همه میدونن که صاحب اکانت bingo55521 من نیستم و یه ادم خیلی مبتدی هست که ....بقیشو همه میدونن.
داش بزار بچه خوش باشه
بد بخت من بچم؟ من مبتدیم؟ چی کار کنم از کلاسیک خوشم نمیاد پس حال بازی ندارم
اگه بچه نبودی میرفتی خودت یه اسم درست میکردی نه اینکه کسیو بدزدی...
یعنی اونقدر ناآشنا هستی که میری با اسم بقیه بازی میکنی؟
وخته رفتنه
[quote][div][b]fatide[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]fatide[/b][/div][div]ارش فارم شد:mrgreen:[/div][/quote]
همه میدونن که صاحب اکانت bingo55521 من نیستم و یه ادم خیلی مبتدی هست که ....بقیشو همه میدونن.[/div][/quote]
داش بزار بچه خوش باشه:lol:[/div][/quote]
بد بخت من بچم؟ من مبتدیم؟ چی کار کنم از کلاسیک خوشم نمیاد پس حال بازی ندارم[/div][/quote]
همه میدونن که صاحب اکانت bingo55521 من نیستم و یه ادم خیلی مبتدی هست که ....بقیشو همه میدونن.
داش بزار بچه خوش باشه
بد بخت من بچم؟ من مبتدیم؟ چی کار کنم از کلاسیک خوشم نمیاد پس حال بازی ندارم
آره دیگه با کورش00 موافقم.واقعا چه دلیلی داره؟شاید خودشم میدونه بازی بلد نیست فقط میخواسته منو خراب کنه
این مطلب در 1391/11/12 19:19:22 نوشته شده است و در 1391/11/12 19:19:38 ویرایش شده است .
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]fatide[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]fatide[/b][/div][div]ارش فارم شد:mrgreen:[/div][/quote]
همه میدونن که صاحب اکانت bingo55521 من نیستم و یه ادم خیلی مبتدی هست که ....بقیشو همه میدونن.[/div][/quote]
داش بزار بچه خوش باشه:lol:[/div][/quote]
بد بخت من بچم؟ من مبتدیم؟ چی کار کنم از کلاسیک خوشم نمیاد پس حال بازی ندارم[/div][/quote]
یعنی اونقدر ناآشنا هستی که میری با اسم بقیه بازی میکنی؟[/div][/quote]
آره دیگه با کورش00 موافقم.واقعا چه دلیلی داره؟شاید خودشم میدونه بازی بلد نیست فقط میخواسته منو خراب کنه:mrgreen::lol::lol:
منم قبول دارم.اون بینگو نیست.اخه بینگو از اول سرور فارم صلواتی هستش......
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]fatide[/b][/div][div]ارش فارم شد:mrgreen:[/div][/quote]
منم قبول دارم.اون بینگو نیست.اخه بینگو از اول سرور فارم صلواتی هستش......:D:D
منم قبول دارم.اون بینگو نیست.اخه بینگو از اول سرور فارم صلواتی هستش......
آره واقعا
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]farhanhosini[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]fatide[/b][/div][div]ارش فارم شد:mrgreen:[/div][/quote]
منم قبول دارم.اون بینگو نیست.اخه بینگو از اول سرور فارم صلواتی هستش......:D:D[/div][/quote]
آره واقعا :lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.