moein4321عکسو حال کنید
ایول این درسته
fяїέηđs
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1393/04/01 10:41:33
ایول این درسته fяїέηđs
|
|
1393/04/01 10:44:42
دوستان یه جمله هست من خیل دوست دارم رو صفحه این بزارم من که فیس ندارم هرکی داره من تو خصوصی بگم بنویسه از طرف grobs
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل |
|
1393/04/01 11:01:08
عکس معناداری ک دژاگه بعد از شکست مقابل آرژانتین منتشر کرد:
به گزارش فرهنگ نیوز، اشکان دژاگه پس از شکست یک بر صفر تیم ملی فوتبال ایران مقابل آرژانتین با گل مسی در دقیقه اول وقتهای تلف شده نیمه دوم، عکس معناداری را در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی منتشر کرد. وی در این عکس به حرکت داور صربستانی مسابقه در اعلام نکردن یک ضربه پنالتی مسلم به سود ایران اشاره کرده است. http://www.uploadax.com/images/45680494173283860484.jpg اینم عکس خطایی ک روش انجام شد http://www.uploadax.com/images/00856872440637355914.jpg خیلیا بودن که نیستن ولی یادشون نرفته
... سوت و کورم خستم رو به رو دیواره ... مرگ بر لایک |
|
1393/04/01 11:06:17
تبریک کریس رونالدو به ایران +عکس
عرش نیوز: کریستیانو رونالدو پس از شکست ایران برابر آرژانتین در صفحه شخصی خود در توئیتر بازی خوب ملی پوشان کشورمان را ستود و تبریک گفت. http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/4/1/312457_870.jpg اینم ترجمه متن:تبریک به ایران ... شما جوانان فوق العاده بازی کردید!!! حق شما برد بود fяїέηđs
|
|
1393/04/01 11:08:40
دمش گرم رونالدو با غیرت همینه همینه. خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
|
|
1393/04/01 11:11:10
واکنش به بازی درخشان ایران در توییتر
انتخاب: بازی درخشان تیم ملی ایران در مقابل آرژانتین و باخت ناباورانه آنان واکنش های زیادی را در فضای مجازی و بویژه توییتر برانیگخت. افراد بسیاری در توییتر از ولی نصر گرفته تا معاون سردبیر گاردین به خاطر شکست ایران ابراز تاسف کردند. توییت های شخصیت های ورزشی و سیاسی جهان در واکنش به بازی ایران و آرژانتین در زیر می آید: ایوان مک کنا خبرنگار برگزیده ورزشی جهان در سال 2012 نوشت: ما همگی دیگر طرفدار ایرانیم رادیو لایو آمریکا نوشت: داور بازی ایران و آرژانتین زیر بمباران انتقاد ایرانی ها قرار گرفته است. فاکس ساکر آمریکا نوشت: لیونل مسی قلب ایران را شکست. پائول جانسون معاون سردبیر گاردین انگلیس نوشت: ایران فوق العاده بود اما بد شانس هم بود. ولی نصر مشاور سابق اوباما و رئیس دانشکده مطالعات بین المللی دانشگاه جان هاپپکینز آمریکا نوشت: ایران می توانست از شر آرژانتین و یک داور بد جان سالم بدر ببرد اما نمی توانست از مسی مصون باشد. کتال کلی ستون نویس ورزشی روزنامه گلوب اند میل کانادا نوشت: در دو ساعت بازی ایران و آرژانتیم همه ی ما عاشق این تیم و جادوی جام جهانی شدیم. ملیسا اتحاد خبرنگار شبکه ی الجزیره انگلیسی نوشت: ایران باخت اما عالی بازی کرد. گری لوئیس نماینده سازمان ملل در ایران نوشت: #Iranباورکردنی نیست. صدای بوقها داره هی بلندتر میشه: انگار بازی رو برده باشیم! حس عالیِ بودن در #Tehran چه خوب می شد اگر کسی به بچه های #TeamMelli درباره عکس العمل پرهیجان در #Tehran نسبت به عملکرد تاریخی شون خبر می داد! سی ان ان نوشت: مسی در لحظه های پایانی قلب ایرانیان را شکست. حیف شد. الکس توماس مجری ورزشی شبکه ی سی ان ان نوشت: باوجود باخت ایران اما باید گفت که همچنان این کشور اعتبار و احترام زیادی برای خود به باور آورد. چاینا دیلی نوشت: مسی آرژانتین را از تساوی در برابر ایران جسور نجات داد. آناپ کافل سردبیر واشنگتن پست نوشت: ممکن است آرژانتین بازی را برده باشد، اما ایرانی ها دل های ما را ربودند. بازی ایران عالی بود. مایکل اوون مهاجم سابق تیم ملی انگلیس نوشت: برای ایران خیلی متأسف شدم. آنها فوقالعاده بودند. fяїέηđs
|
|
1393/04/01 11:12:33
تیم ملی ایران در دومین دیدار خود برابر آرژانتین نمایشی غرورانگیز داشت و در حالی که بازی با تساوی بدون گل جریان داشت، شوت مسی باعث شد ایران با یک گل در این بازی شکست بخورد.
رسانههای معتبر ورزشی جهان پس از این بازی به بررسی عملکرد تیم ملی ایران پرداختند و دفاع تیمی ایران را مورد تمجید قرار دادند. متن پیام دکتر حسن * به شرح زیر است: بسم الله الرحمن الرحیم جوانان غیور ایران اسلامی بار دیگر اراده و شایستگی خود را به جهانیان ثابت کردند. بدینوسیله از بازیکنان پرتلاش تیم ملی فوتبال و کادر فنی که با بازی جوانمردانه و فداکارانه در برابر تیم ملی فوتبال آرژانتین دل ملت را شاد کردند و شگفتی آفریدند تشکر می کنم گرچه نتیجه در دقایق آخر رقم خورد اما برای اینجانب 90دقیقه بازی زیبای شما و امیدی که تا لحظه آخر به پیروزی داشتید غرور آفرین بود. خسته نباشید. موفقیت بیشتر این عزیزان را از خداوند متعال مسالت می نمایم. خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
|
|
1393/04/01 11:19:28
شک نکن. خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
|
|
1393/04/01 11:19:57
صعود بکنه فرانسه را 100 درصد میزنیم آخرین روز های حضور در عصر پادشاهان
به یاد مــرحـــوم حـســیــــن مــعـــدنـــی : |
|
1393/04/01 11:24:37
این که آرژانتین بود یه جاییشون پرچم شد حالا اون که فرانسس رضا نقل قول نکن
|
منوی کاربری
|
||