بعد از این که آپلود کردی.لینکو بزار همینجا که پست رو مینویسی.
یه راه دیگه هم داره که باید گزینه لینک رو تو نوار ابزاری که داری پست رو مینویسی بزنی و اونجا کپی کنی
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
بعد از این که آپلود کردی.لینکو بزار همینجا که پست رو مینویسی.
یه راه دیگه هم داره که باید گزینه لینک رو تو نوار ابزاری که داری پست رو مینویسی بزنی و اونجا کپی کنی
عکسو با مسنجر بگیر .تو یه جایی آپلود کن. لینکشو بزار اینجا
با مسنجر؟؟؟با یاهو مسنجر مگه میشه عکس گرفت از صفحه؟
من با snipping tool که مال خود ویندوز7 هست عکس میگیرم
inera@att.net
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]عکسو با مسنجر بگیر .تو یه جایی آپلود کن. لینکشو بزار اینجا[/div][/quote]
با مسنجر؟؟؟:shock:با یاهو مسنجر مگه میشه عکس گرفت از صفحه؟
آقا 2 روزه سر مسخره بازی لیدر یه اتحاد دیگه و نامه بدون دلیلش اومدن اکانت ما رو که اکانت موسس یه اتحاد بزرگه غیر فعال کردن . هیچکس هم جوابگو نیست . به خدا چند نفری کلی هزینه و وقت گذاشتیم ولی این مسئولین بی فکر فقط پولشو میذارن تو جیبشون و هیچ جوابی به کارای زشت خودشون نمیدن . هر کی باشه عصبانی میشه ! خدا شاهده هیچ تقلبی هم نشده ! ما که خطایی نکردیم و به خودمون شک نداریم ولی اینا دارن تو جریان بازی خرابکاری میکنن . شایدم ما واسه دوستاشون شاخ شده بودیم که دارن اکانتمون رو اینطوری نابود میکنن!
به خدا حرومشون باشه پولی رو که از قبال این بازی میبرن واسه خانوادشون !
والا من که دیگه هیچ جوابی برای این دوست عزیز و بسیار مودب ندارم، زیرا :
۱- اصلا اکانت این بازیکن در سرور ۹ مسدود نشده است
۲- اصلا ایشون موسس یک اتحاد بزرگ نیستند. اتحاد «حقمون را خوردن!!» در سرور ۹ تنها یک عضو دارد که خود ایشون هستید
۳- موضوع این شاخ شدن را هم متوجه نشدم که الان ایشون دقیقا چه کار کرده اند و یا سایرین چه کار کرده اند که ایشون اینجوری حسی بهشون دست داده است !!
در ضمن در پاسخ به این عزیز دیگر:
hadi fatemipor
دیگه خیلی شورشو در اوردند
فردا هم مدیر انجمن میاد میگه در یک پیام خصوصی جواب ایشون داده شد
من 4 روزه به پشتیبانی تیک زدم هنوز جواب ندادند
نمی دونم کجا رفتند
لطفا شماره تیکت را بگذارید که چهار روز است که پاسخی به آن داده نشده است. من از روی تیکت شما به صورت کامل عکس می گیرم و اینجا می ذارم که ببنیم واقعا در چهار روز گذشته هیچ * به تیکت شما پاسخی نداده است ؟؟ !!!
ممنون به بحث فیسله دادید
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]کارشناس بازی[/b][/div][div][quote][div][b]jooriass[/b][/div][div]آقا 2 روزه سر مسخره بازی لیدر یه اتحاد دیگه و نامه بدون دلیلش اومدن اکانت ما رو که اکانت موسس یه اتحاد بزرگه غیر فعال کردن . هیچکس هم جوابگو نیست . به خدا چند نفری کلی هزینه و وقت گذاشتیم ولی این مسئولین بی فکر فقط پولشو میذارن تو جیبشون و هیچ جوابی به کارای زشت خودشون نمیدن . هر کی باشه عصبانی میشه ! خدا شاهده هیچ تقلبی هم نشده ! ما که خطایی نکردیم و به خودمون شک نداریم ولی اینا دارن تو جریان بازی خرابکاری میکنن . شایدم ما واسه دوستاشون شاخ شده بودیم که دارن اکانتمون رو اینطوری نابود میکنن!
به خدا حرومشون باشه پولی رو که از قبال این بازی میبرن واسه خانوادشون ! :evil:[/div][/quote]
والا من که دیگه هیچ جوابی برای این دوست عزیز و بسیار مودب ندارم، زیرا :
۱- اصلا اکانت این بازیکن در سرور ۹ مسدود نشده است :shock:
۲- اصلا ایشون موسس یک اتحاد بزرگ نیستند. اتحاد «حقمون را خوردن!!» در سرور ۹ تنها یک عضو دارد که خود ایشون هستید :o
۳- موضوع این شاخ شدن را هم متوجه نشدم که الان ایشون دقیقا چه کار کرده اند و یا سایرین چه کار کرده اند که ایشون اینجوری حسی بهشون دست داده است !!
در ضمن در پاسخ به این عزیز دیگر:
[quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div]دیگه خیلی شورشو در اوردند
فردا هم مدیر انجمن میاد میگه در یک پیام خصوصی جواب ایشون داده شد
من 4 روزه به پشتیبانی تیک زدم هنوز جواب ندادند
نمی دونم کجا رفتند [/div][/quote]
لطفا شماره تیکت را بگذارید که چهار روز است که پاسخی به آن داده نشده است. من از روی تیکت شما به صورت کامل عکس می گیرم و اینجا می ذارم که ببنیم واقعا در چهار روز گذشته هیچ کس به تیکت شما پاسخی نداده است ؟؟ !!![/div][/quote]
ممنون به بحث فیسله دادید:lol::lol::lol:
عکسو با مسنجر بگیر .تو یه جایی آپلود کن. لینکشو بزار اینجا
با مسنجر؟؟؟با یاهو مسنجر مگه میشه عکس گرفت از صفحه؟
آره من با مسنجر میگیرم.چون از ویندوز سون و .. استفاده نمیکنم.چون هر هفته ویندوزمو عوض میکنم نمیتونم از ویندوز سون و 8 استفاده کنم.چون نصبشون طول میکشه همیشه اکس پی استفاده میکنم.یک ساعته هم نصبش تموم میشه .
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]عکسو با مسنجر بگیر .تو یه جایی آپلود کن. لینکشو بزار اینجا[/div][/quote]
با مسنجر؟؟؟:shock:با یاهو مسنجر مگه میشه عکس گرفت از صفحه؟
من با snipping tool که مال خود ویندوز7 هست عکس میگیرم[/div][/quote]
آره من با مسنجر میگیرم.چون از ویندوز سون و .. استفاده نمیکنم.چون هر هفته ویندوزمو عوض میکنم نمیتونم از ویندوز سون و 8 استفاده کنم.چون نصبشون طول میکشه همیشه اکس پی استفاده میکنم.یک ساعته هم نصبش تموم میشه .:mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.