فک کنم یه 100 تایی باشه البته با ارواح هماهنگ کرده بر ن براش غارت (شوخو کردم )
Admin
[quote][div][b]سامورایی3[/b][/div][div]بچه ها چنتا مقصد تو لیست فارمتون هست؟[/div][/quote]
فک کنم یه 100 تایی باشه البته با ارواح هماهنگ کرده بر ن براش غارت :D:D:D:D:D:D:D:D(شوخو کردم )
کادر سمت راست و باز کن تو سرچ اسنیپینگ تولز رو سرچ کن عکس بگیر اپلود کن
Admin
[quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]آقا با ویندوز هشت چطوری عکس میگیرید؟ :mrgreen:[/div][/quote]
Ƙєηѕнι
اسمشو درست به انگلیسی بگو :mrgreen:[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]آقا با ویندوز هشت چطوری عکس میگیرید؟ :mrgreen:[/div][/quote]
کادر سمت راست و باز کن تو سرچ اسنیپینگ تولز رو سرچ کن عکس بگیر اپلود کن [/div][/quote]
snipping tool
دقت کن 2 تا p داره . دلیل گرامری هم داره که اگه خواستی بهت میگم چرا 2 تا داره ( فهمیدین بلدم انگلیسی ؟؟ )
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]اسمشو درست به انگلیسی بگو :mrgreen:[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]آقا با ویندوز هشت چطوری عکس میگیرید؟ :mrgreen:[/div][/quote]
کادر سمت راست و باز کن تو سرچ اسنیپینگ تولز رو سرچ کن عکس بگیر اپلود کن [/div][/quote]
[/div][/quote]
snipping tool
دقت کن 2 تا p داره . دلیل گرامری هم داره که اگه خواستی بهت میگم چرا 2 تا داره ( فهمیدین بلدم انگلیسی ؟؟ ):D
به خاطر اصرار تون و با توجه به این که بچه های انجمن پیشرفت منو میخوان
1 عدد نیزه دار ساختم
[/quote]
Ƙєηѕнι
[quote:lol:][div][b]j55522[/b][/div][div]به خاطر اصرار تون و با توجه به این که بچه های انجمن پیشرفت منو میخوان
1 عدد نیزه دار ساختم :mrgreen:[/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.