من هنوز منابع نخریدم ساعت 2 شب منابع میخرم
سطح منابعم دوتاش 8 و دوتاش 9 هستش
اسمت تو سرور
.
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]من هنوز منابع نخریدم ساعت 2 شب منابع میخرم
سطح منابعم دوتاش 8 و دوتاش 9 هستش [/div][/quote]
اسمت تو سرور :mrgreen:
من هنوز منابع نخریدم ساعت 2 شب منابع میخرم
سطح منابعم دوتاش 8 و دوتاش 9 هستش
اسمت تو سرور
stone-sure
[quote][div][b]amin142142[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]من هنوز منابع نخریدم ساعت 2 شب منابع میخرم
سطح منابعم دوتاش 8 و دوتاش 9 هستش [/div][/quote]
اسمت تو سرور :mrgreen:[/div][/quote]
stone-sure
کلا اکانت های درجه یک ( در ادامه ) هیچ وقت الان جزو ۵ نفر اول نیستن ، ابن با اینکه اکانت خودم رتبه یک بود میگم . مگر اینکه پاپ باز باشن یا اینکه این پاپ بازی رو بعدا با مولتی بازی شدید جبران کنن
مثلا نباید ۲۴ ساعت اول جمعیت رو بالای ۱۵۰ ببری تا بتونی ۱۲ ساعت منابع رو بخری ، ولی من بردم چون نمیخواستم سرور رو بازی کنم
بیخوابی زده بود پس کله
این مطلب در 1393/04/08 00:44:20 نوشته شده است و در 1393/04/08 00:45:37 ویرایش شده است .
کلا اکانت های درجه یک ( در ادامه ) هیچ وقت الان جزو ۵ نفر اول نیستن ، ابن با اینکه اکانت خودم رتبه یک بود میگم . مگر اینکه پاپ باز باشن یا اینکه این پاپ بازی رو بعدا با مولتی بازی شدید جبران کنن
مثلا نباید ۲۴ ساعت اول جمعیت رو بالای ۱۵۰ ببری تا بتونی ۱۲ ساعت منابع رو بخری ، ولی من بردم چون نمیخواستم سرور رو بازی کنم
بیخوابی زده بود پس کله :lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.