هست ولی یه ایراد کوچیک داره که در هنگام جنگ سربازان نشان داده نمیشن نابود شدن یا نابود کردن قلعه دشمن اگر نشان داده شود دیگر رو این بازی بازی استراتژیکی دیگری نیست مثلا چرا بازی * of Clans بهترین بازی استراتژکی اندروید هست بخواطر همین نشان دادن جنگ و جنگیدن سربازان من اومیدوارم در سرور های دیگه کارکنان عصر پادشاهان این امکان رو گذاشته و این بازی رو بهترین بازی جهان کنند با آرزوی موفقیت .
کاملا موافقم مث خییلی از بازی های استراتژیک دیکه...البته اگر تصویب بشه تا بره عملی بشه یه چن سالی طول میکشه
این مطلب در 1393/06/16 14:44:32 نوشته شده است و در 1393/06/16 14:45:10 ویرایش شده است .
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
[quote][div][b]khande0411[/b][/div][div]با سلام به همه ی شما که برای درست کردن این بازی عصر پادشاهان تلاش کرده اید انصافا بازی خیلی خوبی هست ولی یه ایراد کوچیک داره که در هنگام جنگ سربازان نشان داده نمیشن نابود شدن یا نابود کردن قلعه دشمن اگر نشان داده شود دیگر رو این بازی بازی استراتژیکی دیگری نیست مثلا چرا بازی Clash of Clans بهترین بازی استراتژکی اندروید هست بخواطر همین نشان دادن جنگ و جنگیدن سربازان من اومیدوارم در سرور های دیگه کارکنان عصر پادشاهان این امکان رو گذاشته و این بازی رو بهترین بازی جهان کنند با آرزوی موفقیت .[/div][/quote]
کاملا موافقم مث خییلی از بازی های استراتژیک دیکه...البته اگر تصویب بشه تا بره عملی بشه یه چن سالی طول میکشه:icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.