دوستان این تاپیک تا ساعت 24 امشب بیشتر نیست و تا الآن تاپیک شماره دو ( صلوات برای تعجیل در ظهور ) اول هستش و تا الآن معین 4321 برنده جایزه هستش
جایزه چیه؟؟؟
[quote][div][b]omid511[/b][/div][div]دوستان این تاپیک تا ساعت 24 امشب بیشتر نیست و تا الآن تاپیک شماره دو ( صلوات برای تعجیل در ظهور ) اول هستش و تا الآن معین 4321 برنده جایزه هستش :P[/div][/quote]
جایزه چیه؟؟؟:?
دوستان این تاپیک تا ساعت 24 امشب بیشتر نیست و تا الآن تاپیک شماره دو ( صلوات برای تعجیل در ظهور ) اول هستش و تا الآن معین 4321 برنده جایزه هستش
جایزه چیه؟؟؟
هنوز راجبش زیاد فکر نکردم ولی یا کارت شارژ هستش یا سکه یا ...
این مطلب در 1393/04/11 19:15:15 نوشته شده است و در 1393/04/11 19:15:47 ویرایش شده است .
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]omid511[/b][/div][div]دوستان این تاپیک تا ساعت 24 امشب بیشتر نیست و تا الآن تاپیک شماره دو ( صلوات برای تعجیل در ظهور ) اول هستش و تا الآن معین 4321 برنده جایزه هستش :P[/div][/quote]
جایزه چیه؟؟؟:?[/div][/quote]
هنوز راجبش زیاد فکر نکردم ولی یا کارت شارژ هستش یا سکه یا ...
دوست عزیز اگه شما هم میشدی جایزه مال شما نبود مال ساغر اصلی بود .
من ساغر اصلی ام
بچههایی که تابستون پارسال بودن میدونن این اکانت مال منه
[quote][div][b]omid511[/b][/div][div][quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div]یه روزی من جلو بودم :geek:[/div][/quote]
دوست عزیز اگه شما هم میشدی جایزه مال شما نبود مال ساغر اصلی بود .[/div][/quote]
:|
من ساغر اصلی ام
بچههایی که تابستون پارسال بودن میدونن این اکانت مال منه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.