سرور عربی در ادرس KINGSERA.COMثبت کنین اتحادمون Scorpion نام داره بیاین اونجا کلا 500 نفرن راحت مدال و حتی کتیبه میگیرین حتما اسم عربی بزارید بیاید اتحاد رو ببینین موسسش منم اسمم رو اونجا پیدا میکنین وروت تمام ایرانی ها ازاده عرب راه نمیدیم 5 نفر اول وردی هم پست میگرن
اسم من القاتل
نظرسنجی
میام
نمیام
این مطلب در 1393/04/17 16:55:41 نوشته شده است و در 1393/04/18 12:01:22 ویرایش شده است .
خار کنکور
سرور عربی در ادرس KINGSERA.COMثبت کنین اتحادمون Scorpion نام داره بیاین اونجا کلا 500 نفرن راحت مدال و حتی کتیبه میگیرین حتما اسم عربی بزارید بیاید اتحاد رو ببینین موسسش منم اسمم رو اونجا پیدا میکنین وروت تمام ایرانی ها ازاده عرب راه نمیدیم 5 نفر اول وردی هم پست میگرن
اسم من القاتل
سرور عربی در ادرس KINGSERA.COMثبت کنین اتحادمون Scorpion نام داره بیاین اونجا کلا 500 نفرن راحت مدال و حتی کتیبه میگیرین
کی شروع شده؟
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]نوید46[/b][/div][div]سرور عربی در ادرس KINGSERA.COMثبت کنین اتحادمون Scorpion نام داره بیاین اونجا کلا 500 نفرن راحت مدال و حتی کتیبه میگیرین[/div][/quote]
کی شروع شده؟:|
سرور عربی در ادرس KINGSERA.COMثبت کنین اتحادمون Scorpion نام داره بیاین اونجا کلا 500 نفرن راحت مدال و حتی کتیبه میگیرین
کی شروع شده؟
چند وقتی فکر کنم میگذره از شروعش
inera@att.net
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]نوید46[/b][/div][div]سرور عربی در ادرس KINGSERA.COMثبت کنین اتحادمون Scorpion نام داره بیاین اونجا کلا 500 نفرن راحت مدال و حتی کتیبه میگیرین[/div][/quote]
کی شروع شده؟:|[/div][/quote]
کی شروع شده؟
درسته اما جمعیت ها زیاد نیستن
خار کنکور
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]نوید46[/b][/div][div]سرور عربی در ادرس KINGSERA.COMثبت کنین اتحادمون Scorpion نام داره بیاین اونجا کلا 500 نفرن راحت مدال و حتی کتیبه میگیرین[/div][/quote]
کی شروع شده؟:|[/div][/quote]
چند وقتی فکر کنم میگذره از شروعش[/div][/quote]
درسته اما جمعیت ها زیاد نیستن
بابا اونجا اگه بازیکنای ایرانی بازی کنن یعنی با آی پی ایران بازی کنن جرم محسوب میشه
به زودی همتون اکانتتون بسته میشه
رفیقم رفته بود اونجا 24 تا مدال غارت و هجوم گرفته بود
وقتی یکی گزارش داد که ایرانیه فرداش اکانتو 3 ماه بستن
البته تو سرور ایتالیا
این مطلب در 1393/04/17 17:15:09 نوشته شده است و در 1393/04/17 17:19:16 ویرایش شده است .
این مرکزی انتقال داده شد
بابا اونجا اگه بازیکنای ایرانی بازی کنن یعنی با آی پی ایران بازی کنن جرم محسوب میشه
به زودی همتون اکانتتون بسته میشه :mrgreen:
رفیقم رفته بود اونجا 24 تا مدال غارت و هجوم گرفته بود :lol: :lol:
وقتی یکی گزارش داد که ایرانیه فرداش اکانتو 3 ماه بستن :lol: :lol:
البته تو سرور ایتالیا
من که رفتم سرور ایتالیا رو به گند کشیدم با مولتی
البته با آی پی جدا.تا الان هم نبستن
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]بابا اونجا اگه بازیکنای ایرانی بازی کنن یعنی با آی پی ایران بازی کنن جرم محسوب میشه
به زودی همتون اکانتتون بسته میشه :mrgreen:[/div][/quote]
من که رفتم سرور ایتالیا رو به گند کشیدم با مولتی :mrgreen:
البته با آی پی جدا.تا الان هم نبستن :P
من که رفتم سرور ایتالیا رو به گند کشیدم با مولتی
البته با آی پی جدا.تا الان هم نبستن
همین الآن میبندن
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]بابا اونجا اگه بازیکنای ایرانی بازی کنن یعنی با آی پی ایران بازی کنن جرم محسوب میشه
البته با آی پی جدا.تا الان هم نبستن :P[/div][/quote]
همین الآن میبندن :lol: :lol: :lol:
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]بابا اونجا اگه بازیکنای ایرانی بازی کنن یعنی با آی پی ایران بازی کنن جرم محسوب میشه
البته با آی پی جدا.تا الان هم نبستن :P[/div][/quote]
همین الآن میبندن :lol: :lol: :lol:[/div][/quote]
نه.فک نمی کنم ببندش.
اگه میخواستن ببندن احتمالا تا الان بسته بودن.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.