دخترا چه گناهی کردن که وقتی مدرسه تموم میشه یه عالمه پسر توی پارک هستن اخه شهرک مدرسه ی ما پارکهم داره من با این که چادرمو درست سر میکنم بازم بهم گیر میدن هی میگن شماره بدم
خوب مشکل از مدیرتون هست باید طوری برنامه ریزی کنه که نیم ساعت قبل از پسرونه ها تعطیل بشین
نه اینکه با هم
شاید باور تون نشه
توی دبیرستان ما (1 سال پیش) دخترا میومدن شماره بدن . خیلی خیلی خیلی ....
اما شما , یه عده ای لذت شهوت رو بر هر صراطی مقدم میدونن . توی مدرسه ما خیلی از پسرا شب و روزشون دوست دخترشون بود و خیلی دیگه هم اعتقادی به این رابطه ها نداشتن
و برعکس , همون طور که اول گفتم ؛ دخترا هم خوب و بد دارن (مثل ما ) . یکی با این کارا حال میکنه و میگه " من چقدر ارزش دارم که پسره داره بهم شماره میده " و یکی دیگه عزت نفس رو حَکَم قرار میده
آدم باید خودش , با عقلش راهی رو که میره اتنخاب کنه و عواقبش هم در نظر بگیره
وقت انتخاب رشته تموم شد.... بازم دعام کنید! عمران زدم
[quote][div][b]لرد1001[/b][/div][div][quote][div][b]دختر14[/b][/div][div]دخترا چه گناهی کردن که وقتی مدرسه تموم میشه یه عالمه پسر توی پارک هستن اخه شهرک مدرسه ی ما پارکهم داره من با این که چادرمو درست سر میکنم بازم بهم گیر میدن هی میگن شماره بدم:icon_6:[/div][/quote]
خوب مشکل از مدیرتون هست باید طوری برنامه ریزی کنه که نیم ساعت قبل از پسرونه ها تعطیل بشین
نه اینکه با هم[/div][/quote]
شاید باور تون نشه
توی دبیرستان ما (1 سال پیش) دخترا میومدن شماره بدن . خیلی خیلی خیلی .... :icon_6:
اما شما , یه عده ای لذت شهوت رو بر هر صراطی مقدم میدونن . توی مدرسه ما خیلی از پسرا شب و روزشون دوست دخترشون بود و خیلی دیگه هم اعتقادی به این رابطه ها نداشتن
و برعکس , همون طور که اول گفتم ؛ دخترا هم خوب و بد دارن (مثل ما ) . یکی با این کارا حال میکنه و میگه " من چقدر ارزش دارم که پسره داره بهم شماره میده " و یکی دیگه عزت نفس رو حَکَم قرار میده
آدم باید خودش , با عقلش راهی رو که میره اتنخاب کنه و عواقبش هم در نظر بگیره
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.