آقا داوره مال تیم ملی آرژانتین بود؟؟؟؟؟؟
پنالتی 100 درصد رو نگرفت!!!!!آقا من میگم بهنرین تیم این گروه ایرانه!!!
به امیده خدا بوسنی را میزنیم و صعود می کنیم!!!!!!!!
همگی بگید آمین!!!!!
ما دیشب وقتی آرژانتین حمله می کرد صلوات می فرستادیم وقتی ایران حمله می کرد عار ایرانی می دادیم.
اگه نکونام مسخره بازی در نمی آورد تو دقه 93 lما مساوی را گرفته بودیم!!!!!
صبح بخیر
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]آقا داوره مال تیم ملی آرژانتین بود؟؟؟؟؟؟
همگی بگید آمین!!!!!
ما دیشب وقتی آرژانتین حمله می کرد صلوات می فرستادیم وقتی ایران حمله می کرد عار ایرانی می دادیم.
[/div][/quote]
صبح بخیر :mrgreen:
آقا داوره مال تیم ملی آرژانتین بود؟؟؟؟؟؟
همگی بگید آمین!!!!!
آره
مردک فقط بلده پنالتی بزنه ک اونم پنجا درصدشو میفرسته مریخ
بعد اومدن کاپیتانشم کردن
این مطلب در 1393/04/01 12:38:35 نوشته شده است و در 1393/04/01 12:42:12 ویرایش شده است .
خیلیا بودن که نیستن ولی یادشون نرفته
...
سوت و کورم
خستم
رو به رو دیواره
...
مرگ بر لایک
[quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]آقا داوره مال تیم ملی آرژانتین بود؟؟؟؟؟؟
همگی بگید آمین!!!!!
[/div][/quote]
آره
مردک فقط بلده پنالتی بزنه ک اونم پنجا درصدشو میفرسته مریخ
بعد اومدن کاپیتانشم کردن
نه دوست عزیز راست میگن چرا مسخره میکنید
سلولز هر چند جذب بدن نمیشه ولی از نوع فیبر های نا محلول در آب هستش که آب اضافی در روده رو میگیره و از سرطان روده بزگ و یبوست جلوگیری میکنه و....
در ضمن سلولز جذب روده گاو میشه چون یکسری باکتری هایی تو رودش داره که ...
ما هم بلدیم
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]al.ha[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div]از استرس نیم کیلو تخمه با پوست خوردم :mrgreen:
همینشم خوبه [/div][/quote]
اشکال نداره همون پوستشم سلولز داره که واسه کارایی منظم روده ها مفیده;)[/div][/quote]
میدونیم زیست بلدی :lol:[/div][/quote]
سلولز هر چند جذب بدن نمیشه ولی از نوع فیبر های نا محلول در آب هستش که آب اضافی در روده رو میگیره و از سرطان روده بزگ و یبوست جلوگیری میکنه و....
[/div][/quote]
ما هم بلدیم :mrgreen: :D
ما هم بلدیم
و ضمنا عرض کنم که این سلولز رو میتونید توی سبزی خوردن و این جور چیزا پیدا کنید. فایده ای نداره ولی اون قسمت روده و پایین ترش کارش رو راحت تر میکنه.
ما هم بلدیم
انجمنه یا کلاس زیست؟
ادامه تاپیک>>
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]al.ha[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div]از استرس نیم کیلو تخمه با پوست خوردم :mrgreen:
همینشم خوبه [/div][/quote]
اشکال نداره همون پوستشم سلولز داره که واسه کارایی منظم روده ها مفیده;)[/div][/quote]
میدونیم زیست بلدی :lol:[/div][/quote]
[/div][/quote]
ما هم بلدیم :mrgreen: :D[/div][/quote]
و ضمنا عرض کنم که این سلولز رو میتونید توی سبزی خوردن و این جور چیزا پیدا کنید. فایده ای نداره ولی اون قسمت روده و پایین ترش کارش رو راحت تر میکنه.:ugeek::mrgreen:
ما هم بلدیم :mrgreen:
انجمنه یا کلاس زیست؟
ادامه تاپیک>>
علیرضا تو بیجش (دروازه بان ایران) یه فایل صوتی گذاشته سرعت من کمه کی میتونه بازش کنه ببینه چی میگه؟
لینک فایلشو خصوصی برای من بده.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]alirasibonab[/b][/div][div]علیرضا تو بیجش (دروازه بان ایران) یه فایل صوتی گذاشته سرعت من کمه کی میتونه بازش کنه ببینه چی میگه؟[/div][/quote]
لینک فایلشو خصوصی برای من بده.
بچه ها حتی این باخت هم باعث غرور ملی شد!!!!!!
وقتی جام جهانی برای تیم ها می خواست شروع شه خارجی ها می گفتند ایران آرزوش ما
می خواستن ایران تو گروهشون بیوفته که یعنی ایران صعیفه
ولی بازی دیشب حرفی برای گفتن براشون نگذاشت
هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
بچه ها حتی این باخت هم باعث غرور ملی شد!!!!!!
وقتی جام جهانی برای تیم ها می خواست شروع شه خارجی ها می گفتند ایران آرزوش ما
می خواستن ایران تو گروهشون بیوفته که یعنی ایران صعیفه
ولی بازی دیشب حرفی برای گفتن براشون نگذاشت
باخت ابرو مندانه و نا جوان مردانه گیه داور رو نباید تسلیت گفت
اگه ببینی سایت همین داوره چه خبره.
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]a.m.i.r.king[/b][/div][div]باخت ابرو مندانه و نا جوان مردانه گیه داور رو نباید تسلیت گفت[/div][/quote]
اگه ببینی سایت همین داوره چه خبره.
سایت رسمی ویژه برنامه جام جهانی – رضا قوچان نژاد ، مهاجم تیم ملی ایران با دو پیغام در صفحه خود در شبکه های اجتماعی از مردم ایران سپاسگزاری کرد.
به گزارش بیست چهارده ، وی به زبان فارسی در صفحه خود نوشت:" ممنون که این قدر از ما حمایت می کنید.تک تک بازیکنای تیم ملی افتخار می کنند که برای شما فوتبال بازی می کنند."
مهاجم تیم ملی ایران به زبان انگلیسی با این مضمون نیز نوشته است:" تشکر دوباره به خاطر حمایت بی نظیری که دیروز انجام دادید. مسلما هنوز دردناک است اما امیدمان را از دست نمی دهیم."
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
سایت رسمی ویژه برنامه جام جهانی – رضا قوچان نژاد ، مهاجم تیم ملی ایران با دو پیغام در صفحه خود در شبکه های اجتماعی از مردم ایران سپاسگزاری کرد.
به گزارش بیست چهارده ، وی به زبان فارسی در صفحه خود نوشت:" ممنون که این قدر از ما حمایت می کنید.تک تک بازیکنای تیم ملی افتخار می کنند که برای شما فوتبال بازی می کنند."
مهاجم تیم ملی ایران به زبان انگلیسی با این مضمون نیز نوشته است:" تشکر دوباره به خاطر حمایت بی نظیری که دیروز انجام دادید. مسلما هنوز دردناک است اما امیدمان را از دست نمی دهیم."
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.