تفاضل گل ما منفی 1 هستش
تفاضل گل نیجیریه 1 هستش
اگر ما یک گل بزنیم و نیجیریه هم یک گل بخوره تازه میرسیم به قرعه کشی!
اگر ما یک گل بزنیم ازون طرف نیجیریه بیشتر از یکی بخوره از ارژانتین صعودمون 100% هست!
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
تفاضل گل ما منفی 1 هستش
تفاضل گل نیجیریه 1 هستش
اگر ما یک گل بزنیم و نیجیریه هم یک گل بخوره تازه میرسیم به قرعه کشی!
اگر ما یک گل بزنیم ازون طرف نیجیریه بیشتر از یکی بخوره از ارژانتین صعودمون 100% هست!
انشا ا... صعود میکنیم فاز منفی ندیم از همه خواهش می کنم بازی ارژانتین و نیجریه رو ببینن خیلی مهمه
کی شروع میشه و ساعت چند؟
بازی ایران و ارژانتین چهار شنبه ساعت 7 و نیم بعد از ظهر شروع میشه
ایران و آرژانتین؟؟
کورین نوشتم نیجریه و ارژانتین ببخشید اشتباه شد!
ممن لایک نمی خوام ارزشش رو نداره بخندین شاد شین
قربون همتون
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]kingassassens[/b][/div][div][quote][div][b]a.m.i.r.king[/b][/div][div][quote][div][b]kingassassens[/b][/div][div]انشا ا... صعود میکنیم فاز منفی ندیم از همه خواهش می کنم بازی ارژانتین و نیجریه رو ببینن خیلی مهمه[/div][/quote]
کی شروع میشه و ساعت چند؟[/div][/quote]
بازی ایران و ارژانتین چهار شنبه ساعت 7 و نیم بعد از ظهر شروع میشه[/div][/quote]
ایران و آرژانتین؟؟ :?:[/div][/quote]
کورین نوشتم نیجریه و ارژانتین ببخشید اشتباه شد!
خوب سلام دوباره به دوستان یک پست قبلی گذاشته بودم در باره صعود ایران به مرحله بعد اره یا نه؟این ادرسشه اول این رو بخونین بعد بیاین اینجا اینو بخونیین.:
http://forum.kingsera.ir/posts/view/15180/%D8%B5%D8%B9%D9%88%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%B1%D8%AD%D9%84%D9%87-%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D8%9F%D8%A7%D8%B1%D9%87-%DB%8C%D8%A7-%D9%86%D9%87%D8%9F%28%D8%AA%D8%AD%D9%84%DB%8C%D9%84%29
خوب متاسفانه نیجریه از بوسنی برد و کا مارو برای صعود سخت تر کرد حالا ببینیم چه شرایطی وجود داره تا ما به مرحله بعد بریم اول نگاهی به جدول گروه f l میکنیم :
تعداد بازی امتیاز تفاضل
1 آرژانتین 2 6 +2
2 نیجریه 2 4 +1
3 ایران 2 1 -1
4 بوسنی و هرزگوین 2 0 -2
خوب همونظور که دیدید شرایط برا صعود ایران اینا هستن:
1- ارژانتین حد اقل باید با تفاضل 2 گل از نیجریه ببره
2-ایران هم باید از بوسنی ببره
به امید صعود بازیکنای ایران خواهشن نطر بزارین این تاپیکو بالا نگه دارین همه ببینن
خدایی دیشب حق ما اون نبود
من هنوزم ناراحتم
اگه ایران بد بازی میکرد میگفتم ب درک..حقشون بود
ولی با اون بازی خوبش اونم در برابر رژانتین..ای خدااااا..
هرچی خدا بخواد
ایشالله صعود میکنیم اونم با قدرت
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]kingassassens[/b][/div][div]خوب سلام دوباره به دوستان یک پست قبلی گذاشته بودم در باره صعود ایران به مرحله بعد اره یا نه؟این ادرسشه اول این رو بخونین بعد بیاین اینجا اینو بخونیین.:
http://forum.kingsera.ir/posts/view/15180/%D8%B5%D8%B9%D9%88%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%B1%D8%AD%D9%84%D9%87-%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D8%9F%D8%A7%D8%B1%D9%87-%DB%8C%D8%A7-%D9%86%D9%87%D8%9F%28%D8%AA%D8%AD%D9%84%DB%8C%D9%84%29
خوب متاسفانه نیجریه از بوسنی برد و کا مارو برای صعود سخت تر کرد حالا ببینیم چه شرایطی وجود داره تا ما به مرحله بعد بریم اول نگاهی به جدول گروه f l میکنیم :
تعداد بازی امتیاز تفاضل
1 آرژانتین 2 6 +2
2 نیجریه 2 4 +1
3 ایران 2 1 -1
4 بوسنی و هرزگوین 2 0 -2
خوب همونظور که دیدید شرایط برا صعود ایران اینا هستن:
1- ارژانتین حد اقل باید با تفاضل 2 گل از نیجریه ببره
2-ایران هم باید از بوسنی ببره
به امید صعود بازیکنای ایران خواهشن نطر بزارین این تاپیکو بالا نگه دارین همه ببینن[/div][/quote]
خدایی دیشب حق ما اون نبود
من هنوزم ناراحتم
اگه ایران بد بازی میکرد میگفتم ب درک..حقشون بود
ولی با اون بازی خوبش اونم در برابر رژانتین..ای خدااااا..
هرچی خدا بخواد
ایشالله صعود میکنیم اونم با قدرت8-)
اولا ارژانتین یه تیم سطح قویه و عمرا این کارو بکنه
دوما به ضرر خودش میشه چون میخوره به فرانسه
پس ارژانتین این کارو نمی کنه
عجب
[quote][div][b]ساسین[/b][/div][div]اگه نیجریه آرژانتین گاو بندی نکنن ایران میره بالا
[/div][/quote]
اولا ارژانتین یه تیم سطح قویه و عمرا این کارو بکنه ;)
دوما به ضرر خودش میشه چون میخوره به فرانسه :oops:
پس ارژانتین این کارو نمی کنه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.