هنوز 1 هفته هم نشده که از الان داری نظرخواهی میکنی کدام اتحاد کتیبه را خواهد زد؟
Amin Arvah
[quote][div][b]sajjad13258[/b][/div][div]بنظر شما کدام یک از ای اتحادها کتیبه را خواهد زد؟:?:[/div][/quote]
هنوز 1 هفته هم نشده که از الان داری نظرخواهی میکنی کدام اتحاد کتیبه را خواهد زد؟
[quote][div][b]amin_efati[/b][/div][div][quote][div][b]sajjad13258[/b][/div][div]بنظر شما کدام یک از ای اتحادها کتیبه را خواهد زد؟:?:[/div][/quote]
هنوز 1 هفته هم نشده که از الان داری نظرخواهی میکنی کدام اتحاد کتیبه را خواهد زد؟[/div][/quote]
شک نکن رستاخیز;)
اینم آدرس وبلاگشون: http://rastakhizkingsera.blogfa.com
حداقلش میگفتی کدوم اتحاد بهتر هست الان نه اینکه کدوم کتیبه میزنه سال دیگه کتیبه میاد اونجا
کتیبه هر موقع بیاد مال رستاخیزه.
[quote][div][b]architecture111[/b][/div][div]حداقلش میگفتی کدوم اتحاد بهتر هست الان نه اینکه کدوم کتیبه میزنه سال دیگه کتیبه میاد اونجا:roll::lol::lol:[/div][/quote]
حداقلش میگفتی کدوم اتحاد بهتر هست الان نه اینکه کدوم کتیبه میزنه سال دیگه کتیبه میاد اونجا
کو من تو صفحه اول نمیبینمش.
اسم رستاخیزو خراب نکنین اینقدر
همه ما وارثیم وارث عذاب عشق
سهم اون کس بیشتره که میشه خراب عشق
سارگن کبیر
[quote][div][b]omid511[/b][/div][div][quote][div][b]architecture111[/b][/div][div]حداقلش میگفتی کدوم اتحاد بهتر هست الان نه اینکه کدوم کتیبه میزنه سال دیگه کتیبه میاد اونجا:roll::lol::lol:[/div][/quote]
کتیبه هر موقع بیاد مال رستاخیزه.[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol:
کو من تو صفحه اول نمیبینمش.:lol::lol:
اسم رستاخیزو خراب نکنین اینقدر:lol:
کو من تو صفحه اول نمیبینمش.
اسم رستاخیزو خراب نکنین اینقدر
چه ربطی داره هر کی صفحه اول باشه کتیبه مال اونه
ما بیشتر رو نیرو تمرکز داریم
[quote][div][b]architecture111[/b][/div][div][quote][div][b]omid511[/b][/div][div][quote][div][b]architecture111[/b][/div][div]حداقلش میگفتی کدوم اتحاد بهتر هست الان نه اینکه کدوم کتیبه میزنه سال دیگه کتیبه میاد اونجا:roll::lol::lol:[/div][/quote]
کتیبه هر موقع بیاد مال رستاخیزه.[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol:
کو من تو صفحه اول نمیبینمش.:lol::lol:
اسم رستاخیزو خراب نکنین اینقدر:lol:[/div][/quote]
چه ربطی داره هر کی صفحه اول باشه کتیبه مال اونه:?::lol::lol::lol::lol:
ما بیشتر رو نیرو تمرکز داریم :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.