شوخیدم داداش در مورد جایزه و اینا...
همینی که با نظر کاربران دوست داشتنی و عزیز انجمن به این عنوان برسم خودش برای من کلی ارزش داره
اگر هنوز جا برا هندونه دارید ادامشم بگم (( این یکیو هم که مشخصه شوخیدم ))
نه داداش جایزه که برای نفر اول سر جاشه!!
جا دارییم ادامش بده
عجب
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]حالا کی تموم میشه نظر سنجی؟ :D 8-)
جایزه هم فراموش نشه :D[/div][/quote]
پس فردا صبح
چشم [/div][/quote]
همینی که با نظر کاربران دوست داشتنی و عزیز انجمن به این عنوان برسم خودش برای من کلی ارزش داره ;)
[b]اگر هنوز جا برا هندونه دارید ادامشم بگم[/b] :D (( این یکیو هم که مشخصه شوخیدم :D ))
[/div][/quote]
جا دارییم ادامش بده :D
همینی که با نظر کاربران دوست داشتنی و عزیز انجمن به این عنوان برسم خودش برای من کلی ارزش داره
جا دارییم ادامش بده
چی چیو ادامه بدم
یک جمله گفتم از رای هام کم شد
اقا منظورم این بودش که با نظر شما کاربران حرفه ای و با منطق و باشخصیت انجمن 3 وم هم بشم برام خودش خیلیه
اون رای یی که کم شد رو الان اضافه کنید لطفا
این مطلب در 1393/04/13 23:12:51 نوشته شده است و در 1393/04/13 23:19:24 ویرایش شده است .
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]حالا کی تموم میشه نظر سنجی؟ :D 8-)
پس فردا صبح
چشم [/div][/quote]
همینی که با نظر کاربران دوست داشتنی و عزیز انجمن به این عنوان برسم خودش برای من کلی ارزش داره ;)
[b]اگر هنوز جا برا هندونه دارید ادامشم بگم[/b] :D (( این یکیو هم که مشخصه شوخیدم :D ))
[/div][/quote]
جا دارییم ادامش بده :D[/div][/quote]
چی چیو ادامه بدم :roll:
یک جمله گفتم از رای هام کم شد :shock:
اقا منظورم این بودش که[b] با نظر شما کاربران حرفه ای و با منطق و باشخصیت انجمن[/b] 3 وم هم بشم برام خودش خیلیه;)
اون رای یی که کم شد رو الان اضافه کنید لطفا :D
جا دارییم ادامش بده
چی چیو ادامه بدم
یک جمله گفتم از رای هام کم شد
اقا منظورم این بودش که با نظر شما کاربران حرفه ای و با منطق و باشخصیت انجمن 3 وم هم بشم برام خودش خیلیه
اون رای یی که کم شد رو الان اضافه کنید لطفا
منم جزء همیناییم ک تو میگی
خیلیا بودن که نیستن ولی یادشون نرفته
...
سوت و کورم
خستم
رو به رو دیواره
...
مرگ بر لایک
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]حالا کی تموم میشه نظر سنجی؟ :D 8-)
پس فردا صبح
چشم [/div][/quote]
[/div][/quote]
جا دارییم ادامش بده :D[/div][/quote]
چی چیو ادامه بدم :roll:
یک جمله گفتم از رای هام کم شد :shock:
اقا منظورم این بودش که[b] با نظر شما کاربران حرفه ای و با منطق و باشخصیت انجمن[/b] 3 وم هم بشم برام خودش خیلیه;)
اون رای یی که کم شد رو الان اضافه کنید لطفا :D[/div][/quote]
منم جزء همیناییم ک تو میگی 8-)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.