قدیمی ترین نشونن پیمان برادری هستش خودمم موسس اش بودم با گلا دیاتور ادغام زدم به هوا رفت البته نو همین سرور س 28
پیمان برادری تو 2 تا سرور نابود شد. یکی سرور 3 یکی هم 6 . سروره 3 که علی تندر به قول خودش موسوی رو فرستاد بیمارستان سرور 6 هم بهترین ها زد از بازی حذفشون کرد
تو که 1 سرور اومدی از کجا میدونی؟
این اکانت دیگشه عزیز مث خیلیای ما
Wait For Server 31
We are Death-team
خدا بخیر کنه
آیا من مولتی بازم
[quote][div][b]wwe191[/b][/div][div][quote][div][b]s.29کتیبه[/b][/div][div][quote][div][b]salhadin[/b][/div][div]قدیمی ترین نشونن پیمان برادری هستش خودمم موسس اش بودم با گلا دیاتور ادغام زدم به هوا رفت :icon_3: البته نو همین سرور س 28[/div][/quote]
پیمان برادری تو 2 تا سرور نابود شد. یکی سرور 3 یکی هم 6 . سروره 3 که علی تندر به قول خودش موسوی رو فرستاد بیمارستان :icon_4: سرور 6 هم بهترین ها زد از بازی حذفشون کرد :icon_4:[/div][/quote]
تو که 1 سرور اومدی از کجا میدونی؟[/div][/quote]
این اکانت دیگشه عزیز مث خیلیای ما :icon_2:
بنظر من وفاداران کردان اتحاد معرکه ای بود البته قدیم نه الان که اعضای قدیمیش نیستن یاد سرور 10 بخیر
سرداران طلایی هم اتحاد خوبیه از نظر نیرو غارت حرف ندارن
رفقا طلایی رو اگه بشناسین تو سرور 13 همه میدونن وضعیتشون چطور بود جای هیچ حرف و حدیثی نزاشتن
کوروش بزرگ یا Great Cyrus هم اتحاد خیلی خوبی بود تو صفر کردن خیلی خوب بودن
هیروز و ارتش طلایی و غرب وحشی و پادشلاهان و چند تا اتحاد دیه هم خوب هستن
پیمان برادری هم که بعضیا گفتن خیلی خوبه باید بگم فقط سرور یک خوب بودن بعدش فقط فارم خوبی بودن
پیر شدیم ولی بزرگ نـــه
بنظر من وفاداران کردان اتحاد معرکه ای بود البته قدیم نه الان که اعضای قدیمیش نیستن یاد سرور 10 بخیر
سرداران طلایی هم اتحاد خوبیه از نظر نیرو غارت حرف ندارن
رفقا طلایی رو اگه بشناسین تو سرور 13 همه میدونن وضعیتشون چطور بود جای هیچ حرف و حدیثی نزاشتن
کوروش بزرگ یا Great Cyrus هم اتحاد خیلی خوبی بود تو صفر کردن خیلی خوب بودن
هیروز و ارتش طلایی و غرب وحشی و پادشلاهان و چند تا اتحاد دیه هم خوب هستن
پیمان برادری هم که بعضیا گفتن خیلی خوبه باید بگم فقط سرور یک خوب بودن بعدش فقط فارم خوبی بودن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.