اتحادمون رقیب نداره.دهن بقیرو... کردیم
به ممد شماره ی 2 :
بر منکرش لعنت.
پشتیبانیشونو دیدی چقدر سریع ج میدن تو قهرمانان؟!
اونوخ تیکت ما یه مدت 6 روز مونده بود.آخرشم نفهمیدم چی شد.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div]اتحادمون 1 غارت با اختلاف دو برابر[/div][/quote]
اتحادمون رقیب نداره.دهن بقیرو... کردیم :mrgreen:
به ممد شماره ی 2 :
بر منکرش لعنت.
پشتیبانیشونو دیدی چقدر سریع ج میدن تو قهرمانان؟!
اونوخ تیکت ما یه مدت 6 روز مونده بود.آخرشم نفهمیدم چی شد.
طبق معمول تایپیکامون پاک شد بیشتر از این انتظاری نمیرفت این دقیقا مهر تاییدی بود رو حرفایی که زدم که اگه اشتباه بود جواب میدادن نه این که پاک کنن پستمو
ممد حالشو ببر.
5 غارت.
توی هجوم هم هستم
نبود؟
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]alireza0066[/b][/div][div]طبق معمول تایپیکامون پاک شد :lol: بیشتر از این انتظاری نمیرفت :lol: این دقیقا مهر تاییدی بود رو حرفایی که زدم که اگه اشتباه بود جواب میدادن نه این که پاک کنن پستمو[/div][/quote]
ممد حالشو ببر.
5 غارت.
توی هجوم هم هستم :mrgreen:
نبود؟
سلام بچه ها
دزده اکانتمو برده تو یه اتحاد دو تا اک دیگه هم هست که انگار مولتی هستن
از جواد الکاپو ممد گروبز حسین شعبانی فتیده یا هر کی دیگه می خوام اکانت قبلیمو فارم کنه
جمیت ثابت مونده ولی ارت رو نمی دونم اسم اینه
rismanchian2
هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
سلام بچه ها
دزده اکانتمو برده تو یه اتحاد دو تا اک دیگه هم هست که انگار مولتی هستن
از جواد الکاپو ممد گروبز حسین شعبانی فتیده یا هر کی دیگه می خوام اکانت قبلیمو فارم کنه
جمیت ثابت مونده ولی ارت رو نمی دونم اسم اینه
rismanchian2
طبق معمول تایپیکامون پاک شد بیشتر از این انتظاری نمیرفت این دقیقا مهر تاییدی بود رو حرفایی که زدم که اگه اشتباه بود جواب میدادن نه این که پاک کنن پستمو
ممد حالشو ببر.
5 غارت.
توی هجوم هم هستم
نبود؟
2 غارت. نبود
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]alireza0066[/b][/div][div]طبق معمول تایپیکامون پاک شد :lol: بیشتر از این انتظاری نمیرفت :lol: این دقیقا مهر تاییدی بود رو حرفایی که زدم که اگه اشتباه بود جواب میدادن نه این که پاک کنن پستمو[/div][/quote]
ممد حالشو ببر.
5 غارت.
نبود؟[/div][/quote]
2 غارت. نبود
ممد حالشو ببر.
5 غارت.
توی هجوم هم هستم
نبود؟
2 غارت. نبود
خالی میبندی
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]alireza0066[/b][/div][div]طبق معمول تایپیکامون پاک شد :lol: بیشتر از این انتظاری نمیرفت :lol: این دقیقا مهر تاییدی بود رو حرفایی که زدم که اگه اشتباه بود جواب میدادن نه این که پاک کنن پستمو[/div][/quote]
ممد حالشو ببر.
5 غارت.
نبود؟[/div][/quote]
2 غارت. نبود[/div][/quote]
خالی میبندی :mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.