دوستان عصر پادشاهان یه بازی پر طرفداره ایرانه اما من میخوام بدونم شما از چی عصر پادشاهان خوشتون میاد و از چیش بدتون میاد
من خودم برا این دوسش دارم که منابع و سرباز به سختی به دست میان یه کمم ازش بدم میاد چون همه ی قابلیت های درون بازی رو تبدیل به قابلیت ویزه کردن
خار کنکور
دوستان عصر پادشاهان یه بازی پر طرفداره ایرانه اما من میخوام بدونم شما از چی عصر پادشاهان خوشتون میاد و از چیش بدتون میاد
من خودم برا این دوسش دارم که منابع و سرباز به سختی به دست میان یه کمم ازش بدم میاد چون همه ی قابلیت های درون بازی رو تبدیل به قابلیت ویزه کردن
والا
از اینش خوشم میاد که وقتی وارد بازی میشم میفهمم که جقدر بد بختم و جامعمون مردم چقدر تو خوشی زندگی میکنن
اینکه میگن تو کشور بیکاری و فقر و کساد و ازینجور چیزا هست همگی شایعه ای بیش نیست
وقتی میبینم میام یه هفته بازی میکنم و با 30 تومن هزینه و یکی میاد و ازم 200 تومن میخره
وقتی میبینم طرف سروره اولشه 1 میل دو میل هزینه میکنه از تمام قدیمیا و با تجربه ها میزنه بالا
یا کلا تمام کسایی که آخر بازی چیزی شدن زیر 3.4 هزینه نکردن
اینارو که میبینم متوجه میشم که مردممون چقدر تو رفاه هستن
ما بدبخت باشیم هموطنامون خوش بخت برام دنیایی ارزش داره
تو خیابونو تاکسی و این ور اونور که جز ناله کردن از مردم چیزی نمیبینم
جداقلش ملتو اینجا مفرح میبینم
(نمونش تو کل کلاشون همه میگن این 2.3 تومنی که ما خرج کردیم پول یه روزمونم نمیشه)
بیا اینم یه عکس با وب کم از خودم eryha
http://upload7.ir/imgs/2014-07/97847109287432466232.png
خوب چیزیما خودمونیم
والا
از اینش خوشم میاد که وقتی وارد بازی میشم میفهمم که جقدر بد بختم و جامعمون مردم چقدر تو خوشی زندگی میکنن
اینکه میگن تو کشور بیکاری و فقر و کساد و ازینجور چیزا هست همگی شایعه ای بیش نیست
وقتی میبینم میام یه هفته بازی میکنم و با 30 تومن هزینه و یکی میاد و ازم 200 تومن میخره
وقتی میبینم طرف سروره اولشه 1 میل دو میل هزینه میکنه از تمام قدیمیا و با تجربه ها میزنه بالا
یا کلا تمام کسایی که آخر بازی چیزی شدن زیر 3.4 هزینه نکردن
اینارو که میبینم متوجه میشم که مردممون چقدر تو رفاه هستن
ما بدبخت باشیم هموطنامون خوش بخت برام دنیایی ارزش داره
تو خیابونو تاکسی و این ور اونور که جز ناله کردن از مردم چیزی نمیبینم
جداقلش ملتو اینجا مفرح میبینم
(نمونش تو کل کلاشون همه میگن این 2.3 تومنی که ما خرج کردیم پول یه روزمونم نمیشه)
برادر رهام
ســـرور قهرمانان ب نظرت این هیوایی ک اینا میگن خـ«ــر پوله و اون پدیده عصر(پویا)
اونا چقدر خرج کردن وقتی روزی 4 کیلو سکه خرج میکنن...
من نمیدونم چجوری خرج میشه 4 کیلو سکه تو ی روز حتی اگ همه کارم کنی
وقتی آدم از خاکـــــــــــــه
تعجبی نداره که
کرم داشته باشه
برادر رهام
ســـرور قهرمانان ب نظرت این هیوایی ک اینا میگن خـ«ــر پوله و اون پدیده عصر(پویا)
اونا چقدر خرج کردن :o وقتی روزی 4 کیلو سکه خرج میکنن...
من نمیدونم چجوری خرج میشه 4 کیلو سکه تو ی روز حتی اگ همه کارم کنی :|
همر
خوب دف ها رو میده بالا
غارت همسایه ها سرویس کردن گنگیزها نبرد بین قهرمانان تصاحب کتیبه کلید طلا همش هیجان
تنها چیزیش که بدم میاد البته تقصیر خودمون هم هست اینه
صب بیای بینی نیروهات اسفات شده
همر
خوب دف ها رو میده بالا
غارت همسایه ها سرویس کردن گنگیزها نبرد بین قهرمانان تصاحب کتیبه کلید طلا همش هیجان
تنها چیزیش که بدم میاد البته تقصیر خودمون هم هست اینه
صب بیای بینی نیروهات اسفات شده :|:|:|:|:|:|:|:|:|
من اصلا کل کارم با منجنیق
همه اول سرور نیزهدار میسازن من منجنیق
هرکس عیبی داره دیگه
منم عیبم اینه عقده ایم
من اصلا کل کارم با منجنیق
همه اول سرور نیزهدار میسازن من منجنیق :|
هرکس عیبی داره دیگه :|:|:|:|:|:|
منم عیبم اینه عقده ایم :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.