قدیمی ترین نشونن پیمان برادری هستش خودمم موسس اش بودم با گلا دیاتور ادغام زدم به هوا رفت البته نو همین سرور س 28
پیمان برادری تو 2 تا سرور نابود شد. یکی سرور 3 یکی هم 6 . سروره 3 که علی تندر به قول خودش موسوی رو فرستاد بیمارستان سرور 6 هم بهترین ها زد از بازی حذفشون کرد
hossein shabani
pro players
israel
this is it....
please wait
[quote][div][b]salhadin[/b][/div][div]قدیمی ترین نشونن پیمان برادری هستش خودمم موسس اش بودم با گلا دیاتور ادغام زدم به هوا رفت :icon_3: البته نو همین سرور س 28[/div][/quote]
پیمان برادری تو 2 تا سرور نابود شد. یکی سرور 3 یکی هم 6 . سروره 3 که علی تندر به قول خودش موسوی رو فرستاد بیمارستان :icon_4: سرور 6 هم بهترین ها زد از بازی حذفشون کرد :icon_4:
قدیمی ترین نشونن پیمان برادری هستش خودمم موسس اش بودم با گلا دیاتور ادغام زدم به هوا رفت البته نو همین سرور س 28
پیمان برادری تو 2 تا سرور نابود شد. یکی سرور 3 یکی هم 6 . سروره 3 که علی تندر به قول خودش موسوی رو فرستاد بیمارستان سرور 6 هم بهترین ها زد از بازی حذفشون کرد
تو که 1 سرور اومدی از کجا میدونی؟
پوکر فیس
[quote][div][b]s.29کتیبه[/b][/div][div][quote][div][b]salhadin[/b][/div][div]قدیمی ترین نشونن پیمان برادری هستش خودمم موسس اش بودم با گلا دیاتور ادغام زدم به هوا رفت :icon_3: البته نو همین سرور س 28[/div][/quote]
پیمان برادری تو 2 تا سرور نابود شد. یکی سرور 3 یکی هم 6 . سروره 3 که علی تندر به قول خودش موسوی رو فرستاد بیمارستان :icon_4: سرور 6 هم بهترین ها زد از بازی حذفشون کرد :icon_4:[/div][/quote]
تو که 1 سرور اومدی از کجا میدونی؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.