گزینه5
البته تاپیک های زیادی مثل نفر بعدیت کیه مال لرئ
و کلمات انگلیسی مال خودم هم خوبه!!!
ما نظرسنجی گذاشتیم و این ها بهترین تاپیک ها از نظر بچه های انجمن هستش.
کسانی هم که تاپیک هاشون رو معرفی نکردند می تونند در نظرسنجی های بعدی ما شرکت کنند و تاپیک خودشون رو معرفی کنند.
تاپیک های قدیمی رو هم بزار نفر بعدی و.....
Admin
[quote][div][b]omid511[/b][/div][div][quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]گزینه5
و کلمات انگلیسی مال خودم هم خوبه!!![/div][/quote]
کسانی هم که تاپیک هاشون رو معرفی نکردند می تونند در نظرسنجی های بعدی ما شرکت کنند و تاپیک خودشون رو معرفی کنند.[/div][/quote]
گزینه5
و کلمات انگلیسی مال خودم هم خوبه!!!
کسانی هم که تاپیک هاشون رو معرفی نکردند می تونند در نظرسنجی های بعدی ما شرکت کنند و تاپیک خودشون رو معرفی کنند.
حتمأ
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]omid511[/b][/div][div][quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]گزینه5
و کلمات انگلیسی مال خودم هم خوبه!!![/div][/quote]
کسانی هم که تاپیک هاشون رو معرفی نکردند می تونند در نظرسنجی های بعدی ما شرکت کنند و تاپیک خودشون رو معرفی کنند.[/div][/quote]
تاپیک های قدیمی رو هم بزار نفر بعدی و.....[/div][/quote]
حتمأ :)
نظرسنجی بعدی طی روزهای آینده زده خواهد شد و باز هم بین تاپیک هایی که بیشترین لایک رو بخورن مسابقه برگزار میشه.
[quote][div][b]number1.king[/b][/div][div]تاپیکای منو نزندی:evil:
دست بعد کیه؟؟؟:cry:[/div][/quote]
نظرسنجی بعدی طی روزهای آینده زده خواهد شد و باز هم بین تاپیک هایی که بیشترین لایک رو بخورن مسابقه برگزار میشه.
دوستان تا به الآن تاپیک های اول و دوم با هم در یک رده هستند.
این تاپیک تا ساعت 24 امشب ادامه داره و فقط یک تاپیک برتر انتخاب میشه، اگه تا ساعت 24 امشب همین نتایج باقی بمونه بین تاپیک های گزینه 1 و گزینه 2 یه نظرسنجی دیگه برگزار میشه و به برنده یک جایزه اهدا میشه.
دوستان تا به الآن تاپیک های اول و دوم با هم در یک رده هستند.
این تاپیک تا ساعت 24 امشب ادامه داره و فقط یک تاپیک برتر انتخاب میشه، اگه تا ساعت 24 امشب همین نتایج باقی بمونه بین تاپیک های گزینه 1 و گزینه 2 یه نظرسنجی دیگه برگزار میشه و به برنده یک جایزه :P اهدا میشه.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.