اسم شهرت رو بده ببینم چه خبره ؟ بینگو داشته که رتبه رو بعد از حمله یه نفر تو سرور نه با 5 هزار بهم حمله کبابش کردم رتبه ام هم رفت بالا خوب بگذریم اسم شهر تو سرور 9
باشه داداش فقط گفتم قول بده بزنی مارو ها
اسم اکانت jangjo
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]heros_rad[/b][/div][div][quote][div][b]fatide[/b][/div][div]کلا با 170 تا شوالیه زدی:mrgreen::mrgreen: منجنیقی نمیبینم:mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
اسم شهرت رو بده ببینم چه خبره ؟ بینگو داشته که رتبه رو بعد از حمله یه نفر تو سرور نه با 5 هزار بهم حمله کبابش کردم رتبه ام هم رفت بالا خوب بگذریم اسم شهر تو سرور 9 [/div][/quote]
اسم اکانت jangjo
:mrgreen:
اسم شهرت رو بده ببینم چه خبره ؟ بینگو داشته که رتبه رو بعد از حمله یه نفر تو سرور نه با 5 هزار بهم حمله کبابش کردم رتبه ام هم رفت بالا خوب بگذریم اسم شهر تو سرور 9
اسم اکانت jangjo
منم میتونم بزنمت
به یاد انجمن تو رید کال گروه زدیم .دوس داشتید بیاید.همه رو ادمین میکنم.
5749681.حتما بیاین
(◕‿◕)(◣_◢)(•̪●)(॓_॔)
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]heros_rad[/b][/div][div][quote][div][b]fatide[/b][/div][div]کلا با 170 تا شوالیه زدی:mrgreen::mrgreen: منجنیقی نمیبینم:mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
اسم شهرت رو بده ببینم چه خبره ؟ بینگو داشته که رتبه رو بعد از حمله یه نفر تو سرور نه با 5 هزار بهم حمله کبابش کردم رتبه ام هم رفت بالا خوب بگذریم اسم شهر تو سرور 9 [/div][/quote]
اسم اکانت jangjo
:mrgreen:[/div][/quote]
منم میتونم بزنمت:mrgreen::mrgreen:
fiبه چه دردم میخوره؟
سرور 11 اسمم پره.نتونستم ثبت نام کنم.
سررو11 هم از اسمت سو استفاده شد؟
وخته رفتنه
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]fiبه چه دردم میخوره؟:mrgreen:
سرور 11 اسمم پره.نتونستم ثبت نام کنم.:cry::cry::oops:[/div][/quote]
سررو11 هم از اسمت سو استفاده شد؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.