ولی اگه دختر بودید میدید چه فشاری به دخترا وارد می شه که چادرو کنار میزارن
دختر14
خدا حافظ
پس اینهمه زن های با حجاب ک تو دنیا هستن. چرا خسته نمیشن؟؟؟ چون به این چرت و پرتایی مثل مانتو فکر نمیکنن و نمیکردن
داداش چادر گذاشتن عالی هست ولی به شرط اینکه درست بزارن.من دیدم چادر گذاشته طرف بعد چادر کوتاه هست تا زانوش جلوشم باز گذاشته پیرهن و شلوارش کامل مشخصه خب اون چه چادریه؟ خودشو مسخره کرده یا خدارو؟
یا برعکس مانتویی دیدم یک نخ موهاشم بیرون نیست.مانتوشم تنگ نیست.شلوار تنگم نمیپوشه با اینکه مانتوییه.ادم باید حرمت خودشو نگه داره چه چادر چه مانتو.
فقط هم خانوم ها نیستن.شما پسر هارو ببینی اون هم هست.طرف یقشو باز میکنه تا نافش شلوارشو جر میده تا زانو گردنبند میندازه گردنش شلوار تنگ میپوشه موهاشو بلند میکنه تا زانوش
اصلش حفظ کردن شان یک انسان هست وگرنه کسی که برنه باشه با جیوان فرقی نمیکنه با عرض معذرت
کاملا باهات موافقم اون بالا هم گفتم
گاهی نپوشیدن چادر
از پوشیدنش بهتره
این مطلب در 1393/05/10 00:45:17 نوشته شده است و در 1393/05/10 00:45:31 ویرایش شده است .
عجب
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi222_52[/b][/div][div][quote][div][b]دختر14[/b][/div][div]ولی اگه دختر بودید میدید چه فشاری به دخترا وارد می شه که چادرو کنار میزارن:cry:[/div][/quote]
[quote][div][b]دختر14[/b][/div][div]خدا حافظ:icon_7:[/div][/quote]
پس اینهمه زن های با حجاب ک تو دنیا هستن. چرا خسته نمیشن؟؟؟ چون به این چرت و پرتایی مثل مانتو فکر نمیکنن و نمیکردن :x:x:x:x:x[/div][/quote]
داداش چادر گذاشتن عالی هست ولی به شرط اینکه درست بزارن.من دیدم چادر گذاشته طرف بعد چادر کوتاه هست تا زانوش :|جلوشم باز گذاشته پیرهن و شلوارش کامل مشخصه :| خب اون چه چادریه؟ خودشو مسخره کرده یا خدارو؟
یا برعکس مانتویی دیدم یک نخ موهاشم بیرون نیست.مانتوشم تنگ نیست.شلوار تنگم نمیپوشه با اینکه مانتوییه.ادم باید حرمت خودشو نگه داره چه چادر چه مانتو.
فقط هم خانوم ها نیستن.شما پسر هارو ببینی اون هم هست.طرف یقشو باز میکنه تا نافش :| شلوارشو جر میده تا زانو :| گردنبند میندازه گردنش :| شلوار تنگ میپوشه :| موهاشو بلند میکنه تا زانوش :|
اصلش حفظ کردن شان یک انسان هست وگرنه کسی که برنه باشه با جیوان فرقی نمیکنه با عرض معذرت [/div][/quote]
کاملا باهات موافقم اون بالا هم گفتم
گاهی نپوشیدن چادر
از پوشیدنش بهتره
دختر14
خدا حافظ
پس اینهمه زن های با حجاب ک تو دنیا هستن. چرا خسته نمیشن؟؟؟ چون به این چرت و پرتایی مثل مانتو فکر نمیکنن و نمیکردن
داداش چادر گذاشتن عالی هست ولی به شرط اینکه درست بزارن.من دیدم چادر گذاشته طرف بعد چادر کوتاه هست تا زانوش جلوشم باز گذاشته پیرهن و شلوارش کامل مشخصه خب اون چه چادریه؟ خودشو مسخره کرده یا خدارو؟
فقط هم خانوم ها نیستن.شما پسر هارو ببینی اون هم هست.طرف یقشو باز میکنه تا نافش شلوارشو جر میده تا زانو گردنبند میندازه گردنش شلوار تنگ میپوشه موهاشو بلند میکنه تا زانوش
اصلش حفظ کردن شان یک انسان هست وگرنه کسی که برهنه باشه با جیوان فرقی نمیکنه با عرض معذرت
ارش درود بر تو درووووووود
آخرین روز های حضور در عصر پادشاهان
به یاد مــرحـــوم حـســیــــن مــعـــدنـــی
:
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi222_52[/b][/div][div][quote][div][b]دختر14[/b][/div][div]ولی اگه دختر بودید میدید چه فشاری به دخترا وارد می شه که چادرو کنار میزارن:cry:[/div][/quote]
پس اینهمه زن های با حجاب ک تو دنیا هستن. چرا خسته نمیشن؟؟؟ چون به این چرت و پرتایی مثل مانتو فکر نمیکنن و نمیکردن :x:x:x:x:x[/div][/quote]
داداش چادر گذاشتن عالی هست ولی به شرط اینکه درست بزارن.من دیدم چادر گذاشته طرف بعد چادر کوتاه هست تا زانوش :|جلوشم باز گذاشته پیرهن و شلوارش کامل مشخصه :| خب اون چه چادریه؟ خودشو مسخره کرده یا خدارو؟
فقط هم خانوم ها نیستن.شما پسر هارو ببینی اون هم هست.طرف یقشو باز میکنه تا نافش :| شلوارشو جر میده تا زانو :| گردنبند میندازه گردنش :| شلوار تنگ میپوشه :| موهاشو بلند میکنه تا زانوش :|
اصلش حفظ کردن شان یک انسان هست وگرنه کسی که برهنه باشه با جیوان فرقی نمیکنه با عرض معذرت [/div][/quote]
ارش درود بر تو درووووووود :mrgreen:
دختر14
خدا حافظ
اصلش حفظ کردن شان یک انسان هست وگرنه کسی که برهنه باشه با جیوان فرقی نمیکنه با عرض معذرت
هی..... تاحت تاثیر قرار گرفتم هی
سلام علیکم
اصلش حفظ کردن شان یک انسان هست وگرنه کسی که برهنه باشه با جیوان فرقی نمیکنه با عرض معذرت [/div][/quote]
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
هی..... تاحت تاثیر قرار گرفتم هی:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
به نظر من نباید داخل مدرسه ها چادرو اجبار کنن مدرسه ما اومده چادرو اجبار کردهه اونم فقط به خاطر پسرا چون مدرسه ی ما تو ی یه شهرکه وداخل اون شهرک یه دبیرستان پسرونه هست برای اینکه بین پسرا و دخترارابطه نباشه این کارو کردن ولی وضع بد تر شده پسرا هی به بچه ها شماره میدن درو دیواره ماهم پر از شمارهی پسرا ودختراست ایا با نظر من موافقین
برگشتم
به نظر من نباید داخل مدرسه ها چادرو اجبار کنن مدرسه ما اومده چادرو اجبار کردهه اونم فقط به خاطر پسرا چون مدرسه ی ما تو ی یه شهرکه وداخل اون شهرک یه دبیرستان پسرونه هست برای اینکه بین پسرا و دخترارابطه نباشه این کارو کردن ولی وضع بد تر شده پسرا هی به بچه ها شماره میدن درو دیواره ماهم پر از شمارهی پسرا ودختراست ایا با نظر من موافقین
شلوار لی را برایمان فرستادند....اول زیاد هم بد نبود
بعد شد افت غیرت وحیا.......
پسرانه اش ازبالا کوتاه شد ودخترانه اش ازپایین
چادر شد مانتو های بلند.....مانتوو ها ذره ذره اب رفت
حالا دیگر ان را بلوز نامیدند........
چادر چادری ها کم کم تبدیل به شنل شد.......
یا انقدر نازک که بودنش طعنه ایست به نبودنش
حالا که دیگر شلوار جایش را به ساپورت داده است.
روسری ها هم که از جلو عقب اب رفته است.....
فرزندان این دو نسل هنوز هم
مادر
را اسوه پاکی
پدر
را مظهر مردانگی میدانند
کاش مردان حرمت مرد بودنشان را بدانند
وزنان شوکت زن بودنشان را........
کاش مردان همیشه مرد باشند
وزنان همیشه زن
انگاه نه روز زن داریم نه روز مرد
بلکه هرروز روز انسانیت داریم.......
سلامتی هرچی مرده (باغیرت)
دمت گرم
وقت انتخاب رشته تموم شد.... بازم دعام کنید! عمران زدم
[quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][b]شلوار لی را برایمان فرستادند....اول زیاد هم بد نبود
بعد شد افت غیرت وحیا.......
پسرانه اش ازبالا کوتاه شد ودخترانه اش ازپایین
چادر شد مانتو های بلند.....مانتوو ها ذره ذره اب رفت
حالا دیگر ان را بلوز نامیدند........
چادر چادری ها کم کم تبدیل به شنل شد.......
یا انقدر نازک که بودنش طعنه ایست به نبودنش
حالا که دیگر شلوار جایش را به ساپورت داده است.
روسری ها هم که از جلو عقب اب رفته است.....
فرزندان این دو نسل هنوز هم
مادر
را اسوه پاکی
پدر
را مظهر مردانگی میدانند
کاش مردان حرمت مرد بودنشان را بدانند
وزنان شوکت زن بودنشان را........
کاش مردان همیشه مرد باشند
وزنان همیشه زن
انگاه نه روز زن داریم نه روز مرد
بلکه هرروز روز انسانیت داریم.......[/b][/div][/quote]
سلامتی هرچی مرده (باغیرت)
دمت گرم
ببین مجبورن بعضی جاها اجبار کنن چون یه عده وضعشون بیش از حد خرابه.
متوجه هستی چی میگم که؟
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]دختر14[/b][/div][div]به نظر من نباید داخل مدرسه ها چادرو اجبار کنن مدرسه ما اومده چادرو اجبار کردهه اونم فقط به خاطر پسرا چون مدرسه ی ما تو ی یه شهرکه وداخل اون شهرک یه دبیرستان پسرونه هست برای اینکه بین پسرا و دخترارابطه نباشه این کارو کردن ولی وضع بد تر شده پسرا هی به بچه ها شماره میدن درو دیواره ماهم پر از شمارهی پسرا ودختراست ایا با نظر من موافقین[/div][/quote]
متوجه هستی چی میگم که؟
خخخخ
باو بعضی ها مجبورن که بپوشن
مثلا خودم:من رون هام خیلی بزرگه و شلوار برام پیدا نمیشه مجبورم یه شلوار تنگ بپوشماشکم در اومده باو
همه رو فقط از یک دید نبیینین
حتی
روابط دختر پسر رو
به نام خدایی که تنهاست اما تنهایت نمیگذارد
نه به اون موقع که به زور یه دونه مدیر داشتیم نه به حالا که8تا
خخخخ
باو بعضی ها مجبورن که بپوشن
مثلا خودم:من رون هام خیلی بزرگه و شلوار برام پیدا نمیشه مجبورم یه شلوار تنگ بپوشم:cry:اشکم در اومده باو
همه رو فقط از یک دید نبیینین
حتی
روابط دختر پسر رو:ugeek:
متوجه هستی چی میگم که؟
ببین من تهرانم , اطراف هفت حوض زندگی میکنم
اگر یه عصر پنج شنبه بیای می بینی که همون بغل دستی چادری یا یغه دیپلماتت دارن دل و قلوه میدن و میگیرن
بحث چادری بودنش یا یغه آخوندی بودنشون نیست
چادر الان بیشتر یه نماد شده , وقتی توی خیابون کسی ابایی از شوار ساپورت نداره , چادر هم به کارش نمی یاد
شاید بار ها بار ها جمله " چادر برای زن به منزله صدف برای مرواریده " رو شنیده باشید . تو جامعه ما زن ها بیشتر دارن مرواریدشون رو نشون میدن در حالی که نمیدون بدون صدف مروارید آسیب میبینه
اما برای پسرا . عفاف یه چیز مشترک بین زن و مرده که در زن ها بیشتره . اگر یه زن بتونه با نفسش کنار بیاد و لباسش جنبه خود نمایی پیدا نکنه , مطمئن باش پسر ها هم "کمتر" سراغ کار های حاشیه ای میرن
این مطلب در 1393/05/10 20:38:35 نوشته شده است و در 1393/05/10 20:44:33 ویرایش شده است .
وقت انتخاب رشته تموم شد.... بازم دعام کنید! عمران زدم
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]دختر14[/b][/div][div]به نظر من نباید داخل مدرسه ها چادرو اجبار کنن مدرسه ما اومده چادرو اجبار کردهه اونم فقط به خاطر پسرا چون مدرسه ی ما تو ی یه شهرکه وداخل اون شهرک یه دبیرستان پسرونه هست برای اینکه بین پسرا و دخترارابطه نباشه این کارو کردن ولی وضع بد تر شده پسرا هی به بچه ها شماره میدن درو دیواره ماهم پر از شمارهی پسرا ودختراست ایا با نظر من موافقین[/div][/quote]
متوجه هستی چی میگم که؟ [/div][/quote]
ببین من تهرانم , اطراف هفت حوض زندگی میکنم
اگر یه عصر پنج شنبه بیای می بینی که همون بغل دستی چادری یا یغه دیپلماتت دارن دل و قلوه میدن و میگیرن
بحث چادری بودنش یا یغه آخوندی بودنشون نیست
چادر الان بیشتر یه نماد شده , وقتی توی خیابون کسی ابایی از شوار ساپورت نداره , چادر هم به کارش نمی یاد
شاید بار ها بار ها جمله " چادر برای زن به منزله صدف برای مرواریده " رو شنیده باشید . تو جامعه ما زن ها بیشتر دارن مرواریدشون رو نشون میدن در حالی که نمیدون بدون صدف مروارید آسیب میبینه
اما برای پسرا . عفاف یه چیز مشترک بین زن و مرده که در زن ها بیشتره . اگر یه زن بتونه با نفسش کنار بیاد و لباسش جنبه خود نمایی پیدا نکنه , مطمئن باش پسر ها هم "کمتر" سراغ کار های حاشیه ای میرن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.