تا اون موقع نصف پلیرا میرن کلی هم میفروشن کلی از اتحاد ها میترکن و اتحاد های جدید جاشون رو میگیرن به نظرم هر اتحادی که آخر بازی جزو 20 اتحاد اول باشه برنده است چون جایزه بزرگ شدیدا سرور فرسایشی هست و اعصاب آدم رو بهم میزنه .
من آدم خوبیـــــم ولی نه با تو
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]درحال حاضر پروپلیرز از بقیه سرتره.
ولی تا سال دیگه همه چی عوض شده :|[/div][/quote]
تا اون موقع نصف پلیرا میرن کلی هم میفروشن کلی از اتحاد ها میترکن و اتحاد های جدید جاشون رو میگیرن به نظرم هر اتحادی که آخر بازی جزو 20 اتحاد اول باشه برنده است چون جایزه بزرگ شدیدا سرور فرسایشی هست و اعصاب آدم رو بهم میزنه .
مهدی چرا اینقد به اک eryha پیام میدی؟ من با دسترسی کامل در خدمت شما هم اتحادی های عزیز هستم
d a n t e s15 تویی؟
وقتی آدم از خاکـــــــــــــه
تعجبی نداره که
کرم داشته باشه
[quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]درحال حاضر پروپلیرز از بقیه سرتره.
مهدی چرا اینقد به اک eryha پیام میدی؟ :mrgreen: من با دسترسی کامل در خدمت شما هم اتحادی های عزیز هستم:mrgreen::lol::lol:[/div][/quote]
d a n t e s15 تویی؟
مهدی چرا اینقد به اک eryha پیام میدی؟ من با دسترسی کامل در خدمت شما هم اتحادی های عزیز هستم
نگاه کن اریحا یه مشت گرگو دور خودش جم کرده
بیکارم نشستم دارم باهاش حرف میزنم مخشو که نمی زنم
اینقدر بیکاریخب بیا سر اکانت تیک غارت بزن از صبح تا الان 4فصل زیست خوندم 7-8بار هم لیست غارت زدم فاصله ام 10میل هست با تاپ
fяїέηđs
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]mr.fatide[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]درحال حاضر پروپلیرز از بقیه سرتره.
مهدی چرا اینقد به اک eryha پیام میدی؟ :mrgreen: من با دسترسی کامل در خدمت شما هم اتحادی های عزیز هستم:mrgreen::lol::lol:[/div][/quote]
نگاه کن اریحا یه مشت گرگو دور خودش جم کرده :mrgreen:
بیکارم نشستم دارم باهاش حرف میزنم مخشو که نمی زنم :lol:[/div][/quote]
اینقدر بیکاری:|خب بیا سر اکانت تیک غارت بزن از صبح تا الان 4فصل زیست خوندم 7-8بار هم لیست غارت زدم فاصله ام 10میل هست با تاپ:mrgreen:
عجیب ترین نظر سنجی ممکن رو دیدم
شما میدونید سرور 27 چند روزه هست؟!
مطمئنم اگر میدونستید اصلا همچین تایپکی نمیزدید
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:
عجیب ترین نظر سنجی ممکن رو دیدم:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o
شما میدونید سرور 27 چند روزه هست؟!
مطمئنم اگر میدونستید اصلا همچین تایپکی نمیزدید:roll:
من میگم اتحاد گـــارد جـــاویـدان
چون سابقه خوبی داره
اگه بحث سابقه است رستاخیز از سرور 19 بوده و تو سرور 22 کتیبه رو گرفته و تجربش هم خوبه.
http://rastakhizkingsera.blogfa.com/post/24
[quote][div][b]محم-د[/b][/div][div]من میگم اتحاد گـــارد جـــاویـدان
چون سابقه خوبی داره [/div][/quote]
اگه بحث سابقه است رستاخیز از سرور 19 بوده و تو سرور 22 کتیبه رو گرفته و تجربش هم خوبه.
http://rastakhizkingsera.blogfa.com/post/24
;);)
حداقلش میگفتی کدوم اتحاد بهتر هست الان نه اینکه کدوم کتیبه میزنه سال دیگه کتیبه میاد اونجا
کتیبه هر موقع بیاد مال رستاخیزه.
کو من تو صفحه اول نمیبینمش.
اسم رستاخیزو خراب نکنین اینقدر
چه ربطی داره هر کی صفحه اول باشه کتیبه مال اونه
ما بیشتر رو نیرو تمرکز داریم
داداش مطمئن باش میزنه مطمئن باشا راحت
فکرکنم نیرومتمرکزشون کلا100باشه
داداش گران نباش تا 9ماهدیگه اصلا رستاخیزی وجود نداره
شاید این اتحاد های بالا هم وجود نداشتهباشن چون شاید یا ادغام بزنن یا یک نامردی بشه
[quote][div][b]omid511[/b][/div][div][quote][div][b]architecture111[/b][/div][div][quote][div][b]omid511[/b][/div][div][quote][div][b]architecture111[/b][/div][div]حداقلش میگفتی کدوم اتحاد بهتر هست الان نه اینکه کدوم کتیبه میزنه سال دیگه کتیبه میاد اونجا:roll::lol::lol:[/div][/quote]
کتیبه هر موقع بیاد مال رستاخیزه.[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol:
کو من تو صفحه اول نمیبینمش.:lol::lol:
اسم رستاخیزو خراب نکنین اینقدر:lol:[/div][/quote]
چه ربطی داره هر کی صفحه اول باشه کتیبه مال اونه:?::lol::lol::lol::lol:
ما بیشتر رو نیرو تمرکز داریم :|[/div][/quote]
داداش مطمئن باش میزنه مطمئن باشا راحت
فکرکنم نیرومتمرکزشون کلا100باشه:lol:
داداش گران نباش تا 9ماهدیگه اصلا رستاخیزی وجود نداره
شاید این اتحاد های بالا هم وجود نداشتهباشن چون شاید یا ادغام بزنن یا یک نامردی بشه
ببخشید
چرا سرور تابستون سرور جایزه بزرگ گذاشتن؟؟؟ -_-
دوست داشتن جایزه بزرگ بزارن
[quote][div][b]dragon born[/b][/div][div]ببخشید
چرا سرور تابستون سرور جایزه بزرگ گذاشتن؟؟؟ -_-[/div][/quote]
دوست داشتن جایزه بزرگ بزارن:lol::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.