خوب سلام دوباره به دوستان یک پست قبلی گذاشته بودم در باره صعود ایران به مرحله بعد اره یا نه؟این ادرسشه اول این رو بخونین بعد بیاین اینجا اینو بخونیین.:
http://forum.kingsera.ir/posts/view/15180/%D8%B5%D8%B9%D9%88%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%B1%D8%AD%D9%84%D9%87-%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D8%9F%D8%A7%D8%B1%D9%87-%DB%8C%D8%A7-%D9%86%D9%87%D8%9F%28%D8%AA%D8%AD%D9%84%DB%8C%D9%84%29
خوب متاسفانه نیجریه از بوسنی برد و کا مارو برای صعود سخت تر کرد حالا ببینیم چه شرایطی وجود داره تا ما به مرحله بعد بریم اول نگاهی به جدول گروه f l میکنیم :
تعداد بازی امتیاز تفاضل
1 آرژانتین 2 6 +2
2 نیجریه 2 4 +1
3 ایران 2 1 -1
4 بوسنی و هرزگوین 2 0 -2
خوب همونظور که دیدید شرایط برا صعود ایران اینا هستن:
1- ارژانتین حد اقل باید با تفاضل 2 گل از نیجریه ببره
2-ایران هم باید از بوسنی ببره
به امید صعود بازیکنای ایران خواهشن نطر بزارین این تاپیکو بالا نگه دارین همه ببینن
نمیخوام فاز منفی بفرستم ولی فکر نکنم صعود کنیم
چون آرژانتین صعودش قطعی شده و تو بازی با نیجریه دیگه به آب و آتیش نمیزنه واحتمالا خیلی از بازیکنای قویشو بازی نمیگیره
بنابراین یک مساوی واسه نیجریه کافیه تا بره مرحله بعد که حتی امکانش هست نیجریه ببره
خدا کنه باخت بده نیجریه و ایران با اختلاف گل زیاد بوسنیو ببره
ارژانتین میبره چون نمیخاد به فرانسه بخوره
راست میگه
[quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]kingassassens[/b][/div][div]خوب سلام دوباره به دوستان یک پست قبلی گذاشته بودم در باره صعود ایران به مرحله بعد اره یا نه؟این ادرسشه اول این رو بخونین بعد بیاین اینجا اینو بخونیین.:
http://forum.kingsera.ir/posts/view/15180/%D8%B5%D8%B9%D9%88%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%B1%D8%AD%D9%84%D9%87-%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D8%9F%D8%A7%D8%B1%D9%87-%DB%8C%D8%A7-%D9%86%D9%87%D8%9F%28%D8%AA%D8%AD%D9%84%DB%8C%D9%84%29
خوب متاسفانه نیجریه از بوسنی برد و کا مارو برای صعود سخت تر کرد حالا ببینیم چه شرایطی وجود داره تا ما به مرحله بعد بریم اول نگاهی به جدول گروه f l میکنیم :
تعداد بازی امتیاز تفاضل
1 آرژانتین 2 6 +2
2 نیجریه 2 4 +1
3 ایران 2 1 -1
4 بوسنی و هرزگوین 2 0 -2
خوب همونظور که دیدید شرایط برا صعود ایران اینا هستن:
1- ارژانتین حد اقل باید با تفاضل 2 گل از نیجریه ببره
2-ایران هم باید از بوسنی ببره
به امید صعود بازیکنای ایران خواهشن نطر بزارین این تاپیکو بالا نگه دارین همه ببینن[/div][/quote]
نمیخوام فاز منفی بفرستم ولی فکر نکنم صعود کنیم
چون آرژانتین صعودش قطعی شده و تو بازی با نیجریه دیگه به آب و آتیش نمیزنه واحتمالا خیلی از بازیکنای قویشو بازی نمیگیره
بنابراین یک مساوی واسه نیجریه کافیه تا بره مرحله بعد که حتی امکانش هست نیجریه ببره
خدا کنه باخت بده نیجریه و ایران با اختلاف گل زیاد بوسنیو ببره [/div][/quote]
ارژانتین میبره چون نمیخاد به فرانسه بخوره
[/div][/quote]
راست میگه:P
انشا ا... صعود میکنیم فاز منفی ندیم از همه خواهش می کنم بازی ارژانتین و نیجریه رو ببینن خیلی مهمه
کی شروع میشه و ساعت چند؟
[quote][div][b]kingassassens[/b][/div][div]انشا ا... صعود میکنیم فاز منفی ندیم از همه خواهش می کنم بازی ارژانتین و نیجریه رو ببینن خیلی مهمه[/div][/quote]
کی شروع میشه و ساعت چند؟
انشا ا... صعود میکنیم فاز منفی ندیم از همه خواهش می کنم بازی ارژانتین و نیجریه رو ببینن خیلی مهمه
خب فاز مثبت بدید صعود کنیم
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]kingassassens[/b][/div][div]انشا ا... صعود میکنیم فاز منفی ندیم از همه خواهش می کنم بازی ارژانتین و نیجریه رو ببینن خیلی مهمه[/div][/quote]
خب فاز مثبت بدید صعود کنیم :lol::lol:
کی شروع میشه و ساعت چند؟
بازی نیجریه و ارژانتین چهار شنبه ساعت 7 و نیم بعد از ظهر شروع میشه
این مطلب در 1393/04/01 13:04:08 نوشته شده است و در 1393/04/01 13:12:16 ویرایش شده است .
ممن لایک نمی خوام ارزشش رو نداره بخندین شاد شین
قربون همتون
[quote][div][b]a.m.i.r.king[/b][/div][div][quote][div][b]kingassassens[/b][/div][div]انشا ا... صعود میکنیم فاز منفی ندیم از همه خواهش می کنم بازی ارژانتین و نیجریه رو ببینن خیلی مهمه[/div][/quote]
کی شروع میشه و ساعت چند؟[/div][/quote]
بازی نیجریه و ارژانتین چهار شنبه ساعت 7 و نیم بعد از ظهر شروع میشه
الان ما ببینیم یا نبینیم نتیجه بازی تغییر میکنه؟؟ ک تو اینجور خاهش میکنی؟؟
خیلیا بودن که نیستن ولی یادشون نرفته
...
سوت و کورم
خستم
رو به رو دیواره
...
مرگ بر لایک
الان ما ببینیم یا نبینیم نتیجه بازی تغییر میکنه؟؟ :| ک تو اینجور خاهش میکنی؟؟ :|
الان ما ببینیم یا نبینیم نتیجه بازی تغییر میکنه؟؟ ک تو اینجور خاهش میکنی؟؟
داداش دوس نداری نبین گفتم مهمه نتیجه اش برامون مهمه بعد بازی بیام در مورد صحبت کنیم اوکی ؟
ممن لایک نمی خوام ارزشش رو نداره بخندین شاد شین
قربون همتون
[quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]kingassassens[/b][/div][div]انشا ا... صعود میکنیم فاز منفی ندیم از همه خواهش می کنم بازی ارژانتین و نیجریه رو ببینن خیلی مهمه[/div][/quote]
الان ما ببینیم یا نبینیم نتیجه بازی تغییر میکنه؟؟ :| ک تو اینجور خاهش میکنی؟؟ :|[/div][/quote]
داداش دوس نداری نبین گفتم مهمه نتیجه اش برامون مهمه بعد بازی بیام در مورد صحبت کنیم اوکی ؟
کی شروع میشه و ساعت چند؟
بازی ایران و ارژانتین چهار شنبه ساعت 7 و نیم بعد از ظهر شروع میشه
ایران و آرژانتین؟؟
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]kingassassens[/b][/div][div][quote][div][b]a.m.i.r.king[/b][/div][div][quote][div][b]kingassassens[/b][/div][div]انشا ا... صعود میکنیم فاز منفی ندیم از همه خواهش می کنم بازی ارژانتین و نیجریه رو ببینن خیلی مهمه[/div][/quote]
بازی ایران و ارژانتین چهار شنبه ساعت 7 و نیم بعد از ظهر شروع میشه[/div][/quote]
ایران و آرژانتین؟؟ :?:
کی شروع میشه و ساعت چند؟
ایران و آرژانتین؟؟
زیادی تو جو بازی قرار گرفته حول حالنا شده
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]kingassassens[/b][/div][div][quote][div][b]a.m.i.r.king[/b][/div][div][quote][div][b]kingassassens[/b][/div][div]انشا ا... صعود میکنیم فاز منفی ندیم از همه خواهش می کنم بازی ارژانتین و نیجریه رو ببینن خیلی مهمه[/div][/quote]
ایران و آرژانتین؟؟ :?:[/div][/quote]
زیادی تو جو بازی قرار گرفته حول حالنا شده :mrgreen:
کی شروع میشه و ساعت چند؟
ایران و آرژانتین؟؟
هنو توشوکه
خیلیا بودن که نیستن ولی یادشون نرفته
...
سوت و کورم
خستم
رو به رو دیواره
...
مرگ بر لایک
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]kingassassens[/b][/div][div][quote][div][b]a.m.i.r.king[/b][/div][div][quote][div][b]kingassassens[/b][/div][div]انشا ا... صعود میکنیم فاز منفی ندیم از همه خواهش می کنم بازی ارژانتین و نیجریه رو ببینن خیلی مهمه[/div][/quote]
ایران و آرژانتین؟؟ :?:[/div][/quote]
هنو توشوکه :lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.