برادر رهام
ســـرور قهرمانان ب نظرت این هیوایی ک اینا میگن خـ«ــر پوله و اون پدیده عصر(پویا)
اونا چقدر خرج کردن وقتی روزی 4 کیلو سکه خرج میکنن...
من نمیدونم چجوری خرج میشه 4 کیلو سکه تو ی روز حتی اگ همه کارم کنی
ردر باطبه با حرفت شما 4000 بخر یه اکت 20 شهری هم ردیف کن ببین چجوری خرج میکنم برات
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]farhad_dafaii[/b][/div][div]برادر رهام
ســـرور قهرمانان ب نظرت این هیوایی ک اینا میگن خـ«ــر پوله و اون پدیده عصر(پویا)
اونا چقدر خرج کردن :o وقتی روزی 4 کیلو سکه خرج میکنن...
من نمیدونم چجوری خرج میشه 4 کیلو سکه تو ی روز حتی اگ همه کارم کنی :|[/div][/quote]
ردر باطبه با حرفت شما 4000 بخر یه اکت 20 شهری هم ردیف کن ببین چجوری خرج میکنم برات:D
برادر رهام
اونا چقدر خرج کردن وقتی روزی 4 کیلو سکه خرج میکنن...
من نمیدونم چجوری خرج میشه 4 کیلو سکه تو ی روز حتی اگ همه کارم کنی
شما 4000 تارو بده من
ببین چجوری خرجش میکنم::
بقیرو نمیدونم خودمو میگم
اولین کار اینکه به پشتیبانی تیکت میزنم سکه هارو تبدیل به پول بکنه برام رو مرکزی
دومین کار شماره کارتم رو رو مرکزی ثبت میکنم و عودت موجودی میزنم
با این روش 4 کیلو که چه عرض کنم
30 کیلو رو هم براتون آبش میکنم
بیا اینم یه عکس با وب کم از خودم eryha
http://upload7.ir/imgs/2014-07/97847109287432466232.png
خوب چیزیما خودمونیم
[quote][div][b]farhad_dafaii[/b][/div][div]برادر رهام
اونا چقدر خرج کردن :o وقتی روزی 4 کیلو سکه خرج میکنن...
من نمیدونم چجوری خرج میشه 4 کیلو سکه تو ی روز حتی اگ همه کارم کنی :|[/div][/quote]
شما 4000 تارو بده من
ببین چجوری خرجش میکنم::
بقیرو نمیدونم خودمو میگم
اولین کار اینکه به پشتیبانی تیکت میزنم سکه هارو تبدیل به پول بکنه برام رو مرکزی
دومین کار شماره کارتم رو رو مرکزی ثبت میکنم و عودت موجودی میزنم
با این روش 4 کیلو که چه عرض کنم
30 کیلو رو هم براتون آبش میکنم :mrgreen:
از رفقا- تک خوری- رفاقت- انجمن - اشنایی با کلی از بچه های ایران رایگان بودنش - ما که از اون بدبخت هایم نوشته ورودتان را پادشاه جوان تبریک میگم سکه بازی نبرد افکار - استراتژیک بودنش انلاین بودنش - حفط هویت شخصی افراد-ا پ ر ا ت و ر احمدی
همرهای خوشگلش مثل فلات ایران که نیم کیلو سیبیل دارن
دیگه همین
من دیگه حرفی در مورد بازی ندارم گفتنی ها رو گفتنم
چهره ی من
چهرهی عصرپادشاهان
این مطلب در 1393/05/02 21:20:26 نوشته شده است و در 1393/05/02 21:21:31 ویرایش شده است .
از رفقا- تک خوری- رفاقت- انجمن - اشنایی با کلی از بچه های ایران رایگان بودنش - ما که از اون بدبخت هایم نوشته ورودتان را پادشاه جوان تبریک میگم سکه بازی نبرد افکار - استراتژیک بودنش انلاین بودنش - حفط هویت شخصی افراد-ا پ ر ا ت و ر احمدی :mrgreen:
همرهای خوشگلش مثل فلات ایران که نیم کیلو سیبیل دارن :ugeek:
دیگه همین
من دیگه حرفی در مورد بازی ندارم گفتنی ها رو گفتنم :geek:
:mrgreen::mrgreen:
چهره ی من :|
چهرهی عصرپادشاهان :mrgreen:
عاشق اون لحظه م که یکی با بدبختی کلیدی صندوقچه ای چیزی رو از کینگز گرفته کلی هم تلفات داده بعد با 1 یا 2 میل ارتش میزنی بهش صندوق یا کلید رو میاری فورا ارشیو میشه بعد هم اتحادیاش بزنن بهت صفر شی تو هم بی خیال چون ارشیو شده
این مطلب در 1393/05/02 21:54:48 نوشته شده است و در 1393/05/02 22:01:32 ویرایش شده است .
عاشق اون لحظه م که یکی با بدبختی کلیدی صندوقچه ای چیزی رو از کینگز گرفته کلی هم تلفات داده بعد با 1 یا 2 میل ارتش میزنی بهش صندوق یا کلید رو میاری فورا ارشیو میشه بعد هم اتحادیاش بزنن بهت صفر شی تو هم بی خیال چون ارشیو شده
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
یه دوره آموزشه معرفت باس پیشت بیام
خیلیا بودن که نیستن ولی یادشون نرفته
...
سوت و کورم
خستم
رو به رو دیواره
...
مرگ بر لایک
[quote][div][b]ehsanxx[/b][/div][div]عاشق اون لحظه م که یکی با بدبختی کلیدی صندوقچه ای چیزی رو از کینگز گرفته کلی هم تلفات داده بعد با 1 یا 2 میل ارتش میزنی بهش صندوق یا کلید رو میاری فورا ارشیو میشه بعد هم اتحادیاش بزنن بهت صفر شی تو هم بی خیال چون ارشیو شده
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:[/div][/quote]
یه دوره آموزشه معرفت باس پیشت بیام :|
یه دوره آموزشه معرفت باس پیشت بیام
بازی دیگه تو نزنی یکی دیگه میزنه
[quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]ehsanxx[/b][/div][div]عاشق اون لحظه م که یکی با بدبختی کلیدی صندوقچه ای چیزی رو از کینگز گرفته کلی هم تلفات داده بعد با 1 یا 2 میل ارتش میزنی بهش صندوق یا کلید رو میاری فورا ارشیو میشه بعد هم اتحادیاش بزنن بهت صفر شی تو هم بی خیال چون ارشیو شده
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:[/div][/quote]
یه دوره آموزشه معرفت باس پیشت بیام :|[/div][/quote]
بازی دیگه تو نزنی یکی دیگه میزنه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.