سلام / من 41 سال سن دارم و خوره بازی های آنلاین هستم / البته از نوع بیگانه / وتازه با سایت شما آشنا شدم و خیلی خیلی از این بازی خوشم آمده و مطمئنم تا چند سال دیگه همینجور که الان بازار ایران را قبضه کردید تا چند وقت دیگه بازار های جهانی را هم مصادره خواهید کرد / فقط یه پیشنهاد داشتم / به نظر من در مقایسه با بازی های بیگانه خارجی/ قیمت سکه در قابلیت های ویژه در بیشتر موارد منصفانه و کارشناسانه میباشد / فقط در 2 گذینه بشدت گران و غیر کارشناسی محاسبه شده / یکی در مورد اتمام فوری ساخت که 3 سکه با میانگین قیمت هر سکه 55 تومان 165 تومان خیلی گرونه و مورد دوم گذینه زمانبندی ساخت و سازمیباشد که اونم برای یه همچین موردی 2سکه یه قیمت فوق العاده گران وسرسام آوری ا ست / که بهترین و منطقی ترین عدد برای این دو گذینه عدد یک سکه تا حدودی مناسب میباشد / لطفا حدالمقدور قیمت ها را یا تعدیل کنید یا قیمت سکه را پایین آورید یا چند گذینه امکان خرید بیشتر سکه با تخفیف بیشتر را اضافه کنید / الان 600سکه سی تومان میبا شد به طور مثال مثلا گذینه های 2000سکه 55 تومان یا 3000سکه ت70 تومان را اضافه کنید /ممنون که این پیشنهاد را خواندید
این مطلب در 1393/05/20 19:42:28 نوشته شده است و در 1393/05/26 10:06:12 ویرایش شده است .