داش من غلط کردم چرا گزارش میدی؟میگفتی عدم میزدم دیگه
آخرین روز های حضور در عصر پادشاهان
به یاد مــرحـــوم حـســیــــن مــعـــدنـــی
:
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]omid511[/b][/div][div]آقا بحث تاپیک رو منحرف نکیند :)[/div][/quote]
انحراف تایپک
گذارششو رد کردم :D[/div][/quote]
نــــگــــو داداش!
من الان حدودا 10 15 تا گذارش رد کردم
حالا امکانش هست گذارشو پس گرفت؟
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]omid511[/b][/div][div]آقا بحث تاپیک رو منحرف نکیند :)[/div][/quote]
انحراف تایپک
داش من غلط کردم چرا گزارش میدی؟میگفتی عدم میزدم دیگه[/div][/quote]
نــــگــــو داداش!
من الان حدودا 10 15 تا گذارش رد کردم :D
حالا امکانش هست گذارشو پس گرفت؟:roll:
نــــگــــو داداش!
دادا تو معاون مدیر نیستی؟؟؟؟؟؟ یا پلیس مخفی انجمن ؟ و ........ حالا اشکال نداره حق با شماس ولی بعضی ها کفر ادمو در میارن یارو 30 تومن سکه زده رتبش شده مثلا زیر 100 بعد ب عرفانی ک رتبه 7 سرور 25 هس توهین میکنه اعصاب ادمو به هم میریزه
:
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]omid511[/b][/div][div]آقا بحث تاپیک رو منحرف نکیند :)[/div][/quote]
انحراف تایپک
نــــگــــو داداش!
حالا امکانش هست گذارشو پس گرفت؟:roll:[/div][/quote]
دادا تو معاون مدیر نیستی؟؟؟؟؟؟ یا پلیس مخفی انجمن ؟ و ........ حالا اشکال نداره حق با شماس ولی بعضی ها کفر ادمو در میارن یارو 30 تومن سکه زده رتبش شده مثلا زیر 100 بعد ب عرفانی ک رتبه 7 سرور 25 هس توهین میکنه اعصاب ادمو به هم میریزه
نــــگــــو داداش!
منم 10 ، 12 تا رد کردم
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]omid511[/b][/div][div]آقا بحث تاپیک رو منحرف نکیند :)[/div][/quote]
انحراف تایپک
نــــگــــو داداش!
منم 10 ، 12 تا رد کردم :D
نــــگــــو داداش!
منم 10 ، 12 تا رد کردم
هر چی بیشتر رد کنی مدیر بهت بیشتر شکلات میده . افرین اورینننننننننننننننننننن
:
[quote][div][b]omid511[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]omid511[/b][/div][div]آقا بحث تاپیک رو منحرف نکیند :)[/div][/quote]
انحراف تایپک
نــــگــــو داداش!
منم 10 ، 12 تا رد کردم :D[/div][/quote]
هر چی بیشتر رد کنی مدیر بهت بیشتر شکلات میده . افرین اورینننننننننننننننننننن:lol::mrgreen::D;):(
نــــگــــو داداش!
منم 10 ، 12 تا رد کردم
هر چی بیشتر رد کنی مدیر بهت بیشتر شکلات میده . افرین اورینننننننننننننننننننن
من الآن که رد نکردم همون موقع که گفتم بحث رو منحرف نکیند همه رو رد کرده بودم
[quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]omid511[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]omid511[/b][/div][div]آقا بحث تاپیک رو منحرف نکیند :)[/div][/quote]
انحراف تایپک
نــــگــــو داداش!
منم 10 ، 12 تا رد کردم :D[/div][/quote]
هر چی بیشتر رد کنی مدیر بهت بیشتر شکلات میده . افرین اورینننننننننننننننننننن:lol::mrgreen::D;):(
[/div][/quote]
من الآن که رد نکردم همون موقع که گفتم بحث رو منحرف نکیند همه رو رد کرده بودم :)
بچه ها تموم کنید دیگه. اقا بهزاد مشکلی پیش نمیاد من تا حالا شاید 200 تا گزارش رد کرده باشم تو انجمن ولی مشکلی برا نویسنده ایجاد نمیشه .
با ارض پوزش اقا امید و بنیامین گزارش شمارم مجبور شدم بدم. چون تبدیل کردینبه چت روم و اسپم
این مطلب در 1393/04/16 16:54:22 نوشته شده است و در 1393/04/16 16:55:46 ویرایش شده است .
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
بچه ها تموم کنید دیگه. اقا بهزاد مشکلی پیش نمیاد من تا حالا شاید 200 تا گزارش رد کرده باشم تو انجمن ولی مشکلی برا نویسنده ایجاد نمیشه .
با ارض پوزش اقا امید و بنیامین گزارش شمارم مجبور شدم بدم. چون تبدیل کردینبه چت روم و اسپم
بچه ها تموم کنید دیگه. اقا بهروز مشکلی پیش نمیاد من تا حالا شاید 200 تا گزارش رد کرده باشم تو انجمن ولی مشکلی برا نویسنده ایجاد نمیشه .
اقا بهروز؟؟؟؟؟؟؟؟
:
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div]بچه ها تموم کنید دیگه. اقا بهروز مشکلی پیش نمیاد من تا حالا شاید 200 تا گزارش رد کرده باشم تو انجمن ولی مشکلی برا نویسنده ایجاد نمیشه .
با ارض پوزش اقا امید و بنیامین گزارش شمارم مجبور شدم بدم. چون تبدیل کردینبه چت روم و اسپم[/div][/quote]
اقا بهروز؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها تموم کنید دیگه. اقا بهروز مشکلی پیش نمیاد من تا حالا شاید 150 تا گزارش رد کرده باشم تو انجمن ولی مشکلی برا نویسنده ایجاد نمیشه .
اشکالی نداره
بهزاد فکر کرده بلایی سرش میاد
نترس فقط اون اسپم هات پاک میشه
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div]بچه ها تموم کنید دیگه. اقا بهروز مشکلی پیش نمیاد من تا حالا شاید 150 تا گزارش رد کرده باشم تو انجمن ولی مشکلی برا نویسنده ایجاد نمیشه .
با ارض پوزش اقا امید و بنیامین گزارش شمارم مجبور شدم بدم. چون تبدیل کردینبه چت روم و اسپم[/div][/quote]
اشکالی نداره
بهزاد فکر کرده بلایی سرش میاد :lol::lol:
نترس فقط اون اسپم هات پاک میشه:)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.