درود
شهری که ساختی رو میشه کلا نخوای ؟ یعنی پشیمون شده باشی از ساختنش و به هر دلیلی بخوای نابود بشه و دوباره بسازی ؟
نه نمیتونی باید همونا ببریش بالا
[quote][div][b]palatinus[/b][/div][div]درود
شهری که ساختی رو میشه کلا نخوای ؟ یعنی پشیمون شده باشی از ساختنش و به هر دلیلی بخوای نابود بشه و دوباره بسازی ؟[/div][/quote]
نه نمیتونی باید همونا ببریش بالا
نه شهرم تازه ساخته , کلا هم از جایی که شهرم رو ساختم پشیمون شدم به شدت !
لعنت به این بازی , چقدر مسخرس , یعنی شهری که ساختی رو نمیشه ول کرد ؟ خوب میخوام یه شهر دیگه بجاش بسازم
لعنت به این بازی , چقدر مسخرس , یعنی شهری که ساختی رو نمیشه ول کرد ؟ خوب میخوام یه شهر دیگه بجاش بسازم :|
لعنت به این بازی , چقدر مسخرس , یعنی شهری که ساختی رو نمیشه ول کرد ؟ خوب میخوام یه شهر دیگه بجاش بسازم
خو نمیشه دیگه.دوس نداری برو یه بازی دیگه.میتونه اون شهرت رو کلا ول کنی و بعد این که قصر سطح 20 شد یه شهر دیگه جای دیگه بزنی.
[quote][div][b]palatinus[/b][/div][div]نه شهرم تازه ساخته , کلا هم از جایی که شهرم رو ساختم پشیمون شدم به شدت !
لعنت به این بازی , چقدر مسخرس , یعنی شهری که ساختی رو نمیشه ول کرد ؟ خوب میخوام یه شهر دیگه بجاش بسازم :|[/div][/quote]
خو نمیشه دیگه.دوس نداری برو یه بازی دیگه.میتونه اون شهرت رو کلا ول کنی و بعد این که قصر سطح 20 شد یه شهر دیگه جای دیگه بزنی.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.