ببین من میگم از این تازه واردا بدم میاد برا همین داره داد میزنه چاخان
یه نیگا به سرور های بازی کردش بکن
[quote][div][b]انچه1[/b][/div][div]ببین من میگم از این تازه واردا بدم میاد برا همین داره داد میزنه چاخان[/div][/quote]
یه نیگا به سرور های بازی کردش بکن :shock:
هرچیزی رو که نمیشه با فتو شاپ درست کرد مگه فتو شاپ جادوگره این یه ترفندی زده اینجوری شده هرکی می خواد منو جانشین کن براش انقد نیرو درس کنم
کنترل+شیفت+c
جادوگری میکنه
[quote][div][b]نوشینn[/b][/div][div]هرچیزی رو که نمیشه با فتو شاپ درست کرد مگه فتو شاپ جادوگره این یه ترفندی زده اینجوری شده هرکی می خواد منو جانشین کن براش انقد نیرو درس کنم[/div][/quote]
کنترل+شیفت+c
جادوگری میکنه :ugeek:
هرچیزی رو که نمیشه با فتو شاپ درست کرد مگه فتو شاپ جادوگره این یه ترفندی زده اینجوری شده هرکی می خواد منو جانشین کن براش انقد نیرو درس کنم
کنترل+شیفت+c
جادوگری میکنه
کنترل چی هست
پیر شدیم...
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]نوشینn[/b][/div][div]هرچیزی رو که نمیشه با فتو شاپ درست کرد مگه فتو شاپ جادوگره این یه ترفندی زده اینجوری شده هرکی می خواد منو جانشین کن براش انقد نیرو درس کنم[/div][/quote]
کنترل+شیفت+c
جادوگری میکنه :ugeek:[/div][/quote]
کنترل چی هست
کنترل+شیفت+c
جادوگری میکنه
کنترل چی هست
ctrl روی کیبورد
[quote][div][b]انچه1[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]نوشینn[/b][/div][div]هرچیزی رو که نمیشه با فتو شاپ درست کرد مگه فتو شاپ جادوگره این یه ترفندی زده اینجوری شده هرکی می خواد منو جانشین کن براش انقد نیرو درس کنم[/div][/quote]
کنترل+شیفت+c
جادوگری میکنه :ugeek:[/div][/quote]
کنترل چی هست[/div][/quote]
ctrl روی کیبورد :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.