خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div]من رو یادت نره:D
راستی جایزه دور قبل چی شد؟:D[/div][/quote]
دور قبل که نصفه کاره موند [/div][/quote]
چرا نصفه کاره موند.
آقو یه جا واسه مهدی 521 در نظر بگیر اگه بیاد یه تنه همه رو کناز میزنه با اختلاف اول میشه
بهتر نبود اسمشو بیکار ترین فردا انجمن میذاشتی
رضا دیگه نامردی نکن
من سالای قبل خودم اعتراف میکنم نزدیک به 20 ساعت توی انجمن ول میچرخیدم ولی امسال خیلی بهتر شدم
اختلاف هم راست میگه اگه منو بزارید همتون سرویسید
ولی نزارید از این نظر سنجیا خوشم نمیاد
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]آقو یه جا واسه مهدی 521 در نظر بگیر اگه بیاد یه تنه همه رو کناز میزنه با اختلاف اول میشه:lol::lol:
[/div][/quote]
رضا دیگه نامردی نکن :lol:
من سالای قبل خودم اعتراف میکنم نزدیک به 20 ساعت توی انجمن ول میچرخیدم ولی امسال خیلی بهتر شدم :mrgreen:
اختلاف هم راست میگه اگه منو بزارید همتون سرویسید :D
ولی نزارید از این نظر سنجیا خوشم نمیاد :)
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div]من رو یادت نره:D
راستی جایزه دور قبل چی شد؟:D[/div][/quote]
دور قبل که نصفه کاره موند [/div][/quote]
قبل از اون8-)[/div][/quote]
شما هنوز درگیر اونی:mrgreen:
تا فردا ;)
آقو یه جا واسه مهدی 521 در نظر بگیر اگه بیاد یه تنه همه رو کناز میزنه با اختلاف اول میشه
رضا دیگه نامردی نکن
من سالای قبل خودم اعتراف میکنم نزدیک به 20 ساعت توی انجمن ول میچرخیدم ولی امسال خیلی بهتر شدم
اختلاف هم راست میگه اگه منو بزارید همتون سرویسید
ولی نزارید از این نظر سنجیا خوشم نمیاد
چشم
شما هم به هیچ وجح نمیزارم
عجب
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]آقو یه جا واسه مهدی 521 در نظر بگیر اگه بیاد یه تنه همه رو کناز میزنه با اختلاف اول میشه:lol::lol:
[/div][/quote]
رضا دیگه نامردی نکن :lol:
من سالای قبل خودم اعتراف میکنم نزدیک به 20 ساعت توی انجمن ول میچرخیدم ولی امسال خیلی بهتر شدم :mrgreen:
اختلاف هم راست میگه اگه منو بزارید همتون سرویسید :D
ولی نزارید از این نظر سنجیا خوشم نمیاد :)[/div][/quote]
چشم
شما هم به هیچ وجح نمیزارم :lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.