کلا اکانت های درجه یک ( در ادامه ) هیچ وقت الان جزو ۵ نفر اول نیستن ، ابن با اینکه اکانت خودم رتبه یک بود میگم . مگر اینکه پاپ باز باشن یا اینکه این پاپ بازی رو بعدا با مولتی بازی شدید جبران کنن
مثلا نباید ۲۴ ساعت اول جمعیت رو بالای ۱۵۰ ببری تا بتونی ۱۲ ساعت منابع رو بخری ، ولی من بردم چون نمیخواستم سرور رو بازی کنم
بیخوابی زده بود پس کله
اینو کامل راست میگه
الان اکانت هست صفحه یک که میبنی سفارت سطح 5 اکادمی 5 یا معبد هم ساختن
امروز زوده برای این کارا فردا ظهر باید این کارا مثل اکادمی و معبد و... بزنی
Moein4321
[quote][div][b]szszsz[/b][/div][div]کلا اکانت های درجه یک ( در ادامه ) هیچ وقت الان جزو ۵ نفر اول نیستن ، ابن با اینکه اکانت خودم رتبه یک بود میگم . مگر اینکه پاپ باز باشن یا اینکه این پاپ بازی رو بعدا با مولتی بازی شدید جبران کنن
مثلا نباید ۲۴ ساعت اول جمعیت رو بالای ۱۵۰ ببری تا بتونی ۱۲ ساعت منابع رو بخری ، ولی من بردم چون نمیخواستم سرور رو بازی کنم
بیخوابی زده بود پس کله :lol:[/div][/quote]
اینو کامل راست میگه
الان اکانت هست صفحه یک که میبنی سفارت سطح 5 اکادمی 5 یا معبد هم ساختن
امروز زوده برای این کارا فردا ظهر باید این کارا مثل اکادمی و معبد و... بزنی
این مطلب در 1393/04/08 00:49:59 نوشته شده است و در 1393/04/08 00:50:19 ویرایش شده است .
.
[quote][div][b]bmxz[/b][/div][div][quote][div][b]amin142142[/b][/div][div][quote][div][b]bmxz[/b][/div][div]منابع سطح 10
یکمم پاپ زدیم اومدم رتبه 3[/div][/quote]
اتک رو گرفتی ؟؟؟؟:|[/div][/quote]
اتکه چی؟؟[/div][/quote]
برو تو اوردوگاه بعد قسمت لشکرکشی :mrgreen:
[quote][div][b]amin142142[/b][/div][div][quote][div][b]bmxz[/b][/div][div][quote][div][b]amin142142[/b][/div][div][quote][div][b]bmxz[/b][/div][div]منابع سطح 10
اتکه چی؟؟[/div][/quote]
برو تو اوردوگاه بعد قسمت لشکرکشی :mrgreen:[/div][/quote]
نه
[quote][div][b]bmxz[/b][/div][div][quote][div][b]amin142142[/b][/div][div][quote][div][b]bmxz[/b][/div][div][quote][div][b]amin142142[/b][/div][div][quote][div][b]bmxz[/b][/div][div]منابع سطح 10
اتکه چی؟؟[/div][/quote]
نه[/div][/quote]
اره :mrgreen:
مطمین باش تا هفته دوم بیشتر نمیتونی دووم بیاری
حتما میخوای هفته دوم بفروشی اره
شیویدی
این مطلب در 1393/04/08 00:58:14 نوشته شده است و در 1393/04/08 00:58:45 ویرایش شده است .
mavar.10
shividi هستم در حال حاظر رو اینم حال نداشتم با اکم بیام
[quote][div][b]bmxz[/b][/div][div][quote][div][b]amin142142[/b][/div][div][quote][div][b]bmxz[/b][/div][div][quote][div][b]amin142142[/b][/div][div][quote][div][b]bmxz[/b][/div][div]منابع سطح 10
اتکه چی؟؟[/div][/quote]
نه[/div][/quote]
مطمین باش تا هفته دوم بیشتر نمیتونی دووم بیاری
حتما میخوای هفته دوم بفروشی اره:?:
شیویدی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.