عزیزم شما نمیتونید جای شهر های خود را عوض کنید هر جا شهری ساخته شد نمیشه جاش را عوض کرد شما باید برا خودت یه اکانت دیگه بسازی و دوباره ثبت نام کنی بگو کدوم سروری اگه 28 هستی فک کنم یه راه دیگه هم باشه
اگر کسی اهل جنوب پیغام بده
عزیزم شما نمیتونید جای شهر های خود را عوض کنید هر جا شهری ساخته شد نمیشه جاش را عوض کرد شما باید برا خودت یه اکانت دیگه بسازی و دوباره ثبت نام کنی بگو کدوم سروری اگه 28 هستی فک کنم یه راه دیگه هم باشه
27 هستم , شهر چهارم هم هست , کلا میخوام نابود بشه و بجاش یکی دیگه تو به جای دیگه بسازم !
شاید اصلا همین دلیل باعث بشه که کلا زده بشم و دیگه بازی نکنم ! واقعا مسخرست .
[quote][div][b]dnhgi[/b][/div][div]عزیزم شما نمیتونید جای شهر های خود را عوض کنید هر جا شهری ساخته شد نمیشه جاش را عوض کرد شما باید برا خودت یه اکانت دیگه بسازی و دوباره ثبت نام کنی بگو کدوم سروری اگه 28 هستی فک کنم یه راه دیگه هم باشه[/div][/quote]
27 هستم , شهر چهارم هم هست , کلا میخوام نابود بشه و بجاش یکی دیگه تو به جای دیگه بسازم !
شاید اصلا همین دلیل باعث بشه که کلا زده بشم و دیگه بازی نکنم ! واقعا مسخرست .
چه مشکلی با جای شهرهات داری مگه تو این بازی نمیشه جای شهر ها را عوض کرد تو بعضی از بازی ها میشد
شهری که ساختم خیلی از شهر های اصلی خودم دوره , یه کسایی یه قول هایی داده بودن واسه منابع و ... حالا یکم اون شخصیت ها باهاشون کنتاکت شدم و .... یعنی کلا به اون شهر منابع نمیدن , خودمم که +12 ساعت راهمه نمیصرفه که منابع ارسال کنم براش ! یعنی بخوام بفرستم نهایت تو هر 24 ساعت 5/6 هزار تا ! اونجایی هم شهر ساختم کلا نمیشه یه شهر زیر 50 جمعیت رو تنهایی کشید بالا . پس در کل باید بیخیال او ن شهر بشم . از این ور هم عصر پادشاهان لطف داشتن به همچین چیزی فکر نکردن و کاری نیمتونم کنم واسه شهرم !
خیلی امتیاز منفی تلقی میشه از نظر من ! شاید همین الان به خاطر همین نقص بازی , اکانتم رو حذف کنم برم ! اکانت 1600 نفر جمیعیتی رو !
[quote][div][b]dnhgi[/b][/div][div]چه مشکلی با جای شهرهات داری مگه تو این بازی نمیشه جای شهر ها را عوض کرد تو بعضی از بازی ها میشد[/div][/quote]
شهری که ساختم خیلی از شهر های اصلی خودم دوره , یه کسایی یه قول هایی داده بودن واسه منابع و ... حالا یکم اون شخصیت ها باهاشون کنتاکت شدم و .... یعنی کلا به اون شهر منابع نمیدن , خودمم که +12 ساعت راهمه نمیصرفه که منابع ارسال کنم براش ! یعنی بخوام بفرستم نهایت تو هر 24 ساعت 5/6 هزار تا ! اونجایی هم شهر ساختم کلا نمیشه یه شهر زیر 50 جمعیت رو تنهایی کشید بالا . پس در کل باید بیخیال او ن شهر بشم . از این ور هم عصر پادشاهان لطف داشتن به همچین چیزی فکر نکردن و کاری نیمتونم کنم واسه شهرم !
خیلی امتیاز منفی تلقی میشه از نظر من ! شاید همین الان به خاطر همین نقص بازی , اکانتم رو حذف کنم برم ! اکانت 1600 نفر جمیعیتی رو !
قابلیت تسخیر در هیچ سروری فعال نیست فک کنم اخرین سروری که بود سرور 16 بود شایدم 15
اصلا فعال نبوده که بخواد غیر فعال شه
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]dnhgi[/b][/div][div]قابلیت تسخیر در هیچ سروری فعال نیست فک کنم اخرین سروری که بود سرور 16 بود شایدم 15[/div][/quote]
اصلا فعال نبوده که بخواد غیر فعال شه
عزیزم مشکلت با 3 تا سکه حل میشه تعدیل منابع بین دو شهر بزن بی نهایت میشه به اون شهر فرستاد
همین دیگه واسه خودشون بازی زدن , که مثلا پول از کشور خارج نشه , بعد اومدن 1000 تا قانون مسخره دیگه گذاشتن تا از ملت سکه و ... بتیغند !
اکانتم رو کلا واگذار کردم , خدارو شکر اول بازیم همچین مشکل بزرگی پیش اومد که ولش کنم :پی
[quote][div][b]dnhgi[/b][/div][div]عزیزم مشکلت با 3 تا سکه حل میشه تعدیل منابع بین دو شهر بزن بی نهایت میشه به اون شهر فرستاد[/div][/quote]
همین دیگه واسه خودشون بازی زدن , که مثلا پول از کشور خارج نشه , بعد اومدن 1000 تا قانون مسخره دیگه گذاشتن تا از ملت سکه و ... بتیغند !
اکانتم رو کلا واگذار کردم , خدارو شکر اول بازیم همچین مشکل بزرگی پیش اومد که ولش کنم :پی
درود
شهری که ساختی رو میشه کلا نخوای ؟ یعنی پشیمون شده باشی از ساختنش و به هر دلیلی بخوای نابود بشه و دوباره بسازی ؟
چرا شهر خودتو داغون کنی...به ضررت هست...شاید بقیه هم واسه حمله بهت وسوسه بشن
سر بچرخونی مسیر روبه رو تو باختی...
[quote][div][b]palatinus[/b][/div][div]درود
شهری که ساختی رو میشه کلا نخوای ؟ یعنی پشیمون شده باشی از ساختنش و به هر دلیلی بخوای نابود بشه و دوباره بسازی ؟[/div][/quote]
چرا شهر خودتو داغون کنی...به ضررت هست...شاید بقیه هم واسه حمله بهت وسوسه بشن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.