grobs
.mr.nobody
grobs
.mr.nobody
sooooshiyant
قابل توجه شما
اولین نفری بودم شهر 2 زدم ولی باز رتبه سوم بودم
روز سوم بازی اکانت رو فروختم تا دو شنبه هفته بعد هم تو حمایت بود که من واسه چی وقتی تا یک هفته تو حمایتم روز سومش نیروسازی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اقای نوب جواب بده
من جز منابع هیچی ارتقا ندادم ولی وقتی فروختم دیدم اکانت اومد رتبه یک با اختلاف 150 جمعیت
با خودم گفتم عجب بازیکنایی هستن بعدش رفتم رو اکانت دیدم که بازار رو 15 کردن و کارگاه ساختن
اخه کی روز سوم بازی تو جایزه بزرگ میتونه کارگاه بسازه بازار 15 کنه شهر دوم بزنه
اول بپرس اکانت رو کی خریدن و خودشون چیکار کردن بعد حرف بزن
اومدن از من سوال پرسیدن که اقا میخوایم 27 اکانت بخریم
گفتم اولا 270 روزس نخرید دوما اگه میخرید ماه دوم بخرید از تاپ غارتم بخرید نه از پاپ بازا!!!
هفته دوم اکانت تورو خریدن
وقتی هم که خریدن نیرویی تو شهرات نبود الکی قوپوز در نکن که خودم جانشینشون شدم نگاه کردم
فارم لیست که تعطیل
در ضمن جایزه بزرگ بود و روز دوم شهر زدی اره؟
تو اگه بازیکن بودی اکانتتو توی تاپ غارت میفروختی نه پاپ
شما الان سوزش دارید اکتش رو خریدن؟
نه شما سوزش دارین که من دارم ثابت میکنم هیچی بارش نیست جز پاپ بازی
تا این باشه دیگه به ما نگه نوب
من اصلا اسم این اقا رو نمیدونم. چه برسه ازش حمایت کنم. خودت میگ نیرو به موقش . پاپ به موقش هرکــسی سبکی داره یکی مثل شما میره تو غارت نیرو زیاد داره. کی حمایت فعال میکنه و زیاد تر داره. اونم زحمت خیل کمتر. اگه سکه داشته باشم. دیوانه نیستم که مچمو با زدن تیک بشکنم. عزیزم. اینم جوابت
شما خودتو دخالت دادی
وگرنه این اقایی که طرفشو گرفتی شهراشو مثل خونه سازی میزنه اصلا چیزی به اسم ابادی رو باهاش اشنایی نداره
فقط محض اینکه بیاد بده دست این نوبهای بدتر از خودش و بره
وگرنه چیزی نداره که بخواد بیاد بگه من الم من بلم
تو هیچی نیستی خودتم خوب میدونی
راستی با نیزه هم مگه میشه کلید طلا رو زد؟
لامصب مگه یه کلید چقدر ارزش داره که این همه مولتی خالیش کردی؟
کوفت کاری
نا حقی حکومت میکنه
فقط
s28 و s25
دلتونو خوش نکنین اون ما نیستیم تو 29
TM-BAX
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b].mr.nobody[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b].mr.nobody[/b][/div][div][quote][div][b]sooooshiyant[/b][/div][div]قابل توجه شما
اولین نفری بودم شهر 2 زدم ولی باز رتبه سوم بودم
روز سوم بازی اکانت رو فروختم تا دو شنبه هفته بعد هم تو حمایت بود که من واسه چی وقتی تا یک هفته تو حمایتم روز سومش نیروسازی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اقای نوب جواب بده
من جز منابع هیچی ارتقا ندادم ولی وقتی فروختم دیدم اکانت اومد رتبه یک با اختلاف 150 جمعیت
با خودم گفتم عجب بازیکنایی هستن بعدش رفتم رو اکانت دیدم که بازار رو 15 کردن و کارگاه ساختن
اخه کی روز سوم بازی تو جایزه بزرگ میتونه کارگاه بسازه بازار 15 کنه شهر دوم بزنه
اول بپرس اکانت رو کی خریدن و خودشون چیکار کردن بعد حرف بزن[/div][/quote]
اومدن از من سوال پرسیدن که اقا میخوایم 27 اکانت بخریم
گفتم اولا 270 روزس نخرید دوما اگه میخرید ماه دوم بخرید از تاپ غارتم بخرید نه از پاپ بازا!!!
هفته دوم اکانت تورو خریدن
وقتی هم که خریدن نیرویی تو شهرات نبود الکی قوپوز در نکن که خودم جانشینشون شدم نگاه کردم
فارم لیست که تعطیل
[b]در ضمن جایزه بزرگ بود و روز دوم شهر زدی اره؟[/b] :lol: :o
تو اگه بازیکن بودی اکانتتو توی تاپ غارت میفروختی نه پاپ ;)[/div][/quote]
شما الان سوزش دارید اکتش رو خریدن؟:|[/div][/quote]
نه شما سوزش دارین که من دارم ثابت میکنم هیچی بارش نیست جز پاپ بازی
تا این باشه دیگه به ما نگه نوب[/div][/quote]
من اصلا اسم این اقا رو نمیدونم. چه برسه ازش حمایت کنم. خودت میگ نیرو به موقش . پاپ به موقش هرکــسی سبکی داره یکی مثل شما میره تو غارت نیرو زیاد داره. کی حمایت فعال میکنه و زیاد تر داره. اونم زحمت خیل کمتر. اگه سکه داشته باشم. دیوانه نیستم که مچمو با زدن تیک بشکنم. عزیزم. اینم جوابت[/div][/quote]
شما خودتو دخالت دادی
وگرنه این اقایی که طرفشو گرفتی شهراشو مثل خونه سازی میزنه اصلا چیزی به اسم ابادی رو باهاش اشنایی نداره
فقط محض اینکه بیاد بده دست این نوبهای بدتر از خودش و بره
وگرنه چیزی نداره که بخواد بیاد بگه من الم من بلم
تو هیچی نیستی خودتم خوب میدونی
راستی با نیزه هم مگه میشه کلید طلا رو زد؟ :lol: :lol: :lol:
لامصب مگه یه کلید چقدر ارزش داره که این همه مولتی خالیش کردی؟