چند روز پیشم رتبه ی هجوم اک منو جواد با 25 بود.ازش اسکرین شات گرفتم به عنوان سوتی سرور استفاده کنم
خوب شاید امتیازاتون برابر بوده
فکر نمی کنم یکی بود.
به هر حال باید یکی بالا تر و یکی پایین تر باشه دیگه، نمیشه دو نفر توی یه رنک باشن.میشه؟
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]alireza0066[/b][/div][div]رتبه هجوم قاطی کرده :lol: چن نفرو زده 6 :lol:[/div][/quote]
چند روز پیشم رتبه ی هجوم اک منو جواد با 25 بود.ازش اسکرین شات گرفتم به عنوان سوتی سرور استفاده کنم :mrgreen:[/div][/quote]
خوب شاید امتیازاتون برابر بوده :roll:[/div][/quote]
فکر نمی کنم یکی بود.
به هر حال باید یکی بالا تر و یکی پایین تر باشه دیگه، نمیشه دو نفر توی یه رنک باشن.میشه؟:D
[quote][div][b]masal92[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]alireza0066[/b][/div][div]رتبه هجوم قاطی کرده :lol: چن نفرو زده 6 :lol:[/div][/quote]
چند روز پیشم رتبه ی هجوم اک منو جواد باهم 25 بود.ازش اسکرین شات گرفتم به عنوان سوتی سرور استفاده کنم :mrgreen:[/div][/quote]
الان مثلا میخوای به رخ ما بکشی رتبه ات25 هست؟؟؟؟؟؟[/div][/quote]
نخیر داداش رتبم 11 هست اگه پلیرا میزاشتن میوردمش روی 4_5 ;)
یه شهر متروکه 500 جمعیته ی خالی برید حالشو ببرید
وقعیت: [21 , -1]
نام شهر : شهر متروکه 15319
مالک : ginghiz
تخصص : منجم
اتحاد : -
جمعیت : 586
[/quote]
یدونه تو شمال شرق بده استفاده کنیم
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]alireza0066[/b][/div][div]یه شهر متروکه 500 جمعیته ی خالی :mrgreen: برید حالشو ببرید
وقعیت: [21 , -1]
نام شهر : شهر متروکه 15319
مالک : ginghiz
تخصص : منجم
اتحاد : -
جمعیت : 586 [/div][/quote]
یدونه تو شمال شرق بده استفاده کنیم :mrgreen:
یک سوال از جناب الکابو و ممدشون:
چجوری شهر متروکه هزار جمعیتی اوردید پایین؟میشه راهنماییم کنی؟
حالا چرا با 555 تا زدید بهش؟
یهو بزنید بکشید بیرون دیگه
این مطلب در 1393/05/03 23:40:48 نوشته شده است و در 1393/05/03 23:41:15 ویرایش شده است .
رضا نقل قول نکن
یک سوال از جناب الکابو و ممدشون:
چجوری شهر متروکه هزار جمعیتی اوردید پایین؟میشه راهنماییم کنی؟:D
حالا چرا با 555 تا زدید بهش؟
یهو بزنید بکشید بیرون دیگه :mrgreen:
لازم به ذکره ما هم 11 هجوم رو داریم ولی پلیر ها نصیحتم کردن گفتن مهدی نزن تو دیوار بزار بازیمونو بکنیم
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div]1غارت. 1 هجوم. 1 غارت. اتحاد 14 هستیم.
3 غارت
5هجوم
8 دفاع خودم[/div][/quote]
لازم به ذکره ما هم 11 هجوم رو داریم ولی پلیر ها نصیحتم کردن گفتن مهدی نزن تو دیوار بزار بازیمونو بکنیم :mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.