ببین من میگم از این تازه واردا بدم میاد برا همین داره داد میزنه چاخان
تو چرا انقدر خودت رو قدیمی میدونی ؟
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]انچه1[/b][/div][div]ببین من میگم از این تازه واردا بدم میاد برا همین داره داد میزنه چاخان[/div][/quote]
چون واقعا قدیمیه
هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
[quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]انچه1[/b][/div][div]ببین من میگم از این تازه واردا بدم میاد برا همین داره داد میزنه چاخان[/div][/quote]
تو چرا انقدر خودت رو قدیمی میدونی ؟[/div][/quote]
چون واقعا قدیمیه
چیشده موقعیت پیش اومده میخوای اخازی کنی از مردم مطمعنن اون اسم دختری هم که نوشتی پسری واقعن یعنی واسه چی اینکارو میکنی میخوای بگی من ترفند بلدم واقعا که یکم از ایرانی بودنت خجالت بکش
نوشینn
جدی نگیر کار خاصی نمیکنه
انچه1
چی کار میکنه؟
samer 01
چیشده موقعیت پیش اومده میخوای اخازی کنی از مردم مطمعنن اون اسم دختری هم که نوشتی پسری واقعن یعنی واسه چی اینکارو میکنی میخوای بگی من ترفند بلدم واقعا که یکم از ایرانی بودنت خجالت بکش[quote][div][b]نوشینn[/b][/div][div]جدی نگیر کار خاصی نمیکنه[quote][div][b]انچه1[/b][/div][div]چی کار میکنه؟[/div][/quote]
[/div][/quote]
چون واقعا قدیمیه
اونوقت چه سروری بوده ؟
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]انچه1[/b][/div][div]ببین من میگم از این تازه واردا بدم میاد برا همین داره داد میزنه چاخان[/div][/quote]
تو چرا انقدر خودت رو قدیمی میدونی ؟[/div][/quote]
چون واقعا قدیمیه[/div][/quote]
اونوقت چه سروری بوده ؟
واقعا خجالت داره بیایم این انجمن قدیمی ها حق داشتن خـداحافظی کـردن از بس نوب ریخته اینجا اینو منم بلدم درست کنم بفرما
http://upload7.ir/imgs/2014-07/05097687482658874189.png
ببین من بعد چند وقت برگشتم
الان تو گفتی قدیمی ها خدافظی کردن یعنی بچه ها دیگه نمیان من دیگه آرش بینگو رو نمیبینم ؟
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]farzad2012[/b][/div][div]واقعا خجالت داره بیایم این انجمن قدیمی ها حق داشتن خـداحافظی کـردن از بس نوب ریخته اینجا اینو منم بلدم درست کنم بفرما
http://upload7.ir/imgs/2014-07/05097687482658874189.png
[/div][/quote]
ببین من بعد چند وقت برگشتم
الان تو گفتی قدیمی ها خدافظی کردن یعنی بچه ها دیگه نمیان من دیگه آرش بینگو رو نمیبینم ؟:cry:
چیشده موقعیت پیش اومده میخوای اخازی کنی از مردم مطمعنن اون اسم دختری هم که نوشتی پسری واقعن یعنی واسه چی اینکارو میکنی میخوای بگی من ترفند بلدم واقعا که یکم از ایرانی بودنت خجالت بکش
نوشینn
جدی نگیر کار خاصی نمیکنه
انچه1
چی کار میکنه؟
اولا کنترل به تنهایی هیچ کاری نمیکنه دوم شما وقتی فرق دخت و با پسر و کدنویسی با ترفند رو فهمیدی بیا تو انجمن
اصن روایت داریم که :
دختر باید شر و شیطون باشه
[quote][div][b]amir hosin bordbar[/b][/div][div]چیشده موقعیت پیش اومده میخوای اخازی کنی از مردم مطمعنن اون اسم دختری هم که نوشتی پسری واقعن یعنی واسه چی اینکارو میکنی میخوای بگی من ترفند بلدم واقعا که یکم از ایرانی بودنت خجالت بکش[quote][div][b]نوشینn[/b][/div][div]جدی نگیر کار خاصی نمیکنه[quote][div][b]انچه1[/b][/div][div]چی کار میکنه؟[/div][/quote]
[/div][/quote]
[/div][/quote]
اولا کنترل به تنهایی هیچ کاری نمیکنه دوم شما وقتی فرق دخت و با پسر و کدنویسی با ترفند رو فهمیدی بیا تو انجمن
عزیزم شما 16 سرور سابقه داری درست ولی آیا 8ماه پیش این جا بودی؟؟؟؟
الان خیلی هستن 3 سال اینجا باشند
آقای بینگو لرد جوجو grobsو خیلیای دیگه بیش تر 2سال اینجا بودن
شما اولین سرور چند بوده؟؟؟؟
هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
3 خودم با یه اک دیگه برا اولین بار بازی کردم فارم شودم دیگه نیومدم درضمن من کوچیک داش آرش هستم اگه هنوز باشه
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]عزیزم شما 16 سرور سابقه داری درست ولی آیا 8ماه پیش این جا بودی؟؟؟؟
شما اولین سرور چند بوده؟؟؟؟[/div][/quote]
3 خودم با یه اک دیگه برا اولین بار بازی کردم فارم شودم دیگه نیومدم درضمن من کوچیک داش آرش هستم اگه هنوز باشه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.