مورد داشتیم طرف تیمش1.0جلوبوده...
میره دستشویی برمیگرده میبینه2.1عقبه!!!
براش سوال پیش میاد خودش ر... یا تیمش؟؟؟
خخخخخ6تایی نشی صلوات...
این متن مصداق کامل بازی امروز با ذوب اهن بود
مگه تو میری دستشویی چقدر میمونی اون تو؟؟
یک ساعت الی دوساعت
بالشت هم باخودم میبرم
خوش باشی
××××× زندگی راز بزرگی است که در ما جاریست
زندگی فاصله آمدن و رفتن ماست...
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div]مورد داشتیم طرف تیمش1.0جلوبوده...
میره دستشویی برمیگرده میبینه2.1عقبه!!!
براش سوال پیش میاد خودش ر... یا تیمش؟؟؟
خخخخخ6تایی نشی صلوات...[/div][/quote]
این متن مصداق کامل بازی امروز با ذوب اهن بود [/div][/quote]
مگه تو میری دستشویی چقدر میمونی اون تو؟؟ :icon_4:[/div][/quote]
یک ساعت الی دوساعت
بالشت هم باخودم میبرم :icon_12: :lol::lol:[/div][/quote]
خوش باشی :icon_4:
پرسپولیس نیوز : مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: برابر ذوب آهن مستحق باخت نبودیم و مثل بازی با نفت تهران در لحظات پایانی بازی بدشانسی آوردیم.
میثم حسینی در خاتمه بازی پرسپولیس و ذوبآهن اصفهان گفت: ما واقعا مستحق باخت نبودیم. دو گل خیلی بد خوردیم مخصوصا گل دقیقه پایانی که در بدترین زمان ممکن اتفاق افتاد و مثل بازی با نفت تهران بدشانسی بزرگی آوردیم.
وی در مورد اخراج اومانیا گفت: من صحنه اخراج اومانیا را ندیدم اما اعتقادم این است که داوری در این بازی غیر از این صحنه مشکل خاصی نداشت.
عجب
[color=#ff0000][b]حسینی: بدشانسی بزرگی آوردیم[/b]
پرسپولیس نیوز : مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: برابر ذوب آهن مستحق باخت نبودیم و مثل بازی با نفت تهران در لحظات پایانی بازی بدشانسی آوردیم.
میثم حسینی در خاتمه بازی پرسپولیس و ذوبآهن اصفهان گفت: ما واقعا مستحق باخت نبودیم. دو گل خیلی بد خوردیم مخصوصا گل دقیقه پایانی که در بدترین زمان ممکن اتفاق افتاد و مثل بازی با نفت تهران بدشانسی بزرگی آوردیم.
وی در مورد اخراج اومانیا گفت: من صحنه اخراج اومانیا را ندیدم اما اعتقادم این است که داوری در این بازی غیر از این صحنه مشکل خاصی نداشت.[/color]
خوردبین: محرومیت هواداران به لیگ منتقل شد اما محرومیت عالیشاه نه/ ما را دو بازی از هوادارانمان محروم کردند
پرسپولیس نیوز : سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس گفت: اگر محرومیت هواداران از جام حذفی به لیگ برتر انتقال داده میشود چرا این اتفاق در جام حذفی نمیافتد.
محمود خوردبین در رابطه با شکست 2 بر یک پرسپولیس مقابل ذوبآهن در مرحله نیمهنهایی جام حذفی گفت: در این هفته تیم ما استرس زیادی داشت. ابتدا بحث هواداران بود که آنها را با تصمیمی که گرفتند از حضور در ورزشگاه محروم کردند. سپس این محرومیت را بخشیدند.
وی تاکید کرد: اگر محرومیت هواداران در جام حذفی به دیدار لیگ برتر منتقل میشود، باید محرومیت عالیشاه هم به لیگ برتر انتقال پیدا کند؛ اما این اتفاق نیفتاد. همه کار انجام شد تا پرسپولیس به پیروزی نرسد. در نهایت هم به وسیله داور و توپی که به صورت غیرعمدی به دست بازیکن خورد، اومانیا را اخراج کردند.
وی در رابطه با اینکه حمیدرضا سیاسی اعلام کرده در این هفته ناپاکیهای زیادی در فوتبال دیده است، اظهار داشت: با این تصمیمات ما دو بازی هوادار نخواهیم داشت. ابتدا بازی امروز بود که خیلی از هواداران به ورزشگاه نیامدند چرا که فکر میکردند پرسپولیس محروم است و در بازی دوم هم که مقابل فولاد است محرومیت بازی بدون هوادار ما اعمال خواهد شد.
عجب
[color=#ff0000][b]خوردبین: محرومیت هواداران به لیگ منتقل شد اما محرومیت عالیشاه نه/ ما را دو بازی از هوادارانمان محروم کردند[/b]
پرسپولیس نیوز : سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس گفت: اگر محرومیت هواداران از جام حذفی به لیگ برتر انتقال داده میشود چرا این اتفاق در جام حذفی نمیافتد.
محمود خوردبین در رابطه با شکست 2 بر یک پرسپولیس مقابل ذوبآهن در مرحله نیمهنهایی جام حذفی گفت: در این هفته تیم ما استرس زیادی داشت. ابتدا بحث هواداران بود که آنها را با تصمیمی که گرفتند از حضور در ورزشگاه محروم کردند. سپس این محرومیت را بخشیدند.
وی تاکید کرد: اگر محرومیت هواداران در جام حذفی به دیدار لیگ برتر منتقل میشود، باید محرومیت عالیشاه هم به لیگ برتر انتقال پیدا کند؛ اما این اتفاق نیفتاد. همه کار انجام شد تا پرسپولیس به پیروزی نرسد. در نهایت هم به وسیله داور و توپی که به صورت غیرعمدی به دست بازیکن خورد، اومانیا را اخراج کردند.
وی در رابطه با اینکه حمیدرضا سیاسی اعلام کرده در این هفته ناپاکیهای زیادی در فوتبال دیده است، اظهار داشت: با این تصمیمات ما دو بازی هوادار نخواهیم داشت. ابتدا بازی امروز بود که خیلی از هواداران به ورزشگاه نیامدند چرا که فکر میکردند پرسپولیس محروم است و در بازی دوم هم که مقابل فولاد است محرومیت بازی بدون هوادار ما اعمال خواهد شد.[/color]
حتی اگر رییس کل هستید ! یا رییس رییس کل هستید ! یا رییس رییس رییس کل هستید ! یا رییس رییس رییس رییس کل هستید ! یا رییس رییس رییس رییس رییس کل هستید ! حتی اگر رییس جمهور هم باشید باید پشت چراغ قرمز بایستید ! و این یعنی همه باید به قرمز احترام بگذارند . . .
××××× زندگی راز بزرگی است که در ما جاریست
زندگی فاصله آمدن و رفتن ماست...
دیگه حرف نباشه :evil:
[b]حتی اگر رییس کل هستید ! یا رییس رییس کل هستید ! یا رییس رییس رییس کل هستید ! یا رییس رییس رییس رییس کل هستید ! یا رییس رییس رییس رییس رییس کل هستید ! حتی اگر رییس جمهور هم باشید باید پشت چراغ قرمز بایستید ! و این یعنی همه باید به قرمز احترام بگذارند . . .[/b]
اولین تمرین پرسپولیس پس از شکست مقابل ذوبآهن فردا برگزار میشود
پرسپولیس نیوز : اولین تمرین پرسپولیس پس از باخت مقابل ذوب آهن و حذف از جام حذفی فردا در ورزشگاه درفشیفر برگزار میشود.
اولین تمرین تیم فوتبال پرسپولیس پس از شکست مقابل ذوبآهن و حذف از جام حذفی عصر فردا ساعت 15 در ورزشگاه درفشیفر برگزار خواهد شد.
شاگردان درخشان امروز در مرحله نیمه نهایی جام حذفی در ورزشگاه آزادی با نتیجه دو بر یک مغلوب شاگردان یحیی گل محمدی شدند.
عجب
[color=#ff0000][b]اولین تمرین پرسپولیس پس از شکست مقابل ذوبآهن فردا برگزار میشود[/b]
پرسپولیس نیوز : اولین تمرین پرسپولیس پس از باخت مقابل ذوب آهن و حذف از جام حذفی فردا در ورزشگاه درفشیفر برگزار میشود.
اولین تمرین تیم فوتبال پرسپولیس پس از شکست مقابل ذوبآهن و حذف از جام حذفی عصر فردا ساعت 15 در ورزشگاه درفشیفر برگزار خواهد شد.
شاگردان درخشان امروز در مرحله نیمه نهایی جام حذفی در ورزشگاه آزادی با نتیجه دو بر یک مغلوب شاگردان یحیی گل محمدی شدند.[/color]
نوری: برای موفقیت همقسم شدیم/ پرسپولیس نیاز به جذب بازیکنان بزرگ و ملیپوش دارد
پرسپولیس نیوز : کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: پرسپولیس نیاز به جذب بازیکنان بزرگ و ملیپوش دارد که باری از روی دوش تیم بردارند.
محمد نوری درباره وضعیت پرسپولیس پس از حذف از جام حذفی گفت: حالا دیگر جام حذفی برای ما تمام شده و باید همه تمرکزمان را بر روی لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا بگذاریم. بازیکنان هم همه همقسم شدند تا در بازیهای پیش رو بهترین نتایج را برای تیم کسب کنیم.
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس درباره بازداشت حمیدرضا سیاسی مدیرعامل این باشگاه هم ادامه داد: از وقتی که سیاسی به باشگاه پرسپولیس آمد تا حد توان به خوبی باشگاه را اداره کرده است. باید بگویم حضور او باعث شده بود تا آرامش خوبی در تیم حاکم باشد و پرداختهای مالی امسال به بازیکنان در شرایط خوبی انجام میشد هر چند که بدهیهایی برای سال گذشته وجود دارد اما او امسال خوب کار کرد و شرایط مالی خوبی برای بازیکنان فراهم نمود. به هر حال امیدوارم که حاشیهها برای پرسپولیس کمتر شود چرا که تیم نیاز به آرامش دارد اما مشکلات ریز و درشتی برای ما درست میکنند که این اصلا خوب نیست اما همین مسائل باعث میشود تا بازیکنان با انگیزه بیشتری کار کنند.
نوری درباره اظهارات پورکیانی قائم مقام باشگاه استقلال خوزستان که گفته بود میثم مجیدی بازیکن این تیم را در صورت حضور محمد نوری و مهدی طارمی در استقلال خوزستان به پرسپولیس میدهند، گفت: به هر حال نظر او هم محترم است و من برای پورکیانی احترام قائلم اما پرسپولیس باید در جذب بازیکنان جدید دقت کند چرا که ما نیاز به چند بازیکن بزرگ و تاپ داریم که سابقه ملی پوش شدن هم داشته باشند تا بتوانند باری از دوش ما بردارند و امیدوارم مسئولان باشگاه باهوش باشند و بازیکنان بزرگی جذب پرسپولیس کنند.
عجب
[color=#ff0000][b]نوری: برای موفقیت همقسم شدیم/ پرسپولیس نیاز به جذب بازیکنان بزرگ و ملیپوش دارد[/b]
پرسپولیس نیوز : کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: پرسپولیس نیاز به جذب بازیکنان بزرگ و ملیپوش دارد که باری از روی دوش تیم بردارند.
محمد نوری درباره وضعیت پرسپولیس پس از حذف از جام حذفی گفت: حالا دیگر جام حذفی برای ما تمام شده و باید همه تمرکزمان را بر روی لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا بگذاریم. بازیکنان هم همه همقسم شدند تا در بازیهای پیش رو بهترین نتایج را برای تیم کسب کنیم.
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس درباره بازداشت حمیدرضا سیاسی مدیرعامل این باشگاه هم ادامه داد: از وقتی که سیاسی به باشگاه پرسپولیس آمد تا حد توان به خوبی باشگاه را اداره کرده است. باید بگویم حضور او باعث شده بود تا آرامش خوبی در تیم حاکم باشد و پرداختهای مالی امسال به بازیکنان در شرایط خوبی انجام میشد هر چند که بدهیهایی برای سال گذشته وجود دارد اما او امسال خوب کار کرد و شرایط مالی خوبی برای بازیکنان فراهم نمود. به هر حال امیدوارم که حاشیهها برای پرسپولیس کمتر شود چرا که تیم نیاز به آرامش دارد اما مشکلات ریز و درشتی برای ما درست میکنند که این اصلا خوب نیست اما همین مسائل باعث میشود تا بازیکنان با انگیزه بیشتری کار کنند.
نوری درباره اظهارات پورکیانی قائم مقام باشگاه استقلال خوزستان که گفته بود میثم مجیدی بازیکن این تیم را در صورت حضور محمد نوری و مهدی طارمی در استقلال خوزستان به پرسپولیس میدهند، گفت: به هر حال نظر او هم محترم است و من برای پورکیانی احترام قائلم اما پرسپولیس باید در جذب بازیکنان جدید دقت کند چرا که ما نیاز به چند بازیکن بزرگ و تاپ داریم که سابقه ملی پوش شدن هم داشته باشند تا بتوانند باری از دوش ما بردارند و امیدوارم مسئولان باشگاه باهوش باشند و بازیکنان بزرگی جذب پرسپولیس کنند.[/color]
صادقیان: با قدرت برمیگردم و به پرسپولیس کمک میکنم/ تمام شایعات جدایی ام کذب است
پرسپولیس نیوز : بازیکن تیم پرسپولیس میگوید پس از پایان دوران مصدومیتش با قدرت به میادین بازخواهد گشت.
پیام صادقیان درباره دوریاش از فوتبال گفت: متاسفانه به دلیل مصدومیت مدتی است که از تمرینات پرسپولیس به دور هستم اما روند درمانی را زیر نظر پزشک تیم پیگیری میکنم و روز به روز بهتر میشوم.
وی افزود: فکر میکنم تا اواخر این هفته بتوانم تمریناتم را با تیم آغاز کنم و دوباره به شرایط مسابقه بازگردم. البته باید بگویم پیش از این هم دوست داشتم برای پرسپولیس بازی کنم اما به تشخیص پزشکان این کار را انجام ندادم.
وی در ادامه درباره نتایج پرسپولیس هم گفت: دوست داشتم در داربی بازی کنم اما متاسفانه این اتفاق رخ نداد. پرسپولیس در یکی دو بازی اخیر علیرغم بازی زیبایی که به نمایش گذاشت شکست خورد. امیدوارم هواداران این موضوع را درک کنند. تیم ما از نظر فنی در بهترین شرایط ممکن است اما به خاطر بعضی از مسائل مانند مصدومیت بازیکنانمان این اتفاق رخ میدهد.
او در پاسخ به این سوال که شایعه شده در انتهای فصل از پرسپولیس جدا میشود، اظهار کرد: مطمئن باشید اگر قرار باشد در ایران بازی کنم فقط برای پرسپولیس بازی میکنم. من پرسپولیسی هستم و این تیم را واقعا دوست دارم. تمام شایعاتی را هم که درباره جدایی من از پرسپولیس مطرح می شود، تکذیب میکنم.
عجب
[color=#ff0000][b]صادقیان: با قدرت برمیگردم و به پرسپولیس کمک میکنم/ تمام شایعات جدایی ام کذب است[/b]
پرسپولیس نیوز : بازیکن تیم پرسپولیس میگوید پس از پایان دوران مصدومیتش با قدرت به میادین بازخواهد گشت.
پیام صادقیان درباره دوریاش از فوتبال گفت: متاسفانه به دلیل مصدومیت مدتی است که از تمرینات پرسپولیس به دور هستم اما روند درمانی را زیر نظر پزشک تیم پیگیری میکنم و روز به روز بهتر میشوم.
وی افزود: فکر میکنم تا اواخر این هفته بتوانم تمریناتم را با تیم آغاز کنم و دوباره به شرایط مسابقه بازگردم. البته باید بگویم پیش از این هم دوست داشتم برای پرسپولیس بازی کنم اما به تشخیص پزشکان این کار را انجام ندادم.
وی در ادامه درباره نتایج پرسپولیس هم گفت: دوست داشتم در داربی بازی کنم اما متاسفانه این اتفاق رخ نداد. پرسپولیس در یکی دو بازی اخیر علیرغم بازی زیبایی که به نمایش گذاشت شکست خورد. امیدوارم هواداران این موضوع را درک کنند. تیم ما از نظر فنی در بهترین شرایط ممکن است اما به خاطر بعضی از مسائل مانند مصدومیت بازیکنانمان این اتفاق رخ میدهد.
او در پاسخ به این سوال که شایعه شده در انتهای فصل از پرسپولیس جدا میشود، اظهار کرد: مطمئن باشید اگر قرار باشد در ایران بازی کنم فقط برای پرسپولیس بازی میکنم. من پرسپولیسی هستم و این تیم را واقعا دوست دارم. تمام شایعاتی را هم که درباره جدایی من از پرسپولیس مطرح می شود، تکذیب میکنم.[/color]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.