سخن من به همتون این عصرپادشاهان سکه زیاد میکنه
اما کم نمیکنه
میخواین خودتون رو بکشید
ببینید تو این یساله چقدر دارن قابلیت زیاد میکنن
تا جیب ما رو خالی کنن
با شما کاملا موافقم / ولی بحث سر اینه که اینجا بعضی قابلیتها خیلی گرونه / 3 سکه 5 سکه / مثلا گزارش جنگ همه جا جزء بازیه ولی اینجا بابتش باید 2 سکه بدی
این مطلب در 1393/05/23 20:37:05 نوشته شده است و در 1393/05/23 20:45:25 ویرایش شده است .
[quote][div][b]majid khatabakhsh[/b][/div][div]سخن من به همتون این عصرپادشاهان سکه زیاد میکنه
اما کم نمیکنه
میخواین خودتون رو بکشید
تا جیب ما رو خالی کنن
[/div][/quote]با شما کاملا موافقم / ولی بحث سر اینه که اینجا بعضی قابلیتها خیلی گرونه / 3 سکه 5 سکه / مثلا گزارش جنگ همه جا جزء بازیه ولی اینجا بابتش باید 2 سکه بدی
نه
به نظر من این جوری بازی لوس می شه
یعنی همه میان سکه می خرن و خودشونو می کشن بالا و بعد از یه مدت دیگه هیچ کی بازی نمی کنه
دقیقا مثل این می مونه:
به نظر شما چرا یه کشور همین جوری اسکناس تولید نمی کنه؟
یه خورده فک کنید حق می دم اگه نفهمید!
بحث بیشتر سر اینه که قیمت ها متعادل و منصفانه بشه، برای مثال تعویض نیروی متخصص با 5 سکه واقعا گرون و بی صرفه ست... اگه هزینه ها بالانس بشه اتفاقا بازی جذاب تر هم میشه چون تعداد انتخابایی که پیش روی یک بازیکنه بیشتر میشه.
amir av
داداش سر این ک ی دولت همینجوری اسکناس تولید نمیکنه قبلا خیلی فکر کردم
ولی ب هیچ نتیجه ای نرسیدم
الانم لزومی نمیبینم دربارش فکر کنم
علتش اینه که اگه دولت همینجوری اسکناس تولید کنه ارزش پول پایین میاد (و تورم افزایش پیدا میکنه؟)
حالا چرا ارزش پول با اینکار پایین میاد؟ اینشو خودم هنوز بطور کامل نفهمیدم ولی جواب معمول اینه که باید برای چاپ اسکناس پشتوانه داشت (ذخیره طلا؟) وگرنه اگه پول بدون پشتوانه چاپ شه ارزشش پایین میاد.
(سوال پیچم نکن چون اصلا ازین جور چیزا سر در نمیارم، فقط چیزایی که از بقیه شنیدمو گفتم )
[quote][div][b]dozdeshab[/b][/div][div]نه
به نظر من این جوری بازی لوس می شه
یعنی همه میان سکه می خرن و خودشونو می کشن بالا و بعد از یه مدت دیگه هیچ کی بازی نمی کنه
دقیقا مثل این می مونه:
به نظر شما چرا یه کشور همین جوری اسکناس تولید نمی کنه؟
یه خورده فک کنید حق می دم اگه نفهمید![/div][/quote]
بحث بیشتر سر اینه که قیمت ها متعادل و منصفانه بشه، برای مثال تعویض نیروی متخصص با 5 سکه واقعا گرون و بی صرفه ست... اگه هزینه ها بالانس بشه اتفاقا بازی جذاب تر هم میشه چون تعداد انتخابایی که پیش روی یک بازیکنه بیشتر میشه.
[quote][div][b]amir av[/b][/div][div]داداش سر این ک ی دولت همینجوری اسکناس تولید نمیکنه قبلا خیلی فکر کردم
الانم لزومی نمیبینم دربارش فکر کنم[/div][/quote]
علتش اینه که اگه دولت همینجوری اسکناس تولید کنه ارزش پول پایین میاد (و تورم افزایش پیدا میکنه؟)
حالا چرا ارزش پول با اینکار پایین میاد؟ اینشو خودم هنوز بطور کامل نفهمیدم ولی جواب معمول اینه که باید برای چاپ اسکناس پشتوانه داشت (ذخیره طلا؟) وگرنه اگه پول بدون پشتوانه چاپ شه ارزشش پایین میاد.
(سوال پیچم نکن چون اصلا ازین جور چیزا سر در نمیارم، فقط چیزایی که از بقیه شنیدمو گفتم :lol: )
ماشالا غلط املایی
خیلی بده 41 سال سن
و این همه غلط املایی
ممنون که گوشزد کردید / بعد از این در تایپ دقت بیشتری میکنم / بیشتر هدفم مطرح کردن یک پیشنهاد بود نه دیکته نوشتن / ولی فرموده شما هم درست میباشد .
[quote][div][b]king-amir021[/b][/div][div]ماشالا غلط املایی
خیلی بده 41 سال سن
و این همه غلط املایی
[/div][/quote]
ممنون که گوشزد کردید / بعد از این در تایپ دقت بیشتری میکنم / بیشتر هدفم مطرح کردن یک پیشنهاد بود نه دیکته نوشتن / ولی فرموده شما هم درست میباشد .
سلام / من 41 سال سن دارم و خوره بازی های آنلاین هستم / البته از نوع بیگانه / وتازه با سایت شما آشنا شدم و خیلی خیلی از این بازی خوشم آمده و مطمئنم تا چند سال دیگه همینجور که الان بازار ایران را قبضه کردید تا چند وقت دیگه بازار های جهانی را هم مصادره می کنید / فقط یه پیشنهاد داشتم / به نظر من در مقایسه با بازی های بیگانه خارجی/ قیمت سکه در قابلیت های ویژه در بیشتر موارد منصفانه و کارشناسانه میباشد / فقط در 2 گذینه بشدت گران و غیر کارشناسی محاسبه شده / یکی در مورد اتمام فوری ساخت که 3 سکه با میانگین قیمت هر سکه 55 تومان 165 تومان خیلی گرونه و مورد دوم گذینه زمانبندی ساخت و سازمیباشد که اونم برای یه همچین موردی 2سکه یه قیمت فوق العاده گران وسرسام آوری اسیت / که بهترین و منطقی ترین عدد برای این دو گذینه عدد یک سکه تا حدودی مناسب میباشد / لطفا حدالمقدور قیمت ها را یا تعدیل کنید یا قیمت سکه را پایین آورید یا چند گذینه امکان خرید بیشتر سکه با تخفیف بیشتر را اضافه کنید / الان 600سکه سی تومان میبا شد به طور مثال مثلا گذینه های 2000سکه 55 تومان یا 3000سکه ت70 تومان را اضافه کنید /ممنون که این پیشنهاد را خواندید
اتفاقا من فکر میکنم سکه خیلی خیلی ارزون هست . چون یه عده کم میتونن سکه بسیار زیاد بخرن و به جایی برسند که بدون خرج کردن نشه بهشون رسید
من خودم برای سرور های 200 روزه فرضا سه بار خرید میکنم با این وجود بازم عقیدم اینه که تاثیر سکه تو بازی خیلی زیادی از حده
هر چقدر سکه گرون تر شه بازی به سمت وقت گذاشتن بیشتر و مهارت بیشتر میره .
اینجا میترسم بگم ( همه مخالفن باهام انگار : ))))) ) ولی به نظر بنده قیمت دوبرابر بشه خوبه
SeZaR 75
به یاد تراوین
[quote][div][b]sepehr41[/b][/div][div]سلام / من 41 سال سن دارم و خوره بازی های آنلاین هستم / البته از نوع بیگانه / وتازه با سایت شما آشنا شدم و خیلی خیلی از این بازی خوشم آمده و مطمئنم تا چند سال دیگه همینجور که الان بازار ایران را قبضه کردید تا چند وقت دیگه بازار های جهانی را هم مصادره می کنید / فقط یه پیشنهاد داشتم / به نظر من در مقایسه با بازی های بیگانه خارجی/ قیمت سکه در قابلیت های ویژه در بیشتر موارد منصفانه و کارشناسانه میباشد / فقط در 2 گذینه بشدت گران و غیر کارشناسی محاسبه شده / یکی در مورد اتمام فوری ساخت که 3 سکه با میانگین قیمت هر سکه 55 تومان 165 تومان خیلی گرونه و مورد دوم گذینه زمانبندی ساخت و سازمیباشد که اونم برای یه همچین موردی 2سکه یه قیمت فوق العاده گران وسرسام آوری اسیت / که بهترین و منطقی ترین عدد برای این دو گذینه عدد یک سکه تا حدودی مناسب میباشد / لطفا حدالمقدور قیمت ها را یا تعدیل کنید یا قیمت سکه را پایین آورید یا چند گذینه امکان خرید بیشتر سکه با تخفیف بیشتر را اضافه کنید / الان 600سکه سی تومان میبا شد به طور مثال مثلا گذینه های 2000سکه 55 تومان یا 3000سکه ت70 تومان را اضافه کنید /ممنون که این پیشنهاد را خواندید [/div][/quote]
اتفاقا من فکر میکنم سکه خیلی خیلی ارزون هست . چون یه عده کم میتونن سکه بسیار زیاد بخرن و به جایی برسند که بدون خرج کردن نشه بهشون رسید
من خودم برای سرور های 200 روزه فرضا سه بار خرید میکنم با این وجود بازم عقیدم اینه که تاثیر سکه تو بازی خیلی زیادی از حده
هر چقدر سکه گرون تر شه بازی به سمت وقت گذاشتن بیشتر و مهارت بیشتر میره .
اینجا میترسم بگم ( همه مخالفن باهام انگار : ))))) ) ولی به نظر بنده قیمت دوبرابر بشه خوبه
سخن من به همتون این عصرپادشاهان سکه زیاد میکنه
اما کم نمیکنه
میخواین خودتون رو بکشید
تا جیب ما رو خالی کنن
با شما کاملا موافقم / ولی بحث سر اینه که اینجا بعضی قابلیتها خیلی گرونه / 3 سکه 5 سکه / مثلا گزارش جنگ همه جا جزء بازیه ولی اینجا بابتش باید 2 سکه بدی
دقیقا همینه بعضی چیزای بدیهی سکه میخواد از اونطرف خیلی چیزا که شاید یه نفر بدون سکه براش دوروز وقت میذاره تو 20 ثانیه با سکه جور میشه
فرضا یک نفر که نتونه سکه بخره به هر دلیلی ، شاید یکنفر اضافی رو اکانتش بازی کنه یا خودش فرضا شب تعطیل بیدار بمونه یه ساختمون رو بتونه به موقع آپ کنه ، ولی با 2تا سکه که پول یه آدامس خرسی هم فکر نکنم بشه الان میشه با خیال راحت گرفت خوابید ساختمون هارو هم دستور داد به چه صورت درست بشند .
یا اینکه یه نفر شاید پدرش سر این مورد که ارتش هجومیش رو نزنن تو دهکدش در بیاد . یکی بازم شب با خیال راحت میگیره میخوابه میزنه سربازا مخفی شن
این مطلب در 1393/05/24 01:26:45 نوشته شده است و در 1393/05/24 01:31:44 ویرایش شده است .
SeZaR 75
به یاد تراوین
[quote][div][b]sepehr41[/b][/div][div][quote][div][b]majid khatabakhsh[/b][/div][div]سخن من به همتون این عصرپادشاهان سکه زیاد میکنه
اما کم نمیکنه
میخواین خودتون رو بکشید
تا جیب ما رو خالی کنن
[/div][/quote]با شما کاملا موافقم / ولی بحث سر اینه که اینجا بعضی قابلیتها خیلی گرونه / 3 سکه 5 سکه / مثلا گزارش جنگ همه جا جزء بازیه ولی اینجا بابتش باید 2 سکه بدی [/div][/quote]
دقیقا همینه بعضی چیزای بدیهی سکه میخواد از اونطرف خیلی چیزا که شاید یه نفر بدون سکه براش دوروز وقت میذاره تو 20 ثانیه با سکه جور میشه
فرضا یک نفر که نتونه سکه بخره به هر دلیلی ، شاید یکنفر اضافی رو اکانتش بازی کنه یا خودش فرضا شب تعطیل بیدار بمونه یه ساختمون رو بتونه به موقع آپ کنه ، ولی با 2تا سکه که پول یه آدامس خرسی هم فکر نکنم بشه الان میشه با خیال راحت گرفت خوابید ساختمون هارو هم دستور داد به چه صورت درست بشند .
یا اینکه یه نفر شاید پدرش سر این مورد که ارتش هجومیش رو نزنن تو دهکدش در بیاد . یکی بازم شب با خیال راحت میگیره میخوابه میزنه سربازا مخفی شن
داداش سر این ک ی دولت همینجوری اسکناس تولید نمیکنه قبلا خیلی فکر کردم
الانم لزومی نمیبینم دربارش فکر کنم
عزیزم بزار واضح تر بت بگم فک کنم هنوز معنیه پولو نمیدونی
پول یه نواری روشه نقره ای هست که نشون میده پول اصل هست یا خیر درسته
خوب حالا اینکه چرا نمیتونن دولتا پول خیلی چاپ کنن خیلی واضح هست
اینکه: این نوار اولیه و کاغذ پول از انگستان میاد و طبق یه قانونی وارد ایران میشه
اگه اینطوری بود که همه دولتا میرفتن چاپ میکردم یه دفه اکسچنج میکردن ثروتمندیترین کشو رمیشدن
این مطلب در 1393/05/24 01:29:49 نوشته شده است و در 1393/05/24 01:30:33 ویرایش شده است .
[quote][div][b]amir av[/b][/div][div]داداش سر این ک ی دولت همینجوری اسکناس تولید نمیکنه قبلا خیلی فکر کردم
الانم لزومی نمیبینم دربارش فکر کنم[/div][/quote]
عزیزم بزار واضح تر بت بگم فک کنم هنوز معنیه پولو نمیدونی
پول یه نواری روشه نقره ای هست که نشون میده پول اصل هست یا خیر درسته
خوب حالا اینکه چرا نمیتونن دولتا پول خیلی چاپ کنن خیلی واضح هست
اینکه: این نوار اولیه و کاغذ پول از انگستان میاد و طبق یه قانونی وارد ایران میشه
اگه اینطوری بود که همه دولتا میرفتن چاپ میکردم یه دفه اکسچنج میکردن ثروتمندیترین کشو رمیشدن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.