پرسپولیس نیوز : پیام صادقیان خطاب به محسن مسلمان گفت : پرسپولیسی بودن لیاقت می خواهد که هر کسی لیاقت پوشیدن پیراهنش را ندارد.
پیام صادقیان بعد از پیوستن این بازیکن به استقلال نوشت: بچه ها پرسپولیس بازی کردن لیافت می خواهد که هر کسی نداره، حرمت داره این لباس که بازم لیاقتشو نداره. شاید بگین تو خودت که بدتری!! ولی اینو یادتون باشه درسته به هیچ وجه پیام پارسال نبودم ولی هیچ وقت به استقلال فکر هم نکردم، بمونه برم یه روزی اونجا بازی کنم. آره فوتبال حرفه ای شده ولی اینجا ایرانه و باید حرمت لباس پرسپولیس و داشته باشین، همین. اینارو گفتم واسه اون آقایی که شماها گندش کردید! یه مخاطب خاص که اصلا دوست ندارم دیگه اسمشم به زبونم بیارم!
عجب
[color=#ff0000][b]
[b]صادقیان: آقای مسلمان، پرسپولیسی بودن لیاقت می خواهد! / دوست ندارم اسمشم به زبان بیاورم[/b]:roll:
عکس :http://perspolisnews.com/images/tumb/93/other8/sadeghian-mosalman.jpg
[/b]
پرسپولیس نیوز : پیام صادقیان خطاب به محسن مسلمان گفت : پرسپولیسی بودن لیاقت می خواهد که هر کسی لیاقت پوشیدن پیراهنش را ندارد.
پیام صادقیان بعد از پیوستن این بازیکن به استقلال نوشت: بچه ها پرسپولیس بازی کردن لیافت می خواهد که هر کسی نداره، حرمت داره این لباس که بازم لیاقتشو نداره. شاید بگین تو خودت که بدتری!! ولی اینو یادتون باشه درسته به هیچ وجه پیام پارسال نبودم ولی هیچ وقت به استقلال فکر هم نکردم، بمونه برم یه روزی اونجا بازی کنم. آره فوتبال حرفه ای شده ولی اینجا ایرانه و باید حرمت لباس پرسپولیس و داشته باشین، همین. اینارو گفتم واسه اون آقایی که شماها گندش کردید! یه مخاطب خاص که اصلا دوست ندارم دیگه اسمشم به زبونم بیارم![/color]
مهم اگه پرسپولیسی هستی اطلاع رسانی کن http://8pic.ir/images/pznpy8meux971u0tld5s.jpg
الحق خادم کشتی گیر خوبیه/خوب پرسپولیسو ضربه فنی کرده !!!!!!
وزارت ورزش پرسپولیس رو بیچاره کرده سکوت دیگه بسه/ تجمع جلو وزارت ورزش روز چهارشنبه 19 آذر ماه ساعت 10 صبح . لطفا" از طریق شبکه های اجتماعی و کامنت در سایتهای مختلف اطلاع رسانی شود
عجب
[color=#ff0000][b]مهم [/b]
[b]اگه پرسپولیسی هستی اطلاع رسانی کن [/b]
[b]http://8pic.ir/images/pznpy8meux971u0tld5s.jpg[/b]
الحق خادم کشتی گیر خوبیه/خوب پرسپولیسو ضربه فنی کرده !!!!!!
وزارت ورزش پرسپولیس رو بیچاره کرده سکوت دیگه بسه/ تجمع جلو وزارت ورزش روز چهارشنبه 19 آذر ماه ساعت 10 صبح . لطفا" از طریق شبکه های اجتماعی و کامنت در سایتهای مختلف اطلاع رسانی شود[/color]
مهدی طارمی در نظرسنجی برنامه 90 که با حضور حدود یک میلیون و 500 هزار نفر از بینندگان صورت گرفت، با رأی قاطع به عنوان بهترین بازیکن دو ماه اخیر فوتبال ایران انتخاب شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، شبکه سوم سیما در برنامه 90 دوشنبه شب خود اقدام به نظرسنجی برای مشخص کردن بهترین بازیکن دو ماه اخیر فوتبال ایران کرد که در واقع گزینش بازیکن برتر فصل پائیز بود.
در این نظرسنجی یک میلیون و 604 هزار و 309 نفر شرکت کردند که یک میلیون و 493 هزار و 276 رأی قابل قبول بود. بر این اساس، مهدی طارمی، پدیده جوان پرسپولیس که از ایرانجوان بوشهر به جمع سرخپوشان پیوست، با کسب 40 درصد آراء با برتری قاطع به عنوان بازیکن برتر انتخاب شد. او به تنهایی نزدیک به مجموع آمار دو بازیکن استقلال و تراکتورسازی را به خود اختصاص داد، چرا که سجاد شهباززاده و لوسیانو ادینیو هر یک 21 درصد آراء را به خود اختصاص دادند. بیرانوند، احسان حاج صفی و مهدی رجبزاده هم به ترتیب؛ 11، 4 و 3 درصد آراء را به خود اختصاص دادند.
گفتنی است؛ مهدی طارمی پیش از این در نظر سنجی دیگر برنامه 90 به عنوان بهترین بازیکن، حساسترین و پرفشارترین بازی فصل فوتبال یعنی دربی انتخاب شد. حال باید دید با توجه به مجموعه نظرات مردم و کارشناسان، کارلوس کیروش سرمربی تیم ملی کشورمان درباره این بازیکن چه تصمیمی خواهد گرفت.
عجب
[color=#ff0000][b]طارمی بازیکن برتر دو ماه اخیر فوتبال ایران[/b]
مهدی طارمی در نظرسنجی برنامه 90 که با حضور حدود یک میلیون و 500 هزار نفر از بینندگان صورت گرفت، با رأی قاطع به عنوان بهترین بازیکن دو ماه اخیر فوتبال ایران انتخاب شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، شبکه سوم سیما در برنامه 90 دوشنبه شب خود اقدام به نظرسنجی برای مشخص کردن بهترین بازیکن دو ماه اخیر فوتبال ایران کرد که در واقع گزینش بازیکن برتر فصل پائیز بود.
در این نظرسنجی یک میلیون و 604 هزار و 309 نفر شرکت کردند که یک میلیون و 493 هزار و 276 رأی قابل قبول بود. بر این اساس، مهدی طارمی، پدیده جوان پرسپولیس که از ایرانجوان بوشهر به جمع سرخپوشان پیوست، با کسب 40 درصد آراء با برتری قاطع به عنوان بازیکن برتر انتخاب شد. او به تنهایی نزدیک به مجموع آمار دو بازیکن استقلال و تراکتورسازی را به خود اختصاص داد، چرا که سجاد شهباززاده و لوسیانو ادینیو هر یک 21 درصد آراء را به خود اختصاص دادند. بیرانوند، احسان حاج صفی و مهدی رجبزاده هم به ترتیب؛ 11، 4 و 3 درصد آراء را به خود اختصاص دادند.
گفتنی است؛ مهدی طارمی پیش از این در نظر سنجی دیگر برنامه 90 به عنوان بهترین بازیکن، حساسترین و پرفشارترین بازی فصل فوتبال یعنی دربی انتخاب شد. حال باید دید با توجه به مجموعه نظرات مردم و کارشناسان، کارلوس کیروش سرمربی تیم ملی کشورمان درباره این بازیکن چه تصمیمی خواهد گرفت.[/color]
منظورت رو متوجه نشدم
اخرین پستم تو این تایپک روزنامه ها هست
در مورد تجمع در روبروی وزارت ورزش
گفتا تو از کجایی که آشفته می نمایی
گفتم منم غریبی از شهر آشنایی
25 سرور از سال 91 با a.gho
برای رفیقا میام
[quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]a.gho[/b][/div][div]اخرین پستت کو؟[/div][/quote]
منظورت رو متوجه نشدم
اخرین پستم تو این تایپک روزنامه ها هست [/div][/quote]
منظورت رو متوجه نشدم
اخرین پستم تو این تایپک روزنامه ها هست
والا من از پرسپولیس نیوز گرفتم اطلاع چندانی ندارم
عجب
[quote][div][b]a.gho[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]a.gho[/b][/div][div]اخرین پستت کو؟[/div][/quote]
منظورت رو متوجه نشدم
اخرین پستم تو این تایپک روزنامه ها هست [/div][/quote]
در مورد تجمع در روبروی وزارت ورزش[/div][/quote]
والا من از پرسپولیس نیوز گرفتم اطلاع چندانی ندارم
دغاغله: موتور گلزنیام روشن شود دیگر خاموش نمیشود
پرسپولیس نیوز : بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس گفت: هر زمانی که موتور گلزنیام روشن شود دیگر خاموش نمیشود.
مهدی دغاغله در مورد بازی پرسپولیس مقابل فولاد، تقابلش با دراگان اسکوچیچ، نوسان پرسپولیس در نتیجهگیری و ... صحبتهای زیر را انجام داد.
ابتدا در مورد بازی پنجشنبه با فولاد صحبت کن.
مطمئناً بازی دشواری با فولاد داریم چرا که آنها تیم جنگنده و جوانی هستند. مربی فولاد هم کاملاً میداند در این بازیها چطور تیمش را به میدان بفرستند. امیدوارم با شکست فولاد از این وضعیت خارج شویم.
چرا پرسپولیس در هفتههای اخیر مقابل حریفانش شکست خورده است؟
فکر میکنم تبعات پیروزی در دربی باشد، البته در 2 بازی آخر دقیقه 93 گل خوردیم که این هم از بدشانسی است. امیدوارم بدشانسی دست از سر پرسپولیس بردارد تا بتوانیم به انسجام لازم برسیم.
یعنی شانس به این اندازه در فوتبال اثر دارد؟
تمام فوتبال شانس است و اشتباهاتی که در آن رخ میدهد. آنقدر که اشتباهات و شانس در فوتبال تأثیر دارد مسائل تاکتیکی ندارد.
تو سابقه کار کردن با اسکوچیچ را داری، چطور میشود این مربی را شکست داد؟
اسکوچیچ مربی کار بلدی است که برای هر بازی برنامه خودش را دارد. مسلماً با تمرکز بالا میتوان از فولاد امتیاز گرفت.
پس اسکوچیچ و فولاد را هم میشود شکست داد؟
چرا نشود؛ همه چیز به خودمان بستگی دارد. اسکوچیچ بهترین مربی خارجی است که در چند سال گذشته به ایران آمده است. من یک سال با او در ملوان کار کردم ولی یک تمرین تکراری انجام ندادم. ببینید اسکوچیچ امسال با جوانهای فولاد چه کار کرده است.
نبود تماشاگران در بازی فولاد چه اندازه تأثیر دارد؟
واقعاً در نبود هواداران کار ما دشوارتر است اما چه میشود کرد؟
چه زمانی اولین گلت را برای پرسپولیس به ثمر میرسانی؟
تمام تلاشم را انجام میدهم تا زودتر این اتفاق رخ دهد. مطمئن باشید هر زمانی که موتور گلزنیام روشن شود دیگر خاموش نمیشود. میخواهم هر چه زوتر استارت موتور گلزنیام را بزنم.
در مورد انتخاب مهدی طارمی به عنوان بهترین بازیکن 2 ماه اخیر فوتبال ایران در برنامه 90 چه صحبتی داری؟
طارمی از جوانهای خوش اخلاق و با تعصب فوتبال ما است که باید قدر خودش را بیشتر بداند. طارمی میتواند بهترین بازیکن ایران باشد و به اروپا ترانسفر شود. بدون اغراق میگویم؛ طارمی باید به تیم ملی دعوت شود. الان همه بازیکنان پرسپولیس این سؤال را میپرسند که چرا طارمی به تیم ملی دعوت نمیشود. باشگاه باید از طارمی حمایت کند تا به تیم ملی دعوت شود. حق او بیشتر از اینهاست.
عجب
[color=#ff0000][b]دغاغله: موتور گلزنیام روشن شود دیگر خاموش نمیشود[/b]
پرسپولیس نیوز : بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس گفت: هر زمانی که موتور گلزنیام روشن شود دیگر خاموش نمیشود.
مهدی دغاغله در مورد بازی پرسپولیس مقابل فولاد، تقابلش با دراگان اسکوچیچ، نوسان پرسپولیس در نتیجهگیری و ... صحبتهای زیر را انجام داد.
ابتدا در مورد بازی پنجشنبه با فولاد صحبت کن.
مطمئناً بازی دشواری با فولاد داریم چرا که آنها تیم جنگنده و جوانی هستند. مربی فولاد هم کاملاً میداند در این بازیها چطور تیمش را به میدان بفرستند. امیدوارم با شکست فولاد از این وضعیت خارج شویم.
چرا پرسپولیس در هفتههای اخیر مقابل حریفانش شکست خورده است؟
فکر میکنم تبعات پیروزی در دربی باشد، البته در 2 بازی آخر دقیقه 93 گل خوردیم که این هم از بدشانسی است. امیدوارم بدشانسی دست از سر پرسپولیس بردارد تا بتوانیم به انسجام لازم برسیم.
یعنی شانس به این اندازه در فوتبال اثر دارد؟
تمام فوتبال شانس است و اشتباهاتی که در آن رخ میدهد. آنقدر که اشتباهات و شانس در فوتبال تأثیر دارد مسائل تاکتیکی ندارد.
تو سابقه کار کردن با اسکوچیچ را داری، چطور میشود این مربی را شکست داد؟
اسکوچیچ مربی کار بلدی است که برای هر بازی برنامه خودش را دارد. مسلماً با تمرکز بالا میتوان از فولاد امتیاز گرفت.
پس اسکوچیچ و فولاد را هم میشود شکست داد؟
چرا نشود؛ همه چیز به خودمان بستگی دارد. اسکوچیچ بهترین مربی خارجی است که در چند سال گذشته به ایران آمده است. من یک سال با او در ملوان کار کردم ولی یک تمرین تکراری انجام ندادم. ببینید اسکوچیچ امسال با جوانهای فولاد چه کار کرده است.
نبود تماشاگران در بازی فولاد چه اندازه تأثیر دارد؟
واقعاً در نبود هواداران کار ما دشوارتر است اما چه میشود کرد؟
چه زمانی اولین گلت را برای پرسپولیس به ثمر میرسانی؟
تمام تلاشم را انجام میدهم تا زودتر این اتفاق رخ دهد. مطمئن باشید هر زمانی که موتور گلزنیام روشن شود دیگر خاموش نمیشود. میخواهم هر چه زوتر استارت موتور گلزنیام را بزنم.
در مورد انتخاب مهدی طارمی به عنوان بهترین بازیکن 2 ماه اخیر فوتبال ایران در برنامه 90 چه صحبتی داری؟
طارمی از جوانهای خوش اخلاق و با تعصب فوتبال ما است که باید قدر خودش را بیشتر بداند. طارمی میتواند بهترین بازیکن ایران باشد و به اروپا ترانسفر شود. بدون اغراق میگویم؛ طارمی باید به تیم ملی دعوت شود. الان همه بازیکنان پرسپولیس این سؤال را میپرسند که چرا طارمی به تیم ملی دعوت نمیشود. باشگاه باید از طارمی حمایت کند تا به تیم ملی دعوت شود. حق او بیشتر از اینهاست.[/color]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.