تجدید بگیرید بابا. راحت باشید تجدیدو واسه بقال سر کوچه نذاشتن که واسه شما دانش آموزاس دیگه
بینگو بقال بودی!؟
بچه ها ضایع است هر چی تبل و علافه میاد این جا اگر بخوای عصر پادشاهان بازی کنی همه درساتم 000000 میشه من خودمو کشتم روزی 4 بازی می کنم تازه دلم برای بازی لک میزنه
بنده در خدمت شما هستم
دیکه هیچ کی با ایدی من نمیاد
ایشون هم که می امد کارش درست شد دیگه با ایدی خودش میاد.
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]farhanhosini[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]تجدید بگیرید بابا. راحت باشید تجدیدو واسه بقال سر کوچه نذاشتن که واسه شما دانش آموزاس دیگه:oops:[/div][/quote]
بینگو بقال بودی!؟:D:D:D:D[/div][/quote]
:|[/div][/quote]
بچه ها ضایع است هر چی تبل و علافه میاد این جا اگر بخوای عصر پادشاهان بازی کنی همه درساتم 000000 میشه من خودمو کشتم روزی 4 بازی می کنم تازه دلم برای بازی لک میزنه
تجدید بگیرید بابا. راحت باشید تجدیدو واسه بقال سر کوچه نذاشتن که واسه شما دانش آموزاس دیگه
بینگو بقال بودی!؟
من برم تا وقتم تمام نشده فعلا
بنده در خدمت شما هستم
[quote][div][b]heros_rad[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]farhanhosini[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]تجدید بگیرید بابا. راحت باشید تجدیدو واسه بقال سر کوچه نذاشتن که واسه شما دانش آموزاس دیگه:oops:[/div][/quote]
بچه ها ضایع است هر چی تبل و علافه میاد این جا اگر بخوای عصر پادشاهان بازی کنی همه درساتم 000000 میشه من خودمو کشتم روزی 4 بازی می کنم تازه دلم برای بازی لک میزنه [/div][/quote]
بینگو بقال بودی!؟
برو تا تجدید نشدی....
[quote][div][b]heros_rad[/b][/div][div][quote][div][b]heros_rad[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]farhanhosini[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]تجدید بگیرید بابا. راحت باشید تجدیدو واسه بقال سر کوچه نذاشتن که واسه شما دانش آموزاس دیگه:oops:[/div][/quote]
بچه ها ضایع است هر چی تبل و علافه میاد این جا اگر بخوای عصر پادشاهان بازی کنی همه درساتم 000000 میشه من خودمو کشتم روزی 4 بازی می کنم تازه دلم برای بازی لک میزنه [/div][/quote]
من برم تا وقتم تمام نشده فعلا [/div][/quote]
برو تا تجدید نشدی....;)
تا الان که یکیو افتادم...خدا بعدیاشو بخیر بگذرونه
فک کنم سیزده،چهارده، پونزده اینطورا بشه معدلم!!
من با اینکه زیاد درس نمیخونم و عصر پادشاهان و اینترنت زیاد میرم ولی تا حالا درسیو نیفتادم
ریاضی مستمرم که اگه واقعا حساب بشه زیر10ه ولی من امتحان ترمشو 14 شدم و فکر نکنم نمره مستمرو کمک نکنه
inera@att.net
[quote][div][b]gladia[/b][/div][div]تا الان که یکیو افتادم...خدا بعدیاشو بخیر بگذرونه:roll:
فک کنم سیزده،چهارده، پونزده اینطورا بشه معدلم!![/div][/quote]
من با اینکه زیاد درس نمیخونم و عصر پادشاهان و اینترنت زیاد میرم ولی تا حالا درسیو نیفتادم :mrgreen:
ریاضی مستمرم که اگه واقعا حساب بشه زیر10ه ولی من امتحان ترمشو 14 شدم و فکر نکنم نمره مستمرو کمک نکنه:mrgreen:
تا الان که یکیو افتادم...خدا بعدیاشو بخیر بگذرونه
فک کنم سیزده،چهارده، پونزده اینطورا بشه معدلم!!
من با اینکه زیاد درس نمیخونم و عصر پادشاهان و اینترنت زیاد میرم ولی تا حالا درسیو نیفتادم
ریاضی مستمرم که اگه واقعا حساب بشه زیر10ه ولی من امتحان ترمشو 14 شدم و فکر نکنم نمره مستمرو کمک نکنه
درسته که شما ها از من بزرگ ترید ولی ما هم امتحانامون سخته علوم از از 15 نمره 12 گرفتم اما ریاضی رو بیستم گرفتم خودم هم باورم نمیشه
بنده در خدمت شما هستم
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]gladia[/b][/div][div]تا الان که یکیو افتادم...خدا بعدیاشو بخیر بگذرونه:roll:
فک کنم سیزده،چهارده، پونزده اینطورا بشه معدلم!![/div][/quote]
من با اینکه زیاد درس نمیخونم و عصر پادشاهان و اینترنت زیاد میرم ولی تا حالا درسیو نیفتادم :mrgreen:
ریاضی مستمرم که اگه واقعا حساب بشه زیر10ه ولی من امتحان ترمشو 14 شدم و فکر نکنم نمره مستمرو کمک نکنه:mrgreen:[/div][/quote]
درسته که شما ها از من بزرگ ترید ولی ما هم امتحانامون سخته علوم از از 15 نمره 12 گرفتم اما ریاضی رو بیستم گرفتم خودم هم باورم نمیشه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.