سلام
کتیبه رو از صبح گرفته بودم و تو برگشت بود که یه مشکل تو سرور ایجاد شد و زودتر اون زمانی که میخواستم کتیبه به شهرم رسید
داداش من دارم بهت حمله میکنم
نامردی کتیبه رو جابجا نکن
اسلام علیک یا ابا عبدالله
برای سلامتی امام زمان{عج}صلوات
[quote][div][b]arash_0611[/b][/div][div]سلام
کتیبه رو از صبح گرفته بودم و تو برگشت بود که یه مشکل تو سرور ایجاد شد و زودتر اون زمانی که میخواستم کتیبه به شهرم رسید [/div][/quote]
داداش من دارم بهت حمله میکنم:lol::lol::lol::lol:
نامردی کتیبه رو جابجا نکن:lol::D
داداش شما میگفتی من خودم کتیبه رو بهتون میدادم دیگه چرا تو زحمت انداختی خودتو
دیگه ما اینیم
[quote][div][b]arash_0611[/b][/div][div]داداش شما میگفتی من خودم کتیبه رو بهتون میدادم دیگه چرا تو زحمت انداختی خودتو :mrgreen:[/div][/quote]
دیگه ما اینیم:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
داداش به نظر من چون خودت اومدی انجمن گزارش لحظه به لحظه بزار.یعنی بگو تو کدوم شهرته.
اگرم زحمتی نیست.شماره حساب بدم پول کتیبه رو واریز کن به حسابم.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
داداش به نظر من چون خودت اومدی انجمن گزارش لحظه به لحظه بزار.یعنی بگو تو کدوم شهرته.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
اگرم زحمتی نیست.شماره حساب بدم پول کتیبه رو واریز کن به حسابم.:oops::oops:
داداش به نظر من چون خودت اومدی انجمن گزارش لحظه به لحظه بزار.یعنی بگو تو کدوم شهرته.
اگرم زحمتی نیست.شماره حساب بدم پول کتیبه رو واریز کن به حسابم.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]داداش به نظر من چون خودت اومدی انجمن گزارش لحظه به لحظه بزار.یعنی بگو تو کدوم شهرته.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
اگرم زحمتی نیست.شماره حساب بدم پول کتیبه رو واریز کن به حسابم.:oops::oops:[/div][/quote]
دادا با چقدر نیرو حمله کردی وتونستی کتیبه را بگیری؟
به همون شهر اولی که حمله کردی ،کتیبه توش بود؟
شما هم انتظار داشتی که شهر گینگیزها جابجا بشن؟؟؟
چجوری تونستی شهر گینگیزهارا پیدا کنی؟
ببخشید این همه سوال کردم خیلی برام جالب بود،ممنون
دادا با چقدر نیرو حمله کردی وتونستی کتیبه را بگیری؟
به همون شهر اولی که حمله کردی ،کتیبه توش بود؟
شما هم انتظار داشتی که شهر گینگیزها جابجا بشن؟؟؟
چجوری تونستی شهر گینگیزهارا پیدا کنی؟
ببخشید این همه سوال کردم خیلی برام جالب بود،ممنون
ارش جان شما امر کن خود اکانتو بهت میدم اما حملات داره کم کم سنگین میشه بازیکنا حرفه ای هم که میزارن روزا اخر حمله میزنن خودت بهتر میدونی دیگه فکر نکنم وقت کنم سر بزنم شرمنده
ارش جان شما امر کن خود اکانتو بهت میدم اما حملات داره کم کم سنگین میشه بازیکنا حرفه ای هم که میزارن روزا اخر حمله میزنن خودت بهتر میدونی دیگه فکر نکنم وقت کنم سر بزنم شرمنده
قربونت داداش.مرسی.
آره شما این دو سه روز پای اکانت باش انشاله خودت آرشیو کنی.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]arash_0611[/b][/div][div]ارش جان شما امر کن خود اکانتو بهت میدم اما حملات داره کم کم سنگین میشه بازیکنا حرفه ای هم که میزارن روزا اخر حمله میزنن خودت بهتر میدونی دیگه فکر نکنم وقت کنم سر بزنم شرمنده[/div][/quote]
قربونت داداش.مرسی.
آره شما این دو سه روز پای اکانت باش انشاله خودت آرشیو کنی.;)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.