خوش به حال عربا، سرورشون چه سرعت لود بالایی داره. فک کنم اگه عرب بودیم، مدیرا بیشتر به سرورمون میرسیدن
بابا ادم کم ان لاین میشن برا همینه سرور ایران 1500 نفر باههم میریزن.
اونجا 15 نفر
پس ما نوبتی وارد سرور شیم که سرعت بره بالا؟ اینم شد جواب؟
ما سابقه مون بیشتر از ایناس که این بغل نوشته.
فقط تو اکانتایی که فروختیمشون جاشون گذاشتیم
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]hamedz7[/b][/div][div]خوش به حال عربا، سرورشون چه سرعت لود بالایی داره. فک کنم اگه عرب بودیم، مدیرا بیشتر به سرورمون میرسیدن[/div][/quote]
بابا ادم کم ان لاین میشن برا همینه سرور ایران 1500 نفر باههم میریزن.
اونجا 15 نفر[/div][/quote]
پس ما نوبتی وارد سرور شیم که سرعت بره بالا؟ اینم شد جواب؟
من که تو سرور عربی ثبت نام کردم.
پیشرفت کردم.
با بچه های انجمن اتحاد ساختیم.
سه چهار تا پیام فارسی دادیم اکانتمو دائم غیر فعال کردن
پیشرفت کردم.
سه چهار تا پیام فارسی دادیم اکانتمو دائم غیر فعال کردن:(:(:(:cry::cry::cry::oops::oops::oops:
پیشرفت کردم.
سه چهار تا پیام فارسی دادیم اکانتمو دائم غیر فعال کردن
می خواین سوتی ندین دست عربا می خواین پیام بدین متنو تو یه سایت ترجمه کنین به عربی اون پیام عربی رو کپی می کنین واسه اون شخص میفرستین و اون شخصم اگه ایرانی بود مطلبو به فارسی ترجمه میکنه البته اگه عربی بلدنیستین یا عربیتون خوب نیست
این مطلب در 1393/04/26 11:32:55 نوشته شده است و در 1393/04/26 11:34:42 ویرایش شده است .
[quote][div][b]omid511[/b][/div][div]من که تو سرور عربی ثبت نام کردم.
پیشرفت کردم.
سه چهار تا پیام فارسی دادیم اکانتمو دائم غیر فعال کردن:(:(:(:cry::cry::cry::oops::oops::oops:[/div][/quote]
می خواین سوتی ندین دست عربا می خواین پیام بدین متنو تو یه سایت ترجمه کنین به عربی اون پیام عربی رو کپی می کنین واسه اون شخص میفرستین و اون شخصم اگه ایرانی بود مطلبو به فارسی ترجمه میکنه البته اگه عربی بلدنیستین یا عربیتون خوب نیست
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.