بر منکرش لعنت حاجی
خود آرشم نوشته که اگه کسی دوس داره حمله بزنه چون قانون بازیه
حرف من اینه که نیان پیشنهاد خرید و این حرفا بدن یا تهدید کنن که ما فلان میکنیم
مردونه بازی کنن
کتیبه میخاین خب حمله بزنین و بگیرین نامه بازی این بچه بازیا واسه چیه
چاکریم داش حنان نه نامه بازی که نیست
هرکی اندازه شخصیتش عمل میکنه
یکی واسه وقتش ارزش قائل میشه ((( برنامه میریزه ))) یکی میپیچه به بازی
مطمئنن بازیکن حرفه ای اونیه که برنامه هاش کامل باشه
داداش تو به اون که کتیبه داره حمله زدی یانه
به زودی رفیق
من که فقط دارم با150000هزارتا حمله میکنم
آفرین آمار دفاعی رو قشنگ میبری بالا
هر ک س به سطح توانش حمله میزنه
این مطلب در 1391/11/20 21:44:19 نوشته شده است و در 1391/11/20 21:45:27 ویرایش شده است .
آیدی ریدکال
5709108
دوستان انجمنی
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div][quote][div][b]deniropacino[/b][/div][div]به به حاج مهدی
پارسال دوست امسال رفیق
:lol:
بر منکرش لعنت حاجی
خود آرشم نوشته که اگه کسی دوس داره حمله بزنه چون قانون بازیه
حرف من اینه که نیان پیشنهاد خرید و این حرفا بدن یا تهدید کنن که ما فلان میکنیم
مردونه بازی کنن
کتیبه میخاین خب حمله بزنین و بگیرین نامه بازی این بچه بازیا واسه چیه[/div][/quote]
چاکریم داش حنان :mrgreen::mrgreen::mrgreen: نه نامه بازی که نیست
هرکی اندازه شخصیتش عمل میکنه
یکی واسه وقتش ارزش قائل میشه ((( برنامه میریزه ))) یکی میپیچه به بازی
مطمئنن بازیکن حرفه ای اونیه که برنامه هاش کامل باشه :D[/div][/quote]
داداش تو به اون که کتیبه داره حمله زدی یانه:mrgreen:[/div][/quote]
به زودی رفیق ;)[/div][/quote]
من که فقط دارم با150000هزارتا حمله میکنم:lol::lol::lol::lol::mrgreen:[/div][/quote]
آفرین آمار دفاعی رو قشنگ میبری بالا:lol::lol:[/div][/quote]
هر ک س به سطح توانش حمله میزنه
مانی جان تو ک هستی یه چیزی بگو دیگه!از محک دفاع کن
به جایی رسیدین که احتیاج به دفاع دارین؟؟؟؟؟
شاسکول اینا رو میگی دفاع؟معنی از قویها یه اتحادمونه باید بیاد جواب شما رو بده
درست صحبت گاگول جفت پا میام تو اون قیافت
تو جفت پا بیا من ۱۰ انگشتی
آیدی ریدکال
5709108
دوستان انجمنی
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]mehrab 1[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]mehrab 1[/b][/div][div]مانی جان تو ک هستی یه چیزی بگو دیگه!از محک دفاع کن[/div][/quote]
به جایی رسیدین که احتیاج به دفاع دارین؟؟؟؟؟:lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
شاسکول اینا رو میگی دفاع؟معنی از قویها یه اتحادمونه باید بیاد جواب شما رو بده[/div][/quote]
درست صحبت گاگول جفت پا میام تو اون قیافت :lol::lol::lol:[/div][/quote]
تو جفت پا بیا من ۱۰ انگشتی:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P
باشه .... تو با 4 جمعیت نیرو هم داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.موضوع رو منحرف نکن
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]mehrab 1[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]mehrab 1[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]mehrab 1[/b][/div][div]مانی جان تو ک هستی یه چیزی بگو دیگه!از محک دفاع کن[/div][/quote]
شاسکول اینا رو میگی دفاع؟معنی از قویها یه اتحادمونه باید بیاد جواب شما رو بده[/div][/quote]
تو جفت پا بیا من ۱۰ انگشتی:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P[/div][/quote]
اکانت اصلی من اینه
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]mehrab 1[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]mehrab 1[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]mehrab 1[/b][/div][div]مانی جان تو ک هستی یه چیزی بگو دیگه!از محک دفاع کن[/div][/quote]
تو جفت پا بیا من ۱۰ انگشتی:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P[/div][/quote]
باشه .... تو با 4 جمعیت نیرو هم داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.موضوع رو منحرف نکن[/div][/quote]
اکانت اصلی من اینه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.