دوستان تو امضام عکس اکتم رو زدم خوبه؟ تو تابستون میسازمش
ممد میگم تو تخیل از رولینگ هم زدی جلو
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]lordalibazri[/b][/div][div]بچه ها من بین قهرمانان و تابستونی خیلی شک دارم به نظر شما چیکار کنم؟؟؟؟!!!:oops:[/div][/quote]
اگه خـرپولی برو قهرمانان اگه خـرپول نیستی بیا تابستون پیشه خودمون.[/div][/quote]
دوستان تو امضام عکس اکتم رو زدم خوبه؟ تو تابستون میسازمش:P[/div][/quote]
ممد میگم تو تخیل از رولینگ هم زدی جلو :D
ممدگروبز جان ثابت شده که مدال پاپ برای یک فرد ننگ محسوب میشود.
واسه بازیکن غارتگر افت داره مدال پاپ بیاد تو پروفایلش.حالا میخوای 12 تا بگیر
همه ما وارثیم وارث عذاب عشق
سهم اون کس بیشتره که میشه خراب عشق
سارگن کبیر
ممدگروبز جان ثابت شده که مدال پاپ برای یک فرد ننگ محسوب میشود.:mrgreen:
واسه بازیکن غارتگر افت داره مدال پاپ بیاد تو پروفایلش.:mrgreen:حالا میخوای 12 تا بگیر:mrgreen:
فقط غارت= اکت عالی
فقط پاپ= معولمه
پاپ + غارت خوب= اکتی که طرفشم نمیشه رفت
تازشم بورو پائین تریا رو هم ببین کم گفتی بالایه 25 تاس
این مطلب در 1393/04/02 21:27:42 نوشته شده است و در 1393/04/02 21:28:15 ویرایش شده است .
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]architecture111[/b][/div][div]ممدگروبز جان ثابت شده که مدال پاپ برای یک فرد ننگ محسوب میشود.:mrgreen:
واسه بازیکن غارتگر افت داره مدال پاپ بیاد تو پروفایلش.:mrgreen:حالا میخوای 12 تا بگیر:mrgreen:[/div][/quote]
فقط غارت= اکت عالی
فقط پاپ= معولمه
پاپ + غارت خوب= اکتی که طرفشم نمیشه رفت:ugeek:
تازشم بورو پائین تریا رو هم ببین کم گفتی بالایه 25 تاس:twisted:
خیلی دلت بخواد بتونی مدال پاپ بگیری
با اینکه با پاپ بازی مخالفم ولی اگه پاپ رو در کنار غارت قرار بدی عالی میشه چون هرچه بیشتر شهر بزنی مناطق بیشتری از نقشه در دسترسیت وجود داره (البته اگه شهراتو جفت هم نزنی)
این مطلب در 1393/04/02 21:48:00 نوشته شده است و در 1393/04/02 21:48:18 ویرایش شده است .
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]architecture111[/b][/div][div]ممدگروبز جان ثابت شده که مدال پاپ برای یک فرد ننگ محسوب میشود.:mrgreen:
واسه بازیکن غارتگر افت داره مدال پاپ بیاد تو پروفایلش.:mrgreen:حالا میخوای 12 تا بگیر:mrgreen:[/div][/quote]
خیلی دلت بخواد بتونی مدال پاپ بگیری :|
با اینکه با پاپ بازی مخالفم ولی اگه پاپ رو در کنار غارت قرار بدی عالی میشه چون هرچه بیشتر شهر بزنی مناطق بیشتری از نقشه در دسترسیت وجود داره (البته اگه شهراتو جفت هم نزنی)
خیلی دلت بخواد بتونی مدال پاپ بگیری
من برم تو تاپ پاپ خودمو بامنجنیق میزنم بیام پایین مدال نگیرمزشته زرده تخم مرغ بیاد تو پروفایل ادم
همه ما وارثیم وارث عذاب عشق
سهم اون کس بیشتره که میشه خراب عشق
سارگن کبیر
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]architecture111[/b][/div][div]ممدگروبز جان ثابت شده که مدال پاپ برای یک فرد ننگ محسوب میشود.:mrgreen:
خیلی دلت بخواد بتونی مدال پاپ بگیری :|
[/div][/quote]
من برم تو تاپ پاپ خودمو بامنجنیق میزنم بیام پایین مدال نگیرم:mrgreen:زشته زرده تخم مرغ بیاد تو پروفایل ادم:mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.