الان که متروکه ها اومدن خیلی راحت میشه رفت بالا نمیدونم چرا این همه غارتتون کمه من سرور 28 نیستم اما میدونم خیلی خوب میشه رفت بالا
داش حسین خوب میشه رفت بالا اما باید نیرو داشته باشی تا به ابادی حمله کنی
مشکل اینجاست که باید از فکرت استفده کنی از نیروی زیاد
واسه غارت کردن 30 تا راه وجود داره اما خیلی ها فقط 5 تا مورده اول رو بلدن
1 فارم کردن
2-مولتی زدن
3-اکانت خریدن
4-متروکه زدن
5-و پنجمی که کم کم داره جا میوفته فارم دزدی کردن
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]لرد1001[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]الان که متروکه ها اومدن خیلی راحت میشه رفت بالا نمیدونم چرا این همه غارتتون کمه من سرور 28 نیستم اما میدونم خیلی خوب میشه رفت بالا[/div][/quote]
داش حسین خوب میشه رفت بالا اما باید نیرو داشته باشی تا به ابادی حمله کنی[/div][/quote]
مشکل اینجاست که باید از فکرت استفده کنی از نیروی زیاد
واسه غارت کردن 30 تا راه وجود داره اما خیلی ها فقط 5 تا مورده اول رو بلدن
1 فارم کردن
2-مولتی زدن
3-اکانت خریدن
4-متروکه زدن
5-و پنجمی که کم کم داره جا میوفته فارم دزدی کردن
الان که متروکه ها اومدن خیلی راحت میشه رفت بالا نمیدونم چرا این همه غارتتون کمه من سرور 28 نیستم اما میدونم خیلی خوب میشه رفت بالا
حسین دادا اول بازی به من خبر رسوندن دیگه کم کمش 500 تا نیرو دارن با 200 کماندارم چجوری بزنم
گفتم که ربطی به تعداد نیرو نداره ربط به هوش و فکر داره
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]الان که متروکه ها اومدن خیلی راحت میشه رفت بالا نمیدونم چرا این همه غارتتون کمه من سرور 28 نیستم اما میدونم خیلی خوب میشه رفت بالا[/div][/quote]
حسین دادا اول بازی به من خبر رسوندن دیگه کم کمش 500 تا نیرو دارن با 200 کماندارم چجوری بزنم[/div][/quote]
گفتم که ربطی به تعداد نیرو نداره ربط به هوش و فکر داره
[quote][div][b]amin142142[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]55000[/div][/quote]
محمد یه چک بکن ببین من چقدر غارت کردم :? :shock:[/div][/quote]
1160:mrgreen::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.