[quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]تموم شد و ارمان خان برد [/div][/quote]
مدت هر نظرسنجی چقده؟؟ یک ساعت؟؟
عجولیااا
خو یکم بیشترش کن[/div][/quote]
1 ساعت و نیم
بیشتر کنم!؟؟[/div][/quote]
آره بابا[/div][/quote]
چقدر باشه!؟[/div][/quote]
نمیدونم
حداقلش نصفه روز ( واسه شما ک اینقد عجولی ) :D
خخخخخ
اینقدر باشی تا سال دیگه ادامه داره
حالا جدی 2 ساعت خوبه×!؟
عجب
[quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]تموم شد و ارمان خان برد [/div][/quote]
عجولیااا
1 ساعت و نیم
آره بابا[/div][/quote]
نمیدونم
حداقلش نصفه روز ( واسه شما ک اینقد عجولی ) :D[/div][/quote]
خخخخخ
اینقدر باشی تا سال دیگه ادامه داره :lol:
حالا جدی 2 ساعت خوبه×!؟
خخخخخ
حالا جدی 2 ساعت خوبه×!؟
میگم عجولی میگی نه
الان من بخام واسه دو ساعت از پای پیسی پاشم نظرسنجیارو از دست میدم ک
بازم هرجور خودت میدونی
خیلیا بودن که نیستن ولی یادشون نرفته
...
سوت و کورم
خستم
رو به رو دیواره
...
مرگ بر لایک
[quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]تموم شد و ارمان خان برد [/div][/quote]
عجولیااا
1 ساعت و نیم
آره بابا[/div][/quote]
نمیدونم
خخخخخ
حالا جدی 2 ساعت خوبه×!؟[/div][/quote]
میگم عجولی میگی نه
بازم هرجور خودت میدونی
خخخخخ
حالا جدی 2 ساعت خوبه×!؟
میگم عجولی میگی نه
بازم هرجور خودت میدونی
چشم چهار ساعت اقا تصبیب شد تا ساعت 5:30 مسابقه هست
عجب
[quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]تموم شد و ارمان خان برد [/div][/quote]
عجولیااا
1 ساعت و نیم
آره بابا[/div][/quote]
نمیدونم
خخخخخ
حالا جدی 2 ساعت خوبه×!؟[/div][/quote]
میگم عجولی میگی نه
بازم هرجور خودت میدونی[/div][/quote]
چشم چهار ساعت اقا تصبیب شد تا ساعت 5:30 مسابقه هست
سلام به همه ی دوستان من از دیروز نتونستم بیام مشکلی برام پیش اومد که با رای های شما دوستان عزیزالان بالا هستم خیلی ممنون.
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]سلام به همه ی دوستان من از دیروز نتونستم بیام مشکلی برام پیش اومد که با رای های شما دوستان عزیزالان بالا هستم خیلی ممنون.[/div][/quote]
:evil::evil::evil::evil:
:lol::lol:
سلام به همه ی دوستان من از دیروز نتونستم بیام مشکلی برام پیش اومد که با رای های شما دوستان عزیزالان بالا هستم خیلی ممنون.
یعنی چی این شکلک ها مثلا.
این مطلب در 1393/04/07 17:28:52 نوشته شده است و در 1393/04/07 17:31:47 ویرایش شده است .
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]good-wizard[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]سلام به همه ی دوستان من از دیروز نتونستم بیام مشکلی برام پیش اومد که با رای های شما دوستان عزیزالان بالا هستم خیلی ممنون.[/div][/quote]
:evil::evil::evil::evil:
:lol::lol:[/div][/quote]
یعنی چی این شکلک ها مثلا.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.