نه داداش اختیار داری
یه شوخی کوچیک بود
ما هم نوبیم بابا
این که معلومه
اره حسین این که نوبن شکی نیست
Moein4321
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b].mr.nobody[/b][/div][div]نه داداش اختیار داری
یه شوخی کوچیک بود
ما هم نوبیم بابا :mrgreen:[/div][/quote]
این که معلومه [/div][/quote]
اره حسین این که نوبن شکی نیست
ورود اسپمر جدید را به همه شما عزیزان تسلیت می گویم
این مطلب در 1393/04/31 20:07:21 نوشته شده است و در 1393/04/31 20:12:55 ویرایش شده است .
هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
[quote][div][b]red22[/b][/div][div]نکتش اینه که هیچ نکته ای نداره سر کاریه:lol:[/div][/quote]
ورود اسپمر جدید را به همه شما عزیزان تسلیت می گویم:mrgreen::mrgreen::twisted::roll::roll::roll::ugeek::ugeek:
[quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div][quote][div][b]red22[/b][/div][div]نکتش اینه که هیچ نکته ای نداره سر کاریه:lol:[/div][/quote]
ورود اسپر جدید را به همه شما عزیزان تسلیت می گویم:mrgreen::mrgreen::twisted::roll::roll::roll::ugeek::ugeek:[/div][/quote]
اسپر؟:lol::lol:
من با اکانت اصلیم سارگن کبیر گفتم تو تاپیک که فهمیدم چیه
همه ما وارثیم وارث عذاب عشق
سهم اون کس بیشتره که میشه خراب عشق
سارگن کبیر
[quote][div][b]ali_lover2[/b][/div][div][quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div][quote][div][b]red22[/b][/div][div]نکتش اینه که هیچ نکته ای نداره سر کاریه:lol:[/div][/quote]
ورود اسپر جدید را به همه شما عزیزان تسلیت می گویم:mrgreen::mrgreen::twisted::roll::roll::roll::ugeek::ugeek:[/div][/quote]
اسپر؟:lol::lol:[/div][/quote]
من با اکانت اصلیم سارگن کبیر گفتم تو تاپیک که فهمیدم چیه :arrow:
هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
[quote][div][b]ali_lover2[/b][/div][div][quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div][quote][div][b]red22[/b][/div][div]نکتش اینه که هیچ نکته ای نداره سر کاریه:lol:[/div][/quote]
اسپر؟:lol::lol:[/div][/quote]
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
نه داداش اختیار داری
یه شوخی کوچیک بود
ما هم نوبیم بابا
این که معلومه
باز که تو حرف زدی
بهت فهموندم که هیچی نیستی بسه دیگه حرفی نزن تو یکی
کوفت کاری
نا حقی حکومت میکنه
فقط
s28 و s25
دلتونو خوش نکنین اون ما نیستیم تو 29
TM-BAX
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b].mr.nobody[/b][/div][div]نه داداش اختیار داری
یه شوخی کوچیک بود
ما هم نوبیم بابا :mrgreen:[/div][/quote]
این که معلومه [/div][/quote]
باز که تو حرف زدی
بهت فهموندم که هیچی نیستی بسه دیگه حرفی نزن تو یکی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.