[quote][div][b]sajad0000[/b][/div][div][quote][div][b]امین 7[/b][/div][div][quote][div][b]sajad0000[/b][/div][div]من 2تا افتادم:oops:[/div][/quote]
منم24 ساعت تو انجمن بودم 7تا میفتادم...:ugeek::ugeek::ugeek::ugeek::ugeek::ugeek::ugeek::ugeek:[/div][/quote]
اینم حرفیه
من الان دیگه دیوونه شدم نمیتونم نیام
الان فکر کنم1.40 دقیقه هست که هستم[/div][/quote]
من هر وقت میام تو آنی مگه کارو زندگی نداری معتاد...!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
[quote][div][b]sajad0000[/b][/div][div][quote][div][b]امین 7[/b][/div][div][quote][div][b]sajad0000[/b][/div][div][quote][div][b]امین 7[/b][/div][div][quote][div][b]sajad0000[/b][/div][div]من 2تا افتادم:oops:[/div][/quote]
منم24 ساعت تو انجمن بودم 7تا میفتادم...:ugeek::ugeek::ugeek::ugeek::ugeek::ugeek::ugeek::ugeek:[/div][/quote]
اینم حرفیه
من هر وقت میام تو آنی مگه کارو زندگی نداری معتاد...!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
چرا از مدرسه میام تا خره شب این جام البته بیشترش به خاطره هات هست که میام ولی دیگه اکاتامو تا12/2 استراحت زدم شاید نیام ولی بازم اینجام[/div][/quote]
آخی!* داره بهت حمله میزنه؟؟؟؟؟؟
اینم حرفیه
الان فکر کنم1.40 دقیقه هست که هستم
من هر وقت میام تو آنی مگه کارو زندگی نداری معتاد...!
چرا از مدرسه میام تا خره شب این جام البته بیشترش به خاطره هات هست که میام ولی دیگه اکاتامو تا12/2 استراحت زدم شاید نیام ولی بازم اینجام
آخی!* داره بهت حمله میزنه؟؟؟؟؟؟
چی؟
وات؟
.....
[quote][div][b]امین 7[/b][/div][div][quote][div][b]sajad0000[/b][/div][div][quote][div][b]امین 7[/b][/div][div][quote][div][b]sajad0000[/b][/div][div][quote][div][b]امین 7[/b][/div][div][quote][div][b]sajad0000[/b][/div][div]من 2تا افتادم:oops:[/div][/quote]
اینم حرفیه
من هر وقت میام تو آنی مگه کارو زندگی نداری معتاد...!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
چرا از مدرسه میام تا خره شب این جام البته بیشترش به خاطره هات هست که میام ولی دیگه اکاتامو تا12/2 استراحت زدم شاید نیام ولی بازم اینجام[/div][/quote]
آخی!* داره بهت حمله میزنه؟؟؟؟؟؟[/div][/quote]
چی؟
:shock:
وات؟
من معدلم ننوشته بود ولی فقط 2تا درس منو ناراحت کرد و باعثه پایین اومدنه معدلم شد
ریاضی و ادبیاتو افتادم
من هیچکدومو نیفتادم
من farzadz128 هستم.
مسدود شدم.
77777777777777777777777777777777
99999999999999999999999999999999
[quote][div][b]sajad0000[/b][/div][div]من معدلم ننوشته بود ولی فقط 2تا درس منو ناراحت کرد و باعثه پایین اومدنه معدلم شد :geek:
ریاضی و ادبیاتو افتادم[/div][/quote]
من هیچکدومو نیفتادم:lol:
من معدلم ننوشته بود ولی فقط 2تا درس منو ناراحت کرد و باعثه پایین اومدنه معدلم شد
ریاضی و ادبیاتو افتادم
افتادی خوب بلند شو
....
[quote][div][b]sajad0000[/b][/div][div]من معدلم ننوشته بود ولی فقط 2تا درس منو ناراحت کرد و باعثه پایین اومدنه معدلم شد :geek:
ریاضی و ادبیاتو افتادم[/div][/quote]
افتادی خوب بلند شو:lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.