ولی به نظر من:
چرا تا امروز هیچ خبری از محک نبود؟
تا دیروز که زیرمجموعه قوی بود...و چندین اتحاد با بهترینها unt بودن خبری نبود؟
تا دیدیم ورق برگشت...قضیه محک پیش اومد؟
وخته رفتنه
ولی به نظر من:
چرا تا امروز هیچ خبری از محک نبود؟
تا دیروز که زیرمجموعه قوی بود...و چندین اتحاد با بهترینها unt بودن خبری نبود؟
تا دیدیم ورق برگشت...قضیه [b]محک[/b] پیش اومد؟
به نظر من اگه کسی میخواد به محک کمک کنه نباید جار بزنه و خودشو پشت اسم محک قایم کنه.اینا باید کتیبه رو آرشیو کنن و بعد اسم اتحادو به محک تغییر بدن.اینطوری بار معنوی بیشتری داره
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
به نظر من اگه کسی میخواد به محک کمک کنه نباید جار بزنه و خودشو پشت اسم محک قایم کنه.اینا باید کتیبه رو آرشیو کنن و بعد اسم اتحادو به محک تغییر بدن.اینطوری بار معنوی بیشتری داره:roll::)
به نظر من اگه کسی میخواد به محک کمک کنه نباید جار بزنه و خودشو پشت اسم محک قایم کنه.اینا باید کتیبه رو آرشیو کنن و بعد اسم اتحادو به محک تغییر بدن.اینطوری بار معنوی بیشتری داره
آره داداش اگه کسی واقعا بخواد این کارو کنه این بهترین کاره...
وخته رفتنه
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]به نظر من اگه کسی میخواد به محک کمک کنه نباید جار بزنه و خودشو پشت اسم محک قایم کنه.اینا باید کتیبه رو آرشیو کنن و بعد اسم اتحادو به محک تغییر بدن.اینطوری بار معنوی بیشتری داره:roll::)[/div][/quote]
من مدیر اتحادشونو میشناسم تو کارش حرفه ای اما من گول حرفهاشونو نمیخورم اینا برای 1000 گندم پدر بازیکنهارو در میاوردن چه برسه به کتیبه
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]به نظر من اگه کسی میخواد به محک کمک کنه نباید جار بزنه و خودشو پشت اسم محک قایم کنه.اینا باید کتیبه رو آرشیو کنن و بعد اسم اتحادو به محک تغییر بدن.اینطوری بار معنوی بیشتری داره:roll::)[/div][/quote]
[/div][/quote]
من مدیر اتحادشونو میشناسم تو کارش حرفه ای اما من گول حرفهاشونو نمیخورم اینا برای 1000 گندم پدر بازیکنهارو در میاوردن چه برسه به کتیبه
آی ملت من کی جار زدم که این بهترینها نمی تونه کتیبه رو بزنه
با یک دو نفر هم شرط بستم اگه مرد باشند و زیر حرفشون نزنند
از چه چیزهایی که برای گرفتن کتیبه استفاده نمی کنند ( محک)
تا اطلاع ثانوی محراب اینجاس
از چه چیزهایی که برای گرفتن کتیبه استفاده نمی کنند ( محک) :):):):):):):):):):):):):):):):D:):mrgreen:
از چه چیزهایی که برای گرفتن کتیبه استفاده نمی کنند ( محک)
دمشون گرم مهم اینه که بزنن
به یاد انجمن تو رید کال گروه زدیم .دوس داشتید بیاید.همه رو ادمین میکنم.
5749681.حتما بیاین
(◕‿◕)(◣_◢)(•̪●)(॓_॔)
[quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div]آی ملت من کی جار زدم که این بهترینها نمی تونه کتیبه رو بزنه
از چه چیزهایی که برای گرفتن کتیبه استفاده نمی کنند ( محک) :):):):):):):):):):):):):):):):D:):mrgreen:
[/div][/quote]
دمشون گرم مهم اینه که بزنن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.