ولی تا الان من بیشتر از محراب ندیدم کسی لایک کرده باشه قبلا هم تو اون یکی گفتم.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]منم غول سرور 50 هستم.[/div][/quote]
شما غول برره ای :mrgreen:
الکی :mrgreen:
ولی تا الان من بیشتر از محراب ندیدم کسی لایک کرده باشه قبلا هم تو اون یکی گفتم. :mrgreen:
تو اون یکی تایپک که دوستم الچه لطف کرده بود منم گذاشته بود تو نظر سنجی گفتم که امیر دود و silver gril بهترین لایکیست هان
silver کلن دو هفته بیشتر نیومد
منم خوب لایک میکنماا
خیلیا بودن که نیستن ولی یادشون نرفته
...
سوت و کورم
خستم
رو به رو دیواره
...
مرگ بر لایک
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]تو اون یکی تایپک که دوستم الچه لطف کرده بود منم گذاشته بود تو نظر سنجی گفتم که امیر دود و silver gril بهترین لایکیست هان ;)[/div][/quote]
silver کلن دو هفته بیشتر نیومد :|
منم خوب لایک میکنماا :roll: :D
هرکارری که دوست داری بکنم. اگر اسمت را در سرور 28 میدونسم وای به حالت. بد بخت این قدر برو تاپیک این اون بزن. ارزت همین.
عرفان سرور 28 نیس . بدون با کی حرف میزنی غول سرور 25 هستش
هرکی مبخواد باش باش منم غول سرور28 هستم.
باشه بابا تو غول سرور 28 اون غول سرور 25 .
آخرین روز های حضور در عصر پادشاهان
به یاد مــرحـــوم حـســیــــن مــعـــدنـــی
:
[quote][div][b]انچه1[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]انچه1[/b][/div][div]هرکارری که دوست داری بکنم. اگر اسمت را در سرور 28 میدونسم وای به حالت. بد بخت این قدر برو تاپیک این اون بزن. ارزت همین.:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x[/div][/quote]
عرفان سرور 28 نیس . بدون با کی حرف میزنی غول سرور 25 هستش:evil:;):D[/div][/quote]
هرکی مبخواد باش باش منم غول سرور28 هستم.:evil::evil:[/div][/quote]
باشه بابا تو غول سرور 28 اون غول سرور 25 . :lol:
هرکارری که دوست داری بکنم. اگر اسمت را در سرور 28 میدونسم وای به حالت. بد بخت این قدر برو تاپیک این اون بزن. ارزت همین.
بهزاد جان عزیزمی داداش بزار خوش باشه برای خودش
به به چه چه عجب انجمنی داریم ما
یکی بیاد چهارتا فحش بده بخندیم
[quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]انچه1[/b][/div][div]هرکارری که دوست داری بکنم. اگر اسمت را در سرور 28 میدونسم وای به حالت. بد بخت این قدر برو تاپیک این اون بزن. ارزت همین.:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x[/div][/quote]
عرفان سرور 28 نیس . بدون با کی حرف میزنی غول سرور 25 هستش:evil:;):D[/div][/quote]
:lol: بهزاد جان عزیزمی داداش بزار خوش باشه برای خودش
باشه عرفان خان هرچی شما بگی حالا سرور 29 بیا یه رقابت باهاش بده تا بفهمه
:
[quote][div][b]erfan 021[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]انچه1[/b][/div][div]هرکارری که دوست داری بکنم. اگر اسمت را در سرور 28 میدونسم وای به حالت. بد بخت این قدر برو تاپیک این اون بزن. ارزت همین.:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x[/div][/quote]
:lol: بهزاد جان عزیزمی داداش بزار خوش باشه برای خودش[/div][/quote]
بهزاد داداشم فعلا که سربازم و دارم پا میکوبم روزی 2 ساعتم بیشتر آن نمیشم
انشالله که سربازی تموم شد ی سرور رو ران میکنم تا ببینم خدا چی میخاد
الانم دونبال ی نفر میگردم لیست فارمم رو بزنه برای تاپ غارت
الوچه جان اگر میخای با من رقابت کنی بورو تو پایان سرور 24 $amirsalar$ و dani-06 برای من بود
سرور 17 هم $amirsalar$ برای من بود که بعد از بسته شدنش 4 ماه اخره سرور رو رفتیم رو اکانت من کی هستم نمیدونم
به به چه چه عجب انجمنی داریم ما
یکی بیاد چهارتا فحش بده بخندیم
[quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]erfan 021[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]انچه1[/b][/div][div]هرکارری که دوست داری بکنم. اگر اسمت را در سرور 28 میدونسم وای به حالت. بد بخت این قدر برو تاپیک این اون بزن. ارزت همین.:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x[/div][/quote]
باشه عرفان خان هرچی شما بگی حالا سرور 29 بیا یه رقابت باهاش بده تا بفهمه[/div][/quote]
:mrgreen: بهزاد داداشم فعلا که سربازم و دارم پا میکوبم روزی 2 ساعتم بیشتر آن نمیشم
:mrgreen: انشالله که سربازی تموم شد ی سرور رو ران میکنم تا ببینم خدا چی میخاد
:lol: الانم دونبال ی نفر میگردم لیست فارمم رو بزنه برای تاپ غارت
:D الوچه جان اگر میخای با من رقابت کنی بورو تو پایان سرور 24 $amirsalar$ و dani-06 برای من بود
سرور 17 هم $amirsalar$ برای من بود که بعد از بسته شدنش 4 ماه اخره سرور رو رفتیم رو اکانت من کی هستم نمیدونم
بهزاد داداشم فعلا که سربازم و دارم پا میکوبم روزی 2 ساعتم بیشتر آن نمیشم
انشالله که سربازی تموم شد ی سرور رو ران میکنم تا ببینم خدا چی میخاد
الانم دونبال ی نفر میگردم لیست فارمم رو بزنه برای تاپ غارت
الوچه جان اگر میخای با من رقابت کنی بورو تو پایان سرور 24 $amirsalar$ و dani-06 برای من بود
ایشالله سربازیت تموم بشه زودتر . واقعا مصیبته .
:
[quote][div][b]erfan 021[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]erfan 021[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]انچه1[/b][/div][div]هرکارری که دوست داری بکنم. اگر اسمت را در سرور 28 میدونسم وای به حالت. بد بخت این قدر برو تاپیک این اون بزن. ارزت همین.:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x[/div][/quote]
باشه عرفان خان هرچی شما بگی حالا سرور 29 بیا یه رقابت باهاش بده تا بفهمه[/div][/quote]
:mrgreen: بهزاد داداشم فعلا که سربازم و دارم پا میکوبم روزی 2 ساعتم بیشتر آن نمیشم
:mrgreen: انشالله که سربازی تموم شد ی سرور رو ران میکنم تا ببینم خدا چی میخاد
:lol: الانم دونبال ی نفر میگردم لیست فارمم رو بزنه برای تاپ غارت
:D الوچه جان اگر میخای با من رقابت کنی بورو تو پایان سرور 24 $amirsalar$ و dani-06 برای من بود
سرور 17 هم $amirsalar$ برای من بود که بعد از بسته شدنش 4 ماه اخره سرور رو رفتیم رو اکانت من کی هستم نمیدونم[/div][/quote]
ایشالله سربازیت تموم بشه زودتر . واقعا مصیبته .
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.