[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]دوستان کلا یه چی بگم به جز 2-3 نفر
هرکس شرایط مسائد داشته باشه رو تخم چشم من جا داره هفته اول
حداقل 8 میل غارت
4000 نیرو
که ابلته اگه فقط نیزه بسازه قبول نیست
نیزه بسازه 6000 خوبه ( البته اینم برا اینکه فارم نشه)[/div][/quote]
تا چند روز اول؟؟[/div][/quote]
گفتم هفته اول دیگه خداوکیل اینایی که گفتم بدون سکه میشه البته برا بچه هایه انجمن یه تخفیفی میدیم ولیزی 7 میل دیگه جایی تو اتحاد ما نداره:D[/div][/quote]
ممد خیلی سختش کنی اتحادمون برهوت میشه یهو منم اخراج میشما.به ما نوبا رحم کن :D
نمیدونم چرا این سرور 28 اینقدر واسه بچه ها مهم شده
بابا اینم یکی از همون سروراست که قراره جیبامونو خالی کنه
چیز خاصی نیست که
داداش معمولا سرور تابستونی رو بعضیا خیلی جدی میگیرن وقتی شروع میشه میفهمن فرقی با بقیه سرورا نداره
اصلا جواد خیلی فرق داره بورو ببین سرور اکسپرس قبلی هفته اول چه قدر شده جمعیت نفر اول؟
بعد بیا ببین چه قدر فرق داره بازی 3-4 برابر سختر میشه
این مطلب در 1393/04/01 22:33:30 نوشته شده است و در 1393/04/01 22:34:23 ویرایش شده است .
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]دوستان
5 روز و 30 دقیقه[/div][/quote]
بابا اینم یکی از همون سروراست که قراره جیبامونو خالی کنه :mrgreen:
چیز خاصی نیست که :lol:[/div][/quote]
داداش معمولا سرور تابستونی رو بعضیا خیلی جدی میگیرن وقتی شروع میشه میفهمن فرقی با بقیه سرورا نداره:ugeek::mrgreen:[/div][/quote]
اصلا جواد خیلی فرق داره بورو ببین سرور اکسپرس قبلی هفته اول چه قدر شده جمعیت نفر اول؟
بعد بیا ببین چه قدر فرق داره بازی 3-4 برابر سختر میشه
چیز خاصی نیست که
داداش معمولا سرور تابستونی رو بعضیا خیلی جدی میگیرن وقتی شروع میشه میفهمن فرقی با بقیه سرورا نداره
حرف دلمو زدی
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]دوستان
داداش معمولا سرور تابستونی رو بعضیا خیلی جدی میگیرن وقتی شروع میشه میفهمن فرقی با بقیه سرورا نداره:ugeek::mrgreen:[/div][/quote]
حرف دلمو زدی :lol:
خب این دیگه حداقل هست من 25 میل بزنم فکر کنم همه مدیرامون میزنن این قدر رو تازشم نفر 1 غارت 90% با ماست
[quote][div][b]arash75[/b][/div][div]8میل غارت فک کنم از رتبه یک غارت هم رد کنیم:|[/div][/quote]
خب این دیگه حداقل هست من 25 میل بزنم فکر کنم همه مدیرامون میزنن این قدر رو تازشم نفر 1 غارت 90% با ماست ;)
خب این دیگه حداقل هست من 25 میل بزنم فکر کنم همه مدیرامون میزنن این قدر رو تازشم نفر 1 غارت 90% با ماست
این 8میل برای چه زمانی هست؟ سبک بازی من این جوری نیست
pain is your friend . pain is your ally
pain tells you when you have been wounded badly
!it tells you you are not dead
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]arash75[/b][/div][div]8میل غارت فک کنم از رتبه یک غارت هم رد کنیم:|[/div][/quote]
خب این دیگه حداقل هست من 25 میل بزنم فکر کنم همه مدیرامون میزنن این قدر رو تازشم نفر 1 غارت 90% با ماست ;)[/div][/quote]
این 8میل برای چه زمانی هست؟:| سبک بازی من این جوری نیست
این 8میل برای چه زمانی هست؟ سبک بازی من این جوری نیست
خب تا جمعه دیگه
[quote][div][b]arash75[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]arash75[/b][/div][div]8میل غارت فک کنم از رتبه یک غارت هم رد کنیم:|[/div][/quote]
خب این دیگه حداقل هست من 25 میل بزنم فکر کنم همه مدیرامون میزنن این قدر رو تازشم نفر 1 غارت 90% با ماست ;)[/div][/quote]
این 8میل برای چه زمانی هست؟:| سبک بازی من این جوری نیست[/div][/quote]
خب تا جمعه دیگه
چیز خاصی نیست که
حرف دلمو زدی
حالا امسال بهتره پارسال خیلی عجیب بود هر کی میرسید میگفت این سرور فرق دارهءبرنامه داریم برای این سرور و میخوایم بترکونیم و ....
این مطلب در 1393/04/01 22:38:36 نوشته شده است و در 1393/04/01 22:38:47 ویرایش شده است .
i knew you were trouble
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]دوستان
حرف دلمو زدی :lol:[/div][/quote]
حالا امسال بهتره پارسال خیلی عجیب بود هر کی میرسید میگفت این سرور فرق دارهءبرنامه داریم برای این سرور و میخوایم بترکونیم و ....:lol::lol:
راستی شرایط اتحاد که گفتی
داش سرور اکسپرس هست بالای 5 میل تو تاپ غارته تو عضو میخوای هفته اول 8 میل بزنه؟
دیدی جوادی ؟
اون موند زمان مدرسه
الان نفر 10 راحت 14-15 میل میزنه البته کم گفتم
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]راستی شرایط اتحاد که گفتی
داش سرور اکسپرس هست بالای 5 میل تو تاپ غارته تو عضو میخوای هفته اول 8 میل بزنه؟:shock:[/div][/quote]
دیدی جوادی ؟
اون موند زمان مدرسه
الان نفر 10 راحت 14-15 میل میزنه البته کم گفتم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.